HomeViestejäLauren C. Gorgo25.1.2024 - Lyhyt energiapäivitys

25.1.2024 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
25.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta ja uuden Maan terveisiä.

Tulen tuomaan lahjoja (Cosmic Love Notes)! Mutta ensin … koska energiat ovat HYVIN VILKKAITA tällä hetkellä … nopea energiapäivitys.

Tänään huipentuu (tulinen) Leijonan täysikuu, ja lähestymme myös Uranuksen pysähtymistä. Tämä yhdistelmä lietsoo meitä hienovirittämään aitoa taajuuttamme, jotta voimme ilmaista mestariluojavoimaamme uudessa kosmisessa luomissyklissä, joka alkaa astrologisena uutena vuotena. Huomaa, että kun Uranus pysähtyy lähteäkseen eteenpäin (27.1.), KAIKKI planeetat kulkevat eteenpäin 1.4. saakka … jolloin alkaa seuraava Merkuriuksen perääntymisjakso … mikä merkitsee, että tahti vain kiihtyy tästä.

Koska Vesimiestä hallitsee Uranus … ja Aurinko ja Pluto ovat tällä hetkellä Uranusta hallitsevassa merkissä ... ilmapiiri on hurjan sähköinen, mikä merkitsee, että sinusta saattaa tuntua maadoittamattomalta jännitteiseltä kaapelilta/tarmonpesältä ⚡️, MUTTA tiedä, että voit käyttää näitä kesyttämättömiä/superlatautuneita taajuuksia kohottamaan ajattelutapaasi … siirtämään sinut karmallisten (Kauris) oppituntiesi/rajoitustesi yli … rikkomaan lasikaton, joka estää laajentuneen/tulevan Itsesi täyden ilmaisemisen.

Eteenpäin kulkeva Uranus (Härässä) tukee sinua poistamaan kalkin mistä tahansa syntymäoikeusesteestä ja virittymään uuden Maan/uuden ajan taajuuteen – yksilöllisyys, vapaus, omaperäisyys, eksentrisyys, rajattomuus, luovuus, ainutlaatuisuus, nerokkuus jne. – jotta voit johtaa vaivattomammin sinä RAKKAUTENA, jota luontaisesti OLET.

Ei enää varman päälle ottamista/pienillä panoksilla pelaamista. Planeetta tarvitsee ainutlaatuista sielupuumerkkiäsi, mikä merkitsee, että on korkea aika päästää itsesi irti! Tämä täysikuu sykkii voimakasta alkukantaista voimaa olla anteeksipyytämättä/häpeämättä SINÄ … karvoineen päivineen. Sano vain KYLLÄ.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >