HomeViestejäLauren C. Gorgo19.6.2024 - Päivänseisauspäivitys

19.6.2024 - Päivänseisauspäivitys

PÄIVÄNSEISAUSPÄIVITYS

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
19.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta ja uuden Maan tervehdys!

Voimallisen Kaksosten jakson jälkeen – timantti-sateenkaari-DNA-aktivointeja, alemman identiteetin purkautumista ja viikkokausia solupuhdistusta – olemme nyt valmistautuneita päivänseisausportaaliin, joka huipentuu huomenna, 20.6. klo 16.51 ET.

Päivänseisausportaali antaa niille, jotka ovat eturintamassa, mahdollisuuden siirtyä pysyvästi pois kaksinaisuudesta (kaksinaisesta ajattelutavasta) ja Äidin käsivarsille, tämän pyhän portin kautta Ravun jaksoon. Niille jotka ovat valmistautuneet, tämä on voimallinen hetki vapautua mentaalisesti ”kaksinaisuuspalveluksesta” … tulla kohotetuksi ristiriitaisten kaaos- ja pelkoulottuvuuksien yläpuolelle ja leijailla rauhallisesti pilvien yläpuolella, kristallinkirkkaan näkökyvyn kera.

Edessä oleva viikko on ensimmäinen viikko uusien siipiemme kera, mikä merkitsee, että kapasiteettimme kasvaa, ei ainoastaan lähteäksemme lentoon, vaan ylläpitääksemme tuon lennon, oppien ylläpitämään jatkuvasti kosmiset taajuudet rakkautena muodossa.

Kun opimme säilyttämään nämä yhdistyneet voimat, joita tarvitaan osallistuakseen uuteen kosmiseen luomissykliin, huomaamme, että se mitä on edessä, ei ole edes samassa universumissa kuin se, mikä on takana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >