Päivän uffo

Ahkeruus kovankin uffon voittaa
HomeViestejäLauren C. Gorgo7.4.2019 - Pyhä kausi -paluu korkeampaan tahtoon

7.4.2019 - Pyhä kausi -paluu korkeampaan tahtoon

PYHÄ KAUSI – PALUU KORKEAMPAAN TAHTOON

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
7.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt kun koko elämämme pisin perääntyminen on viimeinkin loppunut, alamme yhdistää joitain erittäin tärkeitä pisteitä, Merkuriuksen kulkiessa varjossaan (16.4. saakka). Alamme saada hitaasti tolkkua kaikesta äskettäisten paljastusten aiheuttamasta mullistuksesta, ja kun nämä uudet hehkulamput syttyvät, niiden kollektiivinen valaistus tuo esiin täysin uuden kartan, jossa on sen "taivas maan päällä" -aikakauden täysin uudet koordinaatit, johon olemme astumassa. Jumalaiset piirustuksemme alkavat myös hallita elämänmaisemaamme, ja näin ne paljastavat lisää todellisen (toisen) elämämme luomissuunnitelmasta.
 
Maaliskuu varmisti kaikessa tavallisessa hulluudessaan, että olimme sen alemman mentaalisen prosessoinnin epämukavuudessa, joka edelleen estää pääsyn tuohon korkeampaan elämänsuunnitelmaan, kun oli Merkuriuksen perääntyminen Kaloissa, päiväntasauskäytävä ja Vaa'an täysikuu … lisättynä kaikkiin (3-vuoden) 3-kuukauden kolminaisuusenergioihin (ilmentäminen), ja ptruu aasi … se oli neljän viikon mittainen siirtymäriitti.
 
Niille jotka valitsevat uuden maakokemuksen, esiteltiin viime kuussa merkittäviä henkilökohtaisia valintakohtia, jotka olivat merkkinä vapautumisestamme alemmasta maskuliinimatriisista … se mikä tuntui mahdollisesti räjähtävien ja ylipääsemättömien tilanteiden miinakentältä, oli oikeasti poistumiskohtia ja uusia korkeampia valintoja, jotka kutsuivat meitä astumaan uusille, korkeammille aikajanoille. Illuusiot olivat paksuja ja helppoja uskoa hetkittäin, mutta monet mestaruusvuotemme määrittivät, miten hyvin navigoimme noita sameita vesiä … kykenimmekö pysymään yhdistyneenä sielutotuuteemme, vaikka mieltämme varjostivat nuo vääristymät, joita luotiin hyvin tarkoituksenmukaisesta mentaalisumusta.
 
Tämän uuden pelin nimi on ehdottomasti LUOTTAMUS, transsendenssiin. Meitä pyydetään toistuvasti taas luottamaan … pitämään sydämemme avoimena … olemaan reagoimatta TAI sulkeutumatta tunteellisesti, kun entisen ohjelmoinnin haamutrikkereitä esitellään. Aina vain uudestaan meitä kehotetaan luomaan elintärkeä kolmas (kolminaisuus) vaihtoehto, "päällystämään" neutraalia hermorataa, joka hyväksyy kaikki lopputulokset, mutta samalla valitsemaan tietoisesti sen, joka palvelee korkeinta hyvää … sen joka yhdistää polariteetit (ääripäät) täysin uuden todellisuuden synnyttämiseksi.
 
Näiden uusien vaihtoehtojen integrointi merkitsee tilaisuuksien hyväksymistä olla omassa auktoriteetissamme ja puhua totuuttamme perääntymättä … mutta tulematta myöskään puolustautuvaksi. Sisäisten vanhempiemme yhteensulautuminen varmistaa yhtenäisen rintaman, mikä merkitsee, ettei meillä ole enää tarvetta hyökätä toisten kimppuun TAI pyytää anteeksi tunteitamme … opimme, miten ulkoinen ilmaisumme saadaan kunnioittamaan sitä, mitä tunnemme oikeasti sisällä, jotta nämä kaksi pysyy jatkuvassa tasapainossa. Näin elämme pyhän lapsen puhtauden "ääneen", pitämällä itsemme JA toiset sydämessämme ja kunnioittamalla sieluvalintojamme, mutta tavalla, joka näkee ympärillä olevat ja tukee heitä tekemään saman, eli ilman tunnekiintymystä.
 
Ja siis … jos olemme tehneet sisäisen työn … meidän täytyy pysyä pelkästään ankkuroituneena korkeampaan (värähtelyyn) nyt, kun alempi painii oman vääjäämättömän kuolemansa kanssa.
 
Tämä ei tarkoita, että se on aina "helppoa" … transsendenssi vaatii valtavaa mentaalista kurinalaisuutta, luonteenlujuutta, rohkeutta ja vakaata täysivaltaisuuden tunnetta, 3D:n gravitaatiolakien uhmaamiseksi. MUTTA … ne jotka pystyvät valitsemaan sydämen (sielun) hiljaisen ja vakaan äänen, ÄÄNEKKÄÄN alemman mielen yli, sen kaikissa tutuissa ja toistuvissa tempuissa … ovat virallisesti luoneet pääsyn uusiin, korkeampiin koordinaatteihin täysin uudella yhteydellä kehittyneeseen korkeampaan prosessoriin, eli yhteensulautuneen korkeasydän-mielen kommunikointijärjestelmään.
 
Tämän prosessorin aktivointi oli vaatimus siirtymiselle uuden Maan taajuuksiin ja luomiselle niissä, ja tuosta aktivoinnista eteenpäin kaikki on erilaista. Tässä kuussa aloitamme prosessin, joka laittaa palat takaisin yhteen … oikeassa, korkeammassa ja universaalisti rakentavassa järjestyksessä.
 
On aika vakauttaa todellinen perustamme.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >