HomeViestejäLauren C. Gorgo8.2.2011 - Ratasten voitelemista

8.2.2011 - Ratasten voitelemista

RATASTEN VOITELEMISTA

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
8.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaat päiväntasausenergiat alkavat pehmeästi kylvettää planeettaa (ja valokehoamme) muutostaajuuksilla ja alamme tuntea ensimmäisiä merkkejä uudestisyntymästä, kun kevät lähestyy pohjoisella pallonpuoliskolla.

Aurinko tuntuu huomattavan erilaiselta ja se alkaa hitaasti sytyttää halumme ilmentää niitä puoliamme, joita olemme pitkään hoivanneet. Alamme aistia ja myös nähdä ensimmäisiä merkkejä uudesta elämästämme, jonka olemme pitkään tietäneet tulevan.

Täällä koillisessa meitä ympäröivät edelleen järjettömät lumikasat, mikä muistuttaa meille, että talvi on vielä vakaasti todellisuuttamme. Kuitenkin intohimoinen elämänvoima sisällä alkaa kuplia, kun viimeiset ajatusroskamme ja tunnetaakkamme putoavat pois tehdäkseen tietä uudelle ja säteilevälle itsellemme, joka anoo lupaa murtautua ulos rajoittavasta kotelosta.

Kyllä, uusi maailma on täällä ja vaikka jotkut meistä kiihdyttävät innokkaasti mennäkseen tutkimaan uutta kotiamme, meidän täytyy matkata sinne vaiheittain, joista ensimmäinen vaatii voitelemaan ruosteiset rataksemme (lue: nivelet) pystyäksemme liikkumaan eteenpäin monien vuosien vähäliikkeisen ja hiljaisen elämän jälkeen.

Järkyttyminen

Sitten viime energiapäivitykseni - mikä oli vain viikko sitten! - ja kiitos äskettäisen uuden kuun Vesimiehessä, olemme juuri uskaltautuneet syvällisten transformaatioiden läpi, mitkä vasta nyt alkavat tulla pintaan tietoisessa mielessämme. Aika nopeutuu selvästi ja sen tuloksena pystymme saamaan enemmän tolkkua siitä, millainen tämä uusi maailma on ja miten toimia siinä. Pystymme huomattavammin murtautumaan vapaaksi kaleista, jotka sitoivat meidät vanhentuneeseen olemiseen, ja tämä antaa monille uutta perspektiiviä, mitä tarvitaan vapautuaksemme rajoituksistamme kerta kaikkiaan.

Olemme pikkutarkasti ottaneet takaisin voimamme ihmiskohtalomme tietoisena kanssaluojana ja valmistautuneet tähän planeettaylösnousemuksen seuraavaan vaiheeseen, mikä kutsuu esiin niitä syviä haavoja ja tukoksia, jotka meidät on viime aikoina vaadittu kohtaamaan. Onneksi voimme siirtyä nyt tämän mönjän läpi "warppi-vauhtia", mikä tekee meille mahdolliseksi sellaisen puhdistamisen tunneissa, minkä voittaminen ennen vei viikkoja tai jopa kuukausia. Pelot liittyen kyvykkyyteemme, voimaamme ja taidokkaaseen mestaruuteemme lisääntyvät, kun maadoitumme vielä syvemmälle tuntemattomaan. Kuitenkin noiden hämärtyvien epävarmuusharhojen alla on varmuuden tunne seuraavissa askelissamme - vaikkei meillä olisi aavistustakaan, mitä nuo askeleet ovat.

Voitte panna merkille näitä muutoksia pienin tavoin, kuten esimerkiksi reaktiot asioihin, jotka ennen vaivasivat, ehkä muuttuvat tai häviävät, kun alamme nähdä elämän kokonaisvaltaisemmin. Kun pystymme nyt näkemään enemmän maailmastamme laajemmalla perspektiivillä, meidät singotaan samanaikaisesti 3D-juoksuhaudoista uusiin ja odottamattomiin tilaisuuksiin, jotka ovat harmoniassa uuden ajattelu- ja olemistapamme kanssa - ja tämä on vasta alkua.

Toinen järkyttävä puoli jäljellä olevista karmakahleista on monet loppuunsaattamiset. Tässä kuussa ja aina päiväntasaukseen saakka monia loppumisia viimeistellään ja/tai ne häviävät täysin - suhteet, kumppanuudet, urat, liiketoiminnat, muuttamiset, pitkäaikaiset terveyshuolet, laki- ja talousasiat jne. Näemme myös joidenkin rakkaiden lähtevän fyysisesti - omassa elämässämme ja tietysti myös massoissa. Maaliskuun päiväntasausjakso on aina voimakasta siirtymäaikaa ja kuten aina, on niitä, jotka päättävät käyttää näitä poistumispisteitä jatkaakseen matkaansa muualla.

Enimmäkseen näiden loppumisten pitäisi elämässämme olla suhteellisen selviä ja monilla nämä ovat fyysisiä loppuunsaattamisia, joita olemme siivoilleet vuoden 2010 alusta saakka ja joissain tapauksissa monta vuotta. Kaikki mikä on tukkinut potentiaaliamme tai kuluttanut energiaa, poistetaan ja/tai korvataan korkeammin värähtelevällä vastineella tänä vuonna ja erityisesti seuraavien 6-8 viikon aikana.

Omassa elämässäni näen osan tästä ilmentyvän sen 18 kuukauden vararikkoprosessin loppuunsaattamisena, jonka lakimieheni mukaan piti viedä 3-6 kuukautta - ja jonka lopputulos toi monia odottamattomia "ihmeitä", joita tuskin ajattelin mahdolliseksi. Matka ulosmittauksesta ja taloni julkisesta huutokaupasta, uuteen "reilun" markkina-arvon lainaan, jossa on hyvä korko ja siedettävät lyhennykset, ilman aktiivista osallistumistani oli mielen räjäyttävä prosessi katsoa. Ja se tosiasia, että jumalainen ajoitus oli ohjaksissa, on nyt päivänselvää.

Näitä näennäisen taianomaisia ratkaisuja elämämme pulmatilanteisiin voi nyt odottaa ja ne edustavat fyysisesti sielumme tutkimusmatkaa voimattomuudesta voimaantumiseen, täyden vastuun ottamiseen menneisyytemme (tiedostamattomista) luomuksista ja rohkeuteen elää ne täysin tietoisesti ja horjumatta kyvyssämme luoda uudelleen oma kohtalomme.

Soturiprikaatilaiset ovat oppineet lukuisien ydinoppituntien/kokemusten kautta, miten seisotaan tehokkaasti sielumme tinkimättömyydessä - riippumaatta hajoavasta omasta maailmastamme - ja komennetaan sydämemme toiveen lopputulosta. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Joskus tämä merkitsee äärimmäisyyksiä, kuten oppimista hengenvaarallisen sairauden kautta, pärjäämistä ilman ruokaa, lämpöä tai joissain tapauksissa asuinpaikkaa. Toisille oppiminen tulee polun kulkemisena yksin, ilman sielukumppania tai väliaikaisena erona ainoasta oikeasta rakkaudestamme, jonka tarkoituksena on särkeä sydämemme täysin avoimeksi, jotta voisimme parantaa havaitun erillisyyden itsessämme ja tulla taas ehjäksi ja kokonaiseksi.

Joskus oppitunnit eivät ole niin äärimmäisiä, vaan esimerkiksi kritiikin ja tuomitsemisen kestäminen rakkailtamme, pakko pärjätä ilman, silloin kun syvällä tiedämme, että meidät on geneettisesti johdotettu saamaan kaikkea, pakko kätkeä tietämisemme tuomitsemisen pelosta, pakko kulkea naurunalaisena äkillisten ja kontrolloimattomien nälkäpuuskien vuoksi, pakko suojautua suurimmalta osalta ulkoista maailmaa ja käyttää jatkuvasti erottelukykyä selviytyäksemme muodonmuutoksen raaoista ja haavoittavista vaiheista jne.

Kaikissa tapauksissa meiltä vaadittiin mahdottomia, heikkoutemme kutsuttiin esiin ja meidät pakotettiin kohtaamaan hirveimmät pelkomme. Siitä huolimatta menimme eteenpäin auliisti (vaikkakin potkien ja kiljuen) kylvämään sielumme siemeniä tietäen, että kutsu mestaruuteen oli aina ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessämme.

Tässä seuraavassa vaiheessa noille puskutraktori-, tienraivaaja-, tienviitoittaja- pioneerisieluille, jotka ovat kiertäneet koko kehän, annetaan tilaisuus päästä vapaaksi menneisyydestä merkittävästi, niin että olemme vapaita kanssaluomaan uutta maailmaamme, antamaan esimerkin seuraavalle aallolle ja elämään uusien, puhtaiden halujemme mukaisesti. Aikamme on koittanut.

Ensiaskeleet

Kuten kaikki loppumiset, uudet alut ovat aina aivan kulman takana ja lopultakin alamme tuntea laajempien mahdollisuuksien uusien energioiden hitaasti tihkuvan tietoisuuteemme, luvaten elvyttää meidät uudella elämällä, uudella intohimolla ja uudella tarkoituksen tunnulla. On tulossa aina vain selvemmäksi, että kaikki asiat ovat mahdollisia, vaikka vain pikkuannoksina.

Fyysisen piinan ja heikentävän väsymyksen välillä meille annetaan ensimmäisiä pikkunoroja sitä jumalaista inspiraatiota, mitä olemme anoneet lokakuusta saakka. Tämä merkitsee, että olemme matkalla hengittämään uutta elämää moniin projekteihin, jotka ovat olleet kuolleena odottaen valelemista uuden tason tietoisuudella, erityisesti projektit jotka käynnistettiin vuoden 2010 kesä-heinäkuun pimennysjaksolla.

Tämä merkitsee myös, että tulee pintaan kaikenlaisia suhteita sekä ajatuksia uusista, odottamattomista projekteista, raskauksista, kumppanuuksista ja jännittävistä sielun innoittamista seikkailuista. Kun alamme täysin ymmärtää itseämme koko luomakunnan oleellisena osana, opimme myös tunnistamaan ne toiset, jotka ovat samalla värähtelyaaltopituudella, jotta voimme yhdistyä pyhään liittoon luomaan uusia maailmoja, uusia visioita, kera suuremman ymmärryksen uuden ihmisen kyvystä rakastaa.

Älyn paikalleen saattaminen

Suurimman osan syksyä ja talven alussa (pohjoisessa) kävimme läpi mentaalikehomme intensiivistä uudelleenjohdotusta ja -kalibrointia harmonisoituaksemme uuden ykseysaikajanan kanssa, mikä enimmäkseen merkitsi kompuroimista avuttomana mielen hämmennyskuukausien läpi. Minulle erityisesti tämä oli puhdasta helvettiä, kun ottaa huomioon, että työtäni on saada "älyllistä tolkkua" siitä, mitä kuulen tai aistin tai tiedän intuitiivisesti, voidakseni raportoida siitä teille. Nyt kuitenkin - joulukuun massiivisesta magneettinapamuutoksesta lähtien - olemme lopultakin tulossa taas "linjoille", ainakin älyllisesti, ja monille tämä merkitsee täysin uutta suhdetta ajatteluun.

Meille on aina opetettu, että siitä tulee maailmamme, mihin keskitymme, ja tämä todistetaan hyvin tästä vuodesta alkaen. Kun yhdistämme jumalaiset maskuliini- ja feminiinienergiat itsessämme ja voimme toimia tasapainoisesta pyhän liiton pisteestä, voimme viimeinkin kunnolla ajatella sydämellämme. Todiste tästä integroitumisesta näkyy kyvyssämme käyttää kehon kaikkia älykkyysjärjestelmiä - aivot ja sydän - tasapainoisessa harmoniassa.

Tiedollisen ymmärryksen tasapaino ja kyky prosessoida, tulkita ja ohjata korkeampaa älykkyyttä aisteihin ja tunteisiin perustuvilla ohjeilla määräävät kykyämme nousta tunnekehon yläpuolelle ja luoda neutraalin nollapisteen rajattomuudesta. Tämä on vaihdos kausaalista resonanssiluomiseen, mitä monet opettelevat hallitsemaan tästä vuodesta alkaen.

Plejadilaiset kertovat minulle, että todellisesta resonanssiluomisesta tulee mahdollista, koska uusi ykseysaikajana on nyt ns. täysin elävä - verkko on aktivoitu ja se lisää kapasiteettiaan niiden heräävien ja vastasyntyneiden sielujen kasvan lukumäärän myötä, jotka on geneettisesti muunnettu (ja muunnetaan) ylösnousemusprosessin kautta toimimaan tässä kristalliverkkorakenteessa, uuden maapallon mallissa.

Ja tuloksen ne jotka ovat ylittäneet karmasuunnitelmansa (eli tehneet välttämättömän sielutyön ja biologisen puhdistumisen), "keskittyvät oppimaan ja ymmärtämään uutta navigointijärjestelmää sillä vielä tuntemattomalla alueella, jolla nyt seisotte täysin. Tämä merkitsee monia asioita, mutta kaikkein tärkeintä on, että teidät kiinnitetään erilaiseen luomisvirtaukseen - sellaiseen missä älyllinen kapasiteettinne on avain." -Plejadien korkea-arvoinen neuvosto

Toisin sanoen, kun ylitämme polaariset karmalait, meistä tulee korkeampien tietoisuuslakien kohde, "yksi olento toiminnassa" -lain kohde, mikä vaatii, että älyllinen kapasiteettimme on puhdas ja terävä, jotta voimme luoda mielestä tasapainoisella ja tunteiden tukkimattomalla tavalla. Alamme vasta oppia, mitä tämä oikeasti merkitsee ja miten navigoidaan tätä uutta aluetta ja luotetaan, että päivitetty GPS-järjestelmämme opastaa meitä ilman ulkoista apua. Sen perusteella, mitä voin aistia, päiväntasauksen tullessa apupyörät poistetaan. Päivänseisaukseen mennessä meidät työnnetään pesästä, jotta nähdään, miten hyvin osaamme lentää.

Tämä merkitsee, että kaikkia niitä asioita joita olemme oppineet oman muodonmuutosprosessimme ja monien sisäisen hiljaisuuden vuosien aikana, on pian sovellettava toimintaan … "emmekä sano tätä pakahduttaaksemme tai varottaaksemme teitä, vaan informoidaksemme, että oppimiskäyrä oli jyrkkä ja olette pärjänneet mittaamattoman hyvin … mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin, luoda ja luoda uudelleen, leikkiä ja olla mestari, tehdä virheitä ja oppia niistä ja johtaa kanssaihmisenne voittoon." -Henkinen hierarkia

Hyvästien jättäminen menneelle elämälle

Kun valmistaudumme ottamaan seuraavan askeleen ja maadoitumme vielä syvemmälle uuteen elämäämme ja kehoomme, on tavallista kokea sisäisten tunnepurkausten jylinää. Nämä purkaukset voivat ovelasti naamioitua voimakkaiksi vihan, turhautumisen tai levottomuuden puuskiksi, mutta ne voivat perimmiltään antaa vaadittavan sysäyksen murtamaan auki kyynel-geysiirin, josta voi tulvia meri.

Tämä tunteiden kehittyminen voi voimallisesti singota meidät ulos urasta, jos tunnemme olevamme jumissa, ja on myös tavallista kokea näitä vapautumisaaltoja sen tilapäisen suremisjakson aikana, joka usein edeltää tai seuraa merkittävää pomppausta uudelle tietoisuustasolle. Tämä on menetyksen tunnetta, joka usein liittyy egon tai persoonan kuoleman syvempään tasoon ja joka tuo meidät aina lähemmäs harmoniaa aidon itsemme kanssa.

Jos olet vielä viha-, turhautumis- tai masennusvaiheessa, ole kärsivällinen prosessisi osalta. Tämä antaa lopulta tietä kaiken patoutuneen energian vapauttamiselle ja vapauttaa sinut siirtymään yli "olisi voinut, olisi pitänyt" -ansasta ja kaikista menneen elämän katumuksista.

Muistakaa, että heti kun rakastamme itseämme täysin, emme enää pelkää olla aito. Silloin elämä vasta alkaa, kun syvällisesti käsitämme, että elämä minkä elimme päästäksemme tähän kohtaan, oli vain harjoitusta.

Onko tiessä vielä töyssyjä?

Tietysti!

Mutta onneksi siellä, minne olemme menossa, emme tarvitse teitä ;)

Tulevaan irtautumiseen saakka …
Lauren

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >