Päivän uffo

Ei ole uffoa karvoihin katsominen
HomeViestejäLauren C. Gorgo30.6.2018 - Eedenin syntymä - takaisin puutarhaan

30.6.2018 - Eedenin syntymä - takaisin puutarhaan

EEDENIN SYNTYMÄ – TAKAISIN PUUTARHAAN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
30.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme matkalla SUUREEN muutoskauteen. Planeettatasolla näemme jo näiden muutosten laajuuden maan massiivisena tuhoamisena ja uudelleenrakennuksena, vaikka tämä on vasta alkua pitkässä planetaarisessa elämänvoiman palautussyklissä.

Kun astumme siihen fyysiseen transformaatioaikaan, jonka tiesimme kaikki tulevan, näemme niitä maan kaivamisia ja uudistamisia, joita tarvitaan Maataivaan rakentamiseen. Maan keho herää taas eloon, kuten myös ne uudet ihmiset, jotka ovat tällä tämän prosessin eturintamassa. Uudessa raportissa puhun tuosta palautusprosessista ja siitä, mitä voimme odottaa päivänseisauksen jälkeen matkalla pimennyskolmikkoon.

Eedenin syntymä – takaisin puutarhaan

Nyt kun olemme siirtyneet ohi päivänseisauksen integrointi-ikkunasta ja uuteen jaksoon, runsas määrä muutoksia odottaa meitä kaikkia, kun astumme tämän mestaruuden ja pyhä liiton 11/2-vuoteen. Menemme kohti uutta merkittävää käännekohtaa elämässämme … kolmen pimennyksen lähestyessä Marsin perääntymisen ja tulevan Merkuriuksen perääntymisen keskellä, uskaltaudumme syvälle tuntemattomaan ja poikkeukselliseen.

Ylösnousemusveteraaneille tämä edessä oleva jakso tuo valtavan potentiaalin muinaisen/alkuperäisen ihmismallin ilmestymiseen esiin. Alamme olla vuorovaikutuksessa uuden ihmisen mikropiirillä, joka kytkee uuden Maan keskustietokoneeseen … yhdistelmä kehittynyttä softaa ja laitteistoa, joita tarvitaan ns. Eeden-kokemukseen.

Olemme uutterasti valmistelleet kehojärjestelmämme jokaista osaa tähän muutokseen joulukuun 2017 päivänseisauksesta saakka … ajankohta joka toi mukanaan timanttikoodit, joita tarvitaan aktivoimaan moniulotteinen (timantti/sateenkaari)valokehomme. Vaatimukset tämän valmistelujakson suorittamiseen ovat olleet käsittämättömiä … jopa liikuntakyvyttömäksi tekeviä … kun meidät on lamautettu jännitys/epävarmuustilaan kuukausiksi yhtäjaksoisesti, mikä on katkaissut kaikki karmasopimukset elämäämme kaksinaisuudessa ja kartoittanut uudelleen hermoverkkomme.

Kaikkien näiden monien kuukausien tavoitteena on ollut syntetisoida fyysinen ja valokehomme … kirjoittaa uudelleen ihmistiheytemme käsikirjoitus ja puhdistaa vanha ohjelmointi, jotta uusi kohtalo voidaan toteuttaa fyysisen muotomme sisältä.

Tämän tekeminen vaatii, että kunnioitamme täysin sitä tilaa, jossa olemme, ja samalla pysymme avoimena ja neutraalina kehittyvälle valokehoilmaisulle, joka sallii fyysisen kehon hyväksyä ja sisältää uuden korkeamman taajuuden. Tähän saakka tämä on ollut enimmäkseen julma prosessi … jossa on saattanut näyttää siltä, että kaikki kehomme ovat olleet sodassa toisiaan vastaan, mutta todellisuudessa olemme todistaneet yhdistymisprosessia, kun alempi ja korkeampi solumatriisimme tulevat synteesiin, yhdistäen tiheämmän kehon kevyempään (valo)kehoon.

Ja ollaksemme täysin valmiita tähän edessä olevaan tapahtumarikkaaseen jaksoon, olemme tehneet yötä päivää töitä (sekä valve- että unitilassa) kumotaksemme tihentyneet epäharmoniakentät, tuoden fokuksemme jatkuvasti pois menneisyydestä, jotta emme enää projisoi noita aikajanoja tulevaisuuteemme. Harmonisoidessamme jatkuvasti havaintotapojamme totuuteen, olemme puhdistaneet akaasiset tiedostomme ja organisoineet uudelleen kaikki ne epäjohdonmukaiset energiamallit, jotka loivat nykyisen keho-mielitilamme.

Kaikki tämä oli valmistelua vuoden toiseen puoliskoon, jossa pääsemme kuvittelemaan itsemme uudelleen OLEmaan aidon yhtenäisyyden paikasta … harmonisoiden sisäisen-ulkoisen maailmamme, palauttaen lihaamme elämänvoiman … ja kaikki tämä maallisen astiamme puhdistamisen nimissä pyhän lapsen tulemiseen.

Valmiina? Et tietenkään. Sillä ei ole väliä … on STARTTIaika.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >