Päivän uffo

Tutkimattomat ovat uffojen tiet
HomeViestejäLauren C. Gorgo13.12.2018 - Paljastumisen valo

13.12.2018 - Paljastumisen valo

PALJASTUMISEN VALO

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
13.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänä vuonna on hyvin taianomainen joulunaika mestaruuspolulla olevien käytettävissä … sellainen joka tuo mukanaan uuden valotason, joka paljastaa keskeisen tai fyysisen ylösnousemuskokemuksen valmistautuneille.

Kun lähestymme joulukuun päivänseisausta ja vuosittaista galaktista linjautumista (aurinko, Maa ja galaksin keskus), minulle näytetään ikkuna 12.12.–25.12. erityisaikajaksona, joka tuo mukanaan "paljastumisen uusia valokoodeja", tehden tietä vuoteen 2019 … universaaliin 12- tai 3-täydentymis- ja ilmentymisvuoteen, joka perustuu pyhiin kolminaisuusperiaatteisiin.

Tämä merkitsee, että tulevana vuotena meillä on valtavasti universaalia tukea saattaa loppuun henkilökohtaisen elämänvoimamme yhdistäminen itse elämän voimaan … luodaksemme rakkautena OLEmistaidon avulla … OLEmalla rakkaus toiminnassa. Tässä henkilökohtainen jumalainen suunnitelmamme kohtaa koko luomisen jumalaisen suunnitelman elämän fyysisellä tasolla … minkä toteuttamiseksi olemme tehneet väsymättä työtä kaikki nämä vuodet.

Rakkautena luominen on OLLA elämän ydinolemus … Lähteen yhdistynyt ja integroitunut ilmaisumuoto tai laajentuma. Tämä on orgaaninen paljastumispolku, joka synnyttää täydellisen kolminaisuuden … jossa pyhä lapsiaspekti (pyhä 3D-olento) voi tuntea itsensä muodossa, kokea itsensä "toisten" maailmassa.

Ovi täydelliseen (12) valaistuun totuuteemme perustuvan uuden itsemme ja elämämme ilmentämiseen avautuu meille virallisesti 2019, jolla on mahdollisuus olla hyvin tuottelias luomisvuosi … kuitenkin se miten osallistumme tähän energiaan, määrittää onnistumistasomme kolminaisuudessa. Vietimme tämän hirviövuoden puhdistaen ja luoden astiaa tämän uuden valotason tulemiselle … KAIKKI tuo henkilökohtainen valmistautuminen antoi meille kyvyn nyt soveltaa luomisen feminiinisiä periaatteita maailmaan ympärillämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >