HomeViestejäLauren C. Gorgo31.12.2023 - Uuden vuoden aloittaminen ykkösvaihteella

31.12.2023 - Uuden vuoden aloittaminen ykkösvaihteella

UUDEN VUODEN ALOITTAMINEN YKKÖSVAIHTEELLA

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
31.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

”Ja nyt toivotamme tervetulleeksi uuden vuoden. Täynnä asioita joita ei ole koskaan ollut.”
– Rainer Maria Rilke

Onnellista uutta vuotta! Anteeksiantamattoman/ankaran kuukauden jälkeen oleellisia loppumisia, 2024 käynnistyy tukea-antavalla taivaallisella kokoonpanolla, joka alkaa 30.12. Jupiterin pysähtymisellä lähteäkseen eteenpäin, Merkuriuksen seuratessa esimerkkiä uudenvuodenpäivänä. Tulee jotain pitkään odotettua selkeyttä seuraavista askelistamme, ja sitä seuraa Mars, joka siirtyessään Kauriiseen 4.1. antaa polttoainetta tavoitteillemme toimilla, joita tarvitaan ajan mittaan. Rakastan uuden vuoden aloittamista ykkösvaihteella.

Jokaisessa Jousimiehen jaksossa työskentelemme kovasti viimeistelläksemme kyseisen vuoden puhdistustyön. Kaikki mitä emme saaneet loppuun, ryntää tapaamaan meitä … enimmäkseen epämiellyttävillä tavoilla … jotta voimme siivota karmapöytämme, ennen kuin uuden vuoden energiat saapuvat.

Tänä vuonna panokset tulpattiin jokaisella, joka on lähellä ykseys/yhtenäisyysvärähtelyä, eli kaikki tuo viime hetken muuttuminen tuottaa nyt tulosta, kun ylösnousemme uusiin/korkeampiin ”vetovoimakohtiin”/mahdollisuuksiin, jotka ovat odottaneet, että viimeistelemme sielusopimuksemme ja astumme uuteen, karmattomaan (komiseen) luomissykliin!

Toivotan sinulle vuotta, joka on täynnä sellaista taikuutta, jota vain SINÄ voit tuoda maailmaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >