HomeViestejäLauren C. Gorgo13.1.2024 - Elämäsi uudelleenrakentaminen rakkautena

13.1.2024 - Elämäsi uudelleenrakentaminen rakkautena

2024 – ELÄMÄSI UUDELLEENRAKENTAMINEN RAKKAUTENA

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
13.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa siitä uskomattomasta muutoksesta, jonka käymme läpi, kun astumme uuteen vuoteen ja ensimmäiseen (karmattomaan) kosmiseen luomissykliin maan päällä.

2024 esitellään ”Kristuksen vuotena”, yhdistyneen sielusi vuotena … jolloin jumalaisia energioita ei ole enää rajattu taivaallisiin toimiin, vaan ne ovat maatasolla kaikkien niiden käytettävissä, jotka kykenevät ruumiillistamaan yhdistyneet valo-rakkaustaajuudet.

Sanat jotka tulevat jatkuvasti läpi, ovat: yhtenäisyys/ykseys, Yhtenäisyys, YHTENÄISYYS … plasma, Plasma, PLASMA … luominen, Luominen, LUOMINEN … tässä järjestyksessä. Tämä merkitsee, että 25 muuttumis- ja metamorfoosivuoden jälkeen … Galaktisen alamaailman avautumisesta saakka 1999 … tämä (Kristuksen) universaali 8-vuosi on se vuosi, jolloin alamme l o p u l t a k i n työskennellä fyysisten luomiselementtien kanssa.

Tässä on joitain asioita siitä, mitä voit odottaa koko versiosta:
* rakkaus-valoaaltoja – plasmavoimaa jolla luoda maailmoja
* ”magnetoelektrinen” (magnetoelectric) muutos – suuri muutos luomisdynamiikassa
* negentropian lait – ainekenttien manipulointi
* pyhä tabernakkeli – valomalliisi mukautuminen
* yhdistynyt sielu – sielujentalosi silmin
* katsoen eteenpäin – kurkistus uuteen kosmiseen luomissykliin

***

Onnellista uutta vuotta/uutta kuunkiertoa! Vähän töyssyisen sisääntulon jälkeen vuoteen 2024, olemme laskeutuneet juuri turvallisesti uuden kalenterivuoden ensimmäiseen lunaatioon (11.1.), jonka myötä olemme kylväneet tärkeitä siemeniä niitä uusia sielusopimuksiamme varten, joiden on määrä alkaa astrologisena uutena vuotena ja sen uuden kosmisen luomissyklin myötä, joka on käytettävissä ensimmäistä kertaa maan päällä Lankeamisen jälkeen.

Tämä Kauris-kuunkierto työntää meitä ottamaan alkuaskelia … uuden perustamme ensimmäisiä … mukavuusalueidemme ulkopuolella ja täysin luottaen korkeampaan suunnitelmaan ja tarkoitukseen. Uuden kuun vihkimystemme myötä, meille kaikille on esitelty jokin tärkeä valintakohta, joka pyytää meitä valitsemaan rakkauden pelon sijasta ja luottamaan epävarmoihin uuden Maan rakenteisiin, joita olemme hitaasti ja ”menetelmällisesti” varmistaneet ylläpitämään/elättämään meidät täällä.

Viimeiset neljä vuotta (2020–2024) olemme purkaneet elämämme viimeisiä sisäisiä rakenteita, jotka oli sidottu vanhan maan järjestelmiin, samalla luoden uutta/kunnollista perustaa tukemaan uusia (karmattomia) luomuksiamme, ja nyt 2024 pyytää meitä ajattelemaan tulevaisuutta, kun valmistaudumme rakentamaan niitä ulkoisia (omavaraisia) rakenteita, joita tarvitaan uuden Maan todellisuuteemme. Tämä on vuosi suunnitella/muotoilla uudelleen kohtalomme kaikkiin niihin asioihin liittyen, joka tekevät sinut, SINUT --> se mikä inspiroi sinua, täydentää sinua ja kutsuu sinua, on sinulle LUOTAVAKSI.

Jakautuneessa maailmassa asiat näyttävät sotkuisilta, kun kaikki pääsee ulos, mutta kuten aina, meidän tehtävämme on pysyä hereillä sille, että olemme muutoksessa, synnytimme (kollektiivisesti) täysin uuden todellisuusulottuvuuden ja nyt monet ovat valmiita asumaan siinä. Elämme täysin uutta mahdollisuutta, kyllä, mutta vanhan romahtaminen jatkuu, tekemään tietä uudelle, koska kaikki syntyy täysin uudeksi joka hetki. Ja totta puhuen, synnytys/syntymä on sotkuista.

Pluton palatessa Vesimieheen (20.1.) seuraavaksi kahdeksi vuosikymmeneksi, voimme odottaa syvällisiä ja eteenpäin ajattelevia muutoksia Vesimiehen ajan järjestelmien ja teknologioiden käyttöönotossa, mutta tulevaisuuden jatkuvan syntymisen myötä tulee myös menneisyyden jatkuvaa kuolemaa. Jos voit fokusoitua niihin uskomattomiin asioihin, joita syntyy … mitä haluat luoda, mitä voit alkaa luoda, mitä haluat maalata tämän edessämme olevan, uuden luomissylin tyhjälle kankaalle … niin tämä on uskomaton vuosi, rakentava vuosi, luova vuosi – vuosi jota olemme odottaneet, työskennelläksemme lopultakin fyysisten luomiselementtien kanssa.

Tosiasia on, että uuden Maan hologrammi on TÄÄLLÄ, avoin ”bisnekselle”, mikä merkitsee, että kuka tahansa joka on lähellä yhtenäisyys/ykseysvärähtelyä (rakkaus), voi nyt päästä käsiksi näihin kosmisiin koordinaatteihin, joilla luodaan. Vuoden 2022 lopulla toivotimme tervetulleeksi Äidin säteilevän aurinkoaspektin, avaten portaalin jumalalaisen rakkauden astumiselle Maan sydämeen. Kosminen äitienergia … ladattuna Maaäidin kristalliytimeen KAIKKIEN käytettävissä olevien kanavien avulla … toi mukanaan tämän uuden kosmisen luomissyklin, johon olemme nyt astumassa. Sen myötä niille joilla on kosminen Kristustietoisuus, on taattu pääsy Äidin luovaan ydinolemukseen, luomaan nyt Äitinä.

On todella ennenkuulumatonta, että tuo (plasma)voima tulee käyttöömme. On aika nostaa tasoa ja ottaa takaisin komento kehossamme ja elämässämme! Vapautumisemme kausaalisuuden rakenteista merkitsee, että palaamme oikeaan paikkaamme ja asemaamme todellisuutemme ensisijaisena komentajana, mikä laittaa meidät ensisijaiseen valta/auktoriteettiasemaan omassa elämässämme ja tämän seurauksena planeetan elämässä.

Ja jumalaisen maskuliinisuuden palattua tukemaan meitä, ovet avautuvat jo paljastamaan tien eteenpäin, selkeämmän suunnan kera … MUTTA Pluton ollessa Kauriin viimeisessä asteessa --> kokeita on runsaasti. Kun lähdemme näistä karman loppuunsaattamisista ja vanhoista tarinajuonista ensi viikon kuluessa, päättäväisyytemme testaamista jatketaan, varmistamaan täysivaltaisuutemme ja itsenäisyytemme alemmasta maailmasta, mikä vaatii meitä ottamaan täyden vastuun energiastamme ja pitämään itseämme vastuullisena kaikista luomuksistamme --> hyvistä, pahoista ja kauniista.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >