HomeViestejäLauren C. Gorgo4.5.2019 - Monadin yhteensulautuminen - kehon kirkastaminen alkaa

4.5.2019 - Monadin yhteensulautuminen - kehon kirkastaminen alkaa

MONADIN YHTEENSULAUTUMNEN – KEHON KIRKASTAMINEN ALKAA

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
4.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pääsimme läpi pyhästä ajasta, ja millaista aikaa se olikaan! On tapahtunut hyvin paljon sisäistä muutosta, ja nyt alamme kääntää tuota muutosta sisältä ulospäin.
 
Uusi raportti on erityisraportti (ja sattumalta hyvin pitkä), koska monet ovat saavuttaneet kriittisen henkisen tason ja ovat monadin integrointiprosessissa … mitä kutsutaan "ensimmäiseksi maistiaiseksemme" ylösnousemuksen alkuvaiheista.
 
Puhun laajasti siitä, mitä tämän tason vihkimys merkitsee ja mitä voit odottaa … omiin kokemuksiini perustuen … miten ja miksi se merkitsee astumista ruumiillistumisen seuraavalle tasolle, solukirkastamiseen.
 
Monadin yhteensulautuminen – kehon kirkastaminen alkaa
 
Valokeho- ja DNA-aktivoinnit olivat koko huhtikuun ajan ennen kaikkea "ydinvoimaa" … HYVIN radioaktiivisia (jopa ylenpalttiseen hiustenlähtöön saakka) siinä mielessä, että levisivät fyysisten ja ei-fyysisten kehojemme joka senttiin. Tämä (aurinko- ja kosminen) säteilyhoito ohjattiin kaikkiin kehorakenteisiimme … erityisesti luustoon ja lihaksistoon … poistamaan vanhoja ohjelmia, poistamaan kalkin kristalli-DNA:stamme ja luomaan tilaa, jota tarvitaan korkeammalle ihmismallille.
 
Tämä oli kattava prosessi, mutta sitä tarvittiin vetämään valo kehomme ja elämämme ydinperustaan saakka, valmisteluna täydelliseen uudelleenkirjoitukseen … molekyylimuotomme täydelliseen uudistumiseen.
 
Joka vuosi käymme läpi keskeisen kuoleman ja uudestisyntymän pyhän jakson aikana. Tämä ei ole koskaan erityisen nautittavaa ylösnouseville. Kuitenkin tiedämme, että meidän täytyy hyödyntää tämä "pyhä" aika kuolemiseen, voidaksemme uudestisyntyä … tyhjentää itsemme perin pohjin ja tehdä tilaa aidommalle/puhtaammalle ilmaisulle … mutta tämä vuosi ylitti KOVASTI tyypilliset kuolemantuskat, sillä tämä oli loppuunsaattamiskohta.
 
Niiden jotka ovat keulassa (uudet ihmisprototyypit), on täytynyt päästää irti sanoinkuvaamattoman syvällä tavalla (elämiä syvällä) saapuakseen tähän uuteen risteykseen. Meidän on täytynyt/täytyy olla hyvin avoin ja luottavainen antaaksemme valtavan, puhtaan rakkauden virrata muotoomme ja samanaikaisesti puhdistaa soluistamme kaikki, mikä ei ole rakkautta. Tämä tavallista syvempi prosessi vaati, että olemme täysin yhteydetön merkittävällä tavalla kytkeäksemme täysin pois tai purkaaksemme (ihmis)tahtomme ja luopuaksemme siitä kokonaan, sallien paluun korkeampaan (Jumalan) tahtoon.
 
Tämä luopumisprosessi merkitsee aina miellyttävää elämän ja kuoleman välisen kuilun haarukointia päiviä/viikkoja/kuukausia yhtäjaksoisesti … riippuen siitä, miten vastentahtoinen olemme tai miten paljon tiheyttä sisällämme … tyhjentäen pois kaikki jäljellä olevat kiinnikkeet viimeisimmän elämän suhteisiin ja luomuksiin.

Tässä täyden hiljaisuuden tilassa emme voi ottaa tai pakottaa mitään pois … 3D-elämä ja -toiminnot laitetaan odottamaan, kaikki velvollisuudet, vastuut à ulos ikkunasta. Emme ole täällä, emme ole siellä … emme ole oikeastaan missään … vain kellumme musertuneena, odottaen (kosmista) aikaamme, kunnes kuolemaprosessi antaa lopulta tietä uudelle syntymälle. Kyllä, kuoleminen elävältä on kamalaa, mutta ainoa tie ympäri on tuon kokemuksen läpi … ja pojat, menimme tosiaan siitä läpi. Sitten tietysti sen toisella puolella → kristallipallo, tähdet, sateenkaari, perhonen, yksisarvinen …

Onneksi toukokuu näyttää hyvin erilaiselta dynamiikalta … Uudesta kuusta lähtien (tänään!) se intensiivinen sisäinen valmistelujakso, jonka olemme kaikki käyneet läpi tavalla tai toisella, on valmis antamaan tietä täysin uudelle energialle. Olemme suuren nopeutumisen jaksossa, ja tässä kuussa sisäinen kaivamisemme muuttuu selvästi ulkoiseksi, selvittääksemme tilaa fyysisessä elämässämme näiden uusien tasojen tulemiselle, jotka juuri ankkuroimme. Meidän täytyy maadoittaa/ankkuroida/toimittaa Maan kehoon kaikki, mitä olemme vastaanottaneet ja integroineet omaan kehoomme viime kuussa.
 
Mikä jännittävintä, monet ensimmäisessä aallossa loksahtivat viime kuussa ruumiillistumisen uuteen ja hurjan mielenkiintoiseen vaiheeseen/tasoon … missä oli suurin fokuksemme … ja nyt integroinnin jälkeen siirrymme syvemmälle siihen transformaatioprosessiin, jonka kaikki huhtikuun aktivoinnit saivat aikaan.
 
Joillekin tämä merkitsee kehon kirkastamisvaiheen alkua.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >