HomeViestejäLauren C. Gorgo11.3.2024 - Kosminen luominen - kasva, kuki ja kanna hedelmää

11.3.2024 - Kosminen luominen - kasva, kuki ja kanna hedelmää

KOSMINEN LUOMINEN – KASVA, KUKI JA KANNA HEDELMÄÄ

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
11.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa astumisestamme uuteen Maahan/kosmiseen luomissykliin ja mitä voimme odottaa mennessämme päiväntasauksen ja pimennyskauden läpi.

Samalla kun lopettelemme Kalojen kautta, jatkamme karmansiteiden katkaisemista ja sopimusten selvittämistä. Mutta kun Aurinko siirtyy Oinaaseen reilun viikon kuluttua, energiat kasvavat huomattavasti, kun saavumme Puutarhan pyhään siemenkohtaan –> uuden Maan mahdollisuuksiemme ensimmäinen karmaton itämisjakso.

Tässä kohtaa asiat panevat hösseliksi, mutta eivät ennen kuin viimeistelemme jotkut tärkeät loppumiset, joita tarvitaan tukemaan niitä alkuja, jotka ovat valmiina heräämään sisällämme … eli uudet luovat ilmaisumuodot, joihin ei voinut päästä käsiksi aiemmin.

***

Uusi kosminen luomissykli on käsillä (!), kun astumme uuteen 12 kuukauden jaksoon astrologisena uutenavuotena ja lisäämme vakaasti vauhtia kohti täysin uutta tapaa olla maan päällä … sellaista mikä ylittää kaiken, minkä olemme aiemmin tienneet. Tähän uuteen luomissykliin sisältyy uusia todellisuuskerroksia tai -ulottuvuuksia, jotka ovat paljon yhdistyneempiä Lähteeseen tai enemmän harmoniassa Lähteen kanssa ja antavat lopultakin niille, jotka ovat eturintamassa, konkreettisen mallin, jonka kanssa työskennellä … todelliset piirustukset alkaa rakentaa uuden Maan rakenteita niin, että pystymme kollektiivisesti osallistumaan niihin orastaviin mahdollisuuksiin, jotka ovat kaikkien niiden ulottuvilla, jotka ovat harmoniassa olemassaolon yhdistyneiden ulottuvuuksien kanssa.

Tällä hetkellä, planeettojen jatkaessa matkaansa Kaloissa, viimeistelemme edelleen karmasopimuksia, vainoamis- ja uhri-pahantekijä-teemoja ja siivoamme kehostamme ja Maan verkoista (2-2) Vesimiesporttien kautta tapahtunutta alamaailman tyhjennystä. Mutta kun Aurinko siirtyy Oinaaseen päiväntasausportaalin kautta (19.–20.3.) ja saavumme kauden ensimmäiseen (kuun) pimennykseen (25.3.), saatat alkaa tuntea pyhien tulien sytyttävän luomistasi ennenkuulumattomasti. Tämä on yhdistyneen rakkaus-valon (plasma) palaaminen kaikille niille, jotka ovat saaneet paikkansa takaisin jumalaisessa hallituksessa ja jotka valmistautuvat johtamaan tämän planeetan kohtaloonsa tähtenä.

Kun astumme (dharma)kohtaloomme ja palaamme oikeaan paikkaamme ja asemaamme Maan kohtalon kanssaluojina, yhdistymme ja teemme menestyksellä yhteistyötä kaikkien niiden kanssa, jotka liittyvät meihin tässä eeppisessä tähtimissiossa, jotta voimme yhdessä rakentaa jumalaisen suunnitelman, ”tien, totuuden ja elämän” valaistuneina sisarina ja veljinä.

Tämä merkitsee eri asioita eri ihmisille, mutta kaikille jotka liittyvät tähän pyhään yhteistoimintaan, on yhteistä loputon energiansaanti luomiseen. Jumalan temppeleinä meille taataan pääsy niin suureen määrään elämänvoimaa, kuin meidän on mahdollista pitää astioissamme, mikä merkitsee, että luomiskapasiteettimme laajenee, kun teemme sen.

Pyhän astiamme laajentamiseksi pitää alkaa työskennellä niiden äitienergioiden (plasma) kanssa, joita on nyt ympärilläsi, jotka läpäisevät sinut ja täyttävät (Graalin) maljasi. Nämä elämänvoiman lisäykset muuttavat mielenmaisemaamme, sydänmaisemaamme ja solumaisemaamme, kun muistamme, mitä merkitsee luoda kosmisesti (rakkautena) … kasvaa, kukkia ja kantaa elämän hedelmää omalta Puutarhapalstaltamme.

Sen muistaminen, miten työskennellään tämän universumin pyhän substanssin kanssa, on seuraava tehtävä Maan kosmisille kansalaisille … uuden maakokemuksen perusta, mikä vaatii uusia asioita sinulta. Tiedä, että on turvallista työskennellä näiden voimien kanssa nyt … samalla kun ruoppaamme esiin entisen (Atlantiksen) aikajanan tapahtumia, mikä voi tuntua muulta.

Saattamaan loppuun todellisuuksien sielunvaelluksen, meidän täytyy puhdistaa vallan aiemmat hirmutyöt, jotka painavat raskaasti ylösnousevia. Olemme kuitenkin kollektiiviesti siirtyneet jo sen ajan ulkoisten egomerkkien yli, jolloin perusvaistomme eivät olleet hyvin hallittuja. Tämä merkitsee, että olemme nyt vapaita kokemaan ja tutkimaan pyhiä elämänvoimia, jos ja kun olemme harmoniassa niiden kanssa.

Siirryttäessä tähän uuteen kauteen, saatat alkaa tietää/muistaa, että et kirjoita ainoastaan uudelleen näitä entisiä elämiä, vaan avaat jälleen myös ovia (portaaleja) toivottamaan tervetulleeksi hyvin kaukaisen tulevaisuuden nykyhetkeen. Kun teet sen, kun avaat näitä polkuja aloittaaksesi uudestaan, alat myös tietää/muistaa, että tämäkin on jo luotu … että olet jo asettanut nämä polut itsellesi tätä ratkaisevaa hetkeä varten planeettahistoriassa.

Siis sytytä tuli polttouuniin! Aika muovata jumalaista savea on käsillä!

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >