HomeViestejäLauren C. Gorgo24.12.2015 - Kristus on syntynyt - ole ilmestys

24.12.2015 - Kristus on syntynyt - ole ilmestys

KRISTUS ON SYNTYNYT – OLE ILMESTYS
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
24.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvää joulua – universaali Kristus on syntynyt
 
Kun siirrymme pois yhdestä transformatiivisimmasta jaksosta maan päällä, päätämme vuoden 2015 hyvin erityislaatuisen joulunajan kera.
 
Uudessa raportissa puhun Kristus-luontomme paluusta ja siitä, miten monilla on tullut aika paljastaa totuus siitä, kuka he oikeasti ovat. Kutsuhuuto on kuulunut ja meidät kutsutaan koolle astuaksemme ykseyden suurempaan palvelemiseen.
 
Uutena vuotena monien meistä nähdään ottavan mestaruutemme enemmän käyttöön, kun maailma aloittaa laajemmin todellisen massatason heräämisprosessin.
 
Kristus on syntynyt – ole ilmestys
 
Kun vuosi 2015 lähenee loppuaan, päätämme tämän "henki kohtaa aineen" –mestaruuden universaalin 8-vuoden melkoisen huutomerkin kera.
 
Viimeiset kolme vuotta – 21-12-12-portista saakka – ne jotka ovat yksinomaan omistautuneet henkilökohtaiselle ylösnousemukselleen, ovat tehneet kollektiivina uutterasti työtä yhdistääkseen henki- ja aineellisen maailman (niin ylhäällä kuin alhaalla). Tietysti tuo taivaan ja maan yhdistäminen alkoi meidän jokaisen sisältä (niin sisällä kuin ulkona), jotta tulevana vuonna (2016) voisimme alkaa nähdä tämän perimmäisen liiton fyysisen ilmestymisen maailmaan ympärillämme – alkaen itsestämme.
 
Tarpeetonta kai sanoa, että tämän vuoden 12-12-portti edusti merkittävää käännekohtaa … 3-vuotisen laskeutumismatkamme vuosipäivää/loppumista, joka johti tähän nykyiseen ruumiillistumisvaiheeseen, jonka monet käsittävät henkiinheräämisprosessin kautta. Vuonna 2016 (universaali 9-vuosi joka merkitsee loppuunsaattamista), siirrymme tämän kolmen vuoden prosessin moniin jatkuviin ilmentymisiin/paljastumisiin.
 
Ja millaiset kolme vuotta onkaan ollut.
 
Aikarakenne on muuttunut niin radikaalisti, että muisto noista vuosista on vain haihtunut ajattomuuden tyhjiöön … mutta vakuutan sinulle, että ne olivat helvetin kammottavia tapahtumarikkaita. Olemme luoneet niin paljon tilaa kehoomme ja maahan, jotta solaariaspektimme voivat astua tälle tasolle … päästäneet irti niin paljosta pelosta ja kumulatiivisesta karmaliejusta soluissamme, että puhdistamisesta on tullut synonyymi olemassaololle.
 
Ja tässä sitä ollaan nyt, syvällä tässä pyhässä päivänseisauksen, joulun ja uuden vuoden ajassa, jolla on niille, jotka ovat pysyneet henkilökohtaisessa ylösnousemussuunnitelmassaan … mikä edisti täysillä planetaarisen ylösnousemussuunnitelman onnistumista … hyvin erityislaatuinen merkitys tänä vuonna – vuonna josta Galaktiset sanovat: "universaali Kristus on syntynyt".
 
Niille jotka kituvat henkiinheräämisen kourissa, pitäisi olla jo selvää, ettei tämä ole mitenkään vertauskuvallista … että lähestymme kirjaimellisesti sisäisen Kristuksen täyttä ruumiillistumista, esiintulemista. Miltä se näyttää tai miten se tapahtuu … sitä kukaan ei todellisuudessa tiedä. Mutta se on osa hämmennystä, mystisyyttä ja kiehtovuutta. Ei-tietäminen määrittelee ihmiskokemuksen kuurupiiloksi … totuuden kätkemiseksi (itseltämme) siitä, kuka olemme, jotta voimme etsiä (muistaa) se uudestaan … ja uudestaan … ja uudestaan … voidaksemme elää ja kokea Itsemme erilaisia ja vaihtelevia aspekteja/ilmaisuja.
 
Tänä (ennenkuulumattomana) aikana kuitenkin alamme muistaa Kristus-luontomme … massana … millä on sanoinkuvaamattomia seuraamuksia meille ja tälle planeetalle. Ja kuitenkin olisi vahinko yrittää soveltaa minkäänlaista logiikkaa tai merkitystä tuohon totuuteen. Jatkamme nyt keskittymistä toivottamaan tervetulleeksi tämän uuden taajuuden kehoomme ja planeettaan, jotta voimme löytää (sallia tulla esiin), mitä se merkitsee ennen kaikkea meille ainutlaatuisen henkilökohtaisesti.
 
Kun teemme tämän, kun siirrymme yksilöinä ja kollektiivisesti ylöspäin evoluutiospiraalia ja loksahdamme pelin seuraavaksi korkeammalle tasolle vuonna 2016, tiennäyttäjille tulee kovaa ja selkeästi viesti, että hyvin pian ei ole enää piiloutumista … ettemme pysty yksinkertaisesti hillitsemään enää valoamme ja on tullut aika paljastaa koko totuus siitä, kuka olemme, anteeksipyytelemättä ja ääneen kaikkien muiden edessä (lue: ei enää pienen esittämistä).
 
Vuosi 2015 oli kokonaisuudessaan jatkuvaa valtavaa transformaatio- ja valmistautumisryöpytystä ja se päättyy yhtä voimallisesti kuin alkoikin. Tämän vuoden viimeinen viikko kiihdyttää monilla syvää sisäistä muutosta, joka suuntaa meidät positiivisesti onnekkaaseen, kuitenkin työteliääseen vuoteen, joka on edessä.
 
Plejadilaisten jouluviesti on tänä vuonna loistoa ja uusien lahjojen avautumista niissä, joilla on puhdas sydän … mutta empaattisinta on, että meidän on korkea aika ilmentää rikkauksiemme todellinen Lähde ympäröivään maailmaan.
 
"Kun kuljette joulun läpi, sisäiset muutokset saavat teidät sekä syvenemään että laajenemaan. Monet asiat ovat eri tavalla sekä sisällä että ympärillänne … saavutetaan uusia korkeuksia, syntyy uusia havaintoja ja on runsaasti uusia ilmestyksiä, jotka paljastavat teille todellisen Kristus-luontonne maan päällä.
 
"Olkoon ilo paljastumisestanne todellinen lahjanne kuusen alla tänä vuonna, sillä totuuden avaaminen voittaa kaikki joulut ennen tätä.
 
"Muistutamme teille tässä paljastumisessa, että tosiaankin olette ja olette aina olleet mestareita … ja kuitenkin olette tässä valmiina asemissa kohtaamaan mestaruutenne taas kerran.
 
"Tämä samanaikainen, moniulotteinen tietoisuus menneisyydestä ja nykyisyydestä yhtenä on tietoisuus, joka kutsuu syntymäänne Kristukseksi.
 
"Kyllä, ilmoitamme, että Kristus on syntynyt tänä hyvin pyhänä aikana teissä jokaisessa, jotka olette korkeammalla polulla." –Plejadien korkea neuvosto
 
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >