Päivän uffo

Joulu-uffo, Joulu-uffo, valkopartaa...
HomeViestejäLauren C. Gorgo1.11.2018 - Hankinta - pysyvyyden vakiinnuttaminen

1.11.2018 - Hankinta - pysyvyyden vakiinnuttaminen

HANKINTA – PYSYVYYDEN VAKIINNUTTAMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
1.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi kuukausi … uusi energia … sama teema à MESTARUUS. Marraskuu pyytää meitä tuomaan esiin peilimestaruutemme … hallitsemaan vastuumme suhteessa toisiin ja maailmaan ympärillämme … Kotiin saakka.

Tämän saavuttamiseksi olemme omistautuneet tämän universaalin 11(2)-vuoden 10 viime kuukautta pyhään liittoon, erillisyyden hajottamiseen "sinun ja minun, meidän ja niiden" väliltä. Valmistautumisen korkeimmilla tasoilla oleville tämä vastakohtien (alkemia)liitto on tuottanut jumalaisen jälkeläisen, joka tarvitaan sen ydinluomisitsemme, kolmannen/Kristus-aspektin, loppuunsaattamiseen, joka valmistautuu ilmentymään täysin 2019.

Uudessa raportissa puhutaan yksityiskohtaisesti siitä, mitä meiltä vaaditaan, ja niistä komponenteista jotka vaaditaan varmistamaan jalansijamme uutta vuotta varten.

Hankinta – pysyvyyden vakiinnuttaminen

Liikumme yhden voimakkaan jakson läpi, joka on täynnä uusia energioita, joita on täällä katkaisemassa vielä lisää johtoja kaksinaisuuteen sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla. Paljastukset (sekä mikro- että makro) ovat uusi normaali ja muuttavat jatkuvasti ihmisten sydänmaisemaa … antaen monille lisääntyvän kyvyn jättää taakse kokeiltu ja luotettavaksi havaittu ja etsiä täysin uusia meriä.

Tämä 11(4)-kuukausi paljastaa vielä lisää totuutta, kun ympyrä sulkeutuu tänä universaalina peilatun mestaruuden 11(2)-vuotena … itsemme mestarina suhteessa toisiin ja maailmaan ympärillämme. Kuljemme myös voimakkaiden 11-kolmoisporttien läpi, jotka saattavat meidät uusiin korkeuksiin itsessämme, kun henkilökohtaisen mestaruutemme fokus siirtyy vastahankittuun ydinluomisitseen.

Hyvä uutinen on, että kun on vietetty lähes koko vuosi kovan linjan karmatasapainotuksen kourissa … minkä käynnisti jatkuva sisäinen alkemialiitto … kuulen, että monet ovat valmiina päästämään irti alimaailmasta, lukemattomien kierrosten vankeudesta erillisyydessä.

Tämä vapautuminen tulee hyvin suuren itsensä löytämisen lopuksi, ja kuitenkaan emme ole vielä edes alkaneet purkaa totuutta timanttiytimestämme … paljastaa aidon ja monipuolisen luontomme todellista olemusta. Se mitä tulee seuraavaksi, on vähän yllätys meille kaikille, sillä meillä ei ole mitään todellista käsitystä siitä, mitä edessä on … ja kuitenkin tiedämme olemuksemme syvimmissä sopukoissa, että se mitä emme voi vielä nähdä, on kaikkein todellisinta tähän mennessä.

Viipyilevä epävarmuus on mahdollistanut hurjan hämmentävät kuukaudet/hetket … tietämättä, mihin suuntaan mennä, miksi tai miten päästä käsiksi luovuuteemme, inspiraatioomme tai motivaatioomme … mutta tämä johtuu siitä, että luomme uusia malleja ja polkuja pysyvyydelle. Se on hämmentävä prosessi, joka vaatii jatkuvasti omistautumistamme ja kärsivällisyyttämme, kun avaudumme näihin uusiin (kolmois)luomisulottuvuuksiin.

Kun raivaamme tiemme tämän kuukauden/vuoden jäljellä olevien päivien läpi, meidän täytyy pitää perspektiivi ja muistaa, että näitä uusia polkuja ei ole koskaan ennen luotu, minkä vuoksi meillä ei vielä ole tukevaa jalansijaa täällä. Me OLEMME nuo polut, ja olettelemme vielä, miten OLLAAN voima … tullaan YHDEKSI elämän voiman kanssa, voidaksemme luoda tällä uudella tasolla. Ja tähän liittyy ehdottomasti oppimiskäyrä.

Osa tuota oppimiskäyrää on saada tarvittava tasapaino siihen ristiriitaan, että on yllyke luoda uutta, tietämättä/tuntematta kuitenkaan tarkkaan, miten tai miksi. Tämä ristiriita on tulosta siitä, että tuleva uuden vuoden energia limittyy tämän vuoden energian kanssa … mikä luo eräänlaisen "työnnä minua, vedä minua" -ilmiön.

Tulee helpommaksi, kun siirrymme täydemmin uuteen luomistilaan. Tällä erää (ja loppuvuoden) meitä pyydetään ottamaan vain kaikki sisään … tarkkailemaan uusia energioita ja harjoittelemaan niihin osallistumista, valmisteluna niiden täyteen ilmentymiseen 2019.

Ensi vuonna … kun vakiinnutamme ydinluomisitsemme fyysiseen maailmaan … alkaa todellinen hauskanpito!

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >