HomeViestejäLauren C. Gorgo22.9.2023 - Kosmiset avainkoodit - käyttämättömän DNA:n avaaminen

22.9.2023 - Kosmiset avainkoodit - käyttämättömän DNA:n avaaminen

KOSMISET AVAINKOODIT – KÄYTTÄMÄTTÖMÄN DNA:N AVAAMINEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
22.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa päiväntasausportaalista, jolla on erityismerkitys niille, jotka astuvat yhtenäiseen elämänkokemukseen maan päällä, kun se tuo niitä kosmisia koodeja, joita vaaditaan herättämään käyttömätön DNA:mme.

Näitä kosmisia koodeja virtaa galaksin keskuksesta ja tuli Maahan äskettäisissä, päiväntasausta edeltävissä aurinkoenergiapuuskissa. Kuitenkin niiden integroiminen vaatii ensin vapautumista, kun alempi/pimeä feminiinienergia poistetaan DNA:stamme ja meidät palautetaan puhdistettuun (Neitsyt)-tilaamme.

Tämä vapautuminen on edesauttanut merkittäviä myrkynpoistoja ja fyysisiä puhdistuksia, mikä on "kaivertanut" vaadittua tilaa taivaan avautumiseen kehomme sisältä käsin. Tämä on ehdottomasti viikonloppu levätä, uudistua ja vastaanottaa näiden viimeisten "feminiiniloppumisten" siunauksia.

***

Tänä viikonloppuna (23.9.) on syyspäiväntasaus pohjoisella pallonpuoliskolla ja kevätpäiväntasaus eteläisellä pallonpuoliskolla, mikä tuo aina paljonkaivattua harmoniaa planeetalle, kun valo ja pimeys kohtaavat täydellisessä tasapainossa, asettaen taustan Vaaka-jaksomme oppimisille.

Tämä pyhä tasapainohetki on käännekohta, joka ei merkitse ainoastaan siirtymistä planeetan uuteen vuodenaikaan, vaan riippuen sijainnista suhteessa päiväntasaajaan, pimeys alkaa ohittaa valon, ja toisinpäin. Verhot ovat myös tunnetusti ohuita tähän aikaan vuodesta, mikä vahvistaa yhteyttämme näkymättömiin maailmoihin, kun kunnioitamme elämän, kuoleman ja uudestisyntymän kiertoa päästämällä irti vanhentuneista rakenteista ja kaavoista, jotta Itsen uudet tekijät voivat ilmaantua.

Niille jotka astuvat elämän yhtenäiseen kokemiseen maan päällä, juuri tämä päiväntasaus tuo kosmisia avainoodeja, joita tarvitaan avaamaan käyttämätön DNA:mme, jotta taivas voi avautua kehostamme käsin. Nämä uudet valotasot kehittävät myös valokehomatriisiamme kosmisten säteiden kautta, joita virtaa galaksin keskuksesta, lisäten kykyämme vastaanottaa ja välittää Lähteen timanttivaloa.

Tämä portti on esitetty kuukausien ajan kvanttiloikkana kosmisiin ulottuvuuksiin maan päällä, jolloin pystymme tervehtimään korkeampia (tähti)itsejämme alemmilta (fyysisiltä) tasoiltamme. Tämä merkitsee, että ylösnousemuksemme taivaallisiin ulottuvuuksiin maan päällä on täysin käynnissä, kun meidät nostetaan armon tilaan ja vapautetaan alemman Maan riitasointuisista energioista. Tämä merkitsee myös, että alamme (kollektiivina) käsitellä Lähdetaajuuksia niin, että pystymme ohittamaan täysin kärsimysulottuvuudet ja astumaan harmonisiin yläulottuvuuksiin tai uuteen Maahan.

Tämän päiväntasausportaalin myötä meillä on kyky vapauttaa itsemme ihmistietoisuuden alemmista tiloista, jotka suistavat meidät alkuperäisen/jumalaisen suunnitelmamme raiteilta, ja sinkoutua korkeampiin tiloihin, jotka saavat aikaan kestävän muutoksen. Tämä varmistaa, että olemme harmoniassa totuusulottuvuuksien kanssa, mitä vaaditaan oivaltaaksemme dharma-kohtalomme, kun äärettömät mahdollisuudet avautuvat ja tulevat ulottuvillemme.

Seuraava viikko, joka johtaa kuukauden kolmanteen 9-9-tähtiporttiin (27.9.) + Oinaan täysikuuhun (29.9.), on myös ratkaiseva siinä, että "reititämme uudelleen" tietoisuutemme todellisuuteen, jossa emme ole ainoastaan vapaa kärsimyksestä, vaan myös irti muiden kärsimyksestä ... vapautettu kolmannen ulottuvuuden maailman vallitsevasta ohjelmoinnista (erillisyysrakenteet). Kun saavumme tähän viimeiseen (99)-tähtiporttiin, meiltä (rakkaustyöntekijät, ankkurit, indigot, sinisen säteen soturit ... eli "jumalan armeija") päättyy missiotyömme purkaa (911)-trauma-aikajanat omasta DNA:stamme, ja korvaamme sen palautetuilla jumalaisen feminiinisyyden Kristuskoodeilla (913), jotka ovat olleet poistettuna planetaarisesta tietokannastamme. (Huomaa, että kuukauden kaksi ensimmäistä 9-9-porttia ovat saattaneet vaatia viimeisiä puhdistuksia ja solumuisto/traumavapautuksia tehtävän loppuunsaattamiseksi.)

Ja näin ollen nyt tämän superlatautuneen kuukauden – valintakohtia, aikajanamuutoksia ja kehityskaaren vaihtumisia – viimeisellä viikolla monet löytävät itsensä (puhdistuneesta) paikasta, jossa ei voi ainoastaan vastaanottaa uusia valoja (jumalaiset sopimukset), vaan panna ne myös lopultakin täytäntöön globaaleina taajuuden nostoina, mukautumiseksi esiintulevaan (timantti)valokehoteknologiaamme. Viimeaikainen, massiivinen aurinkoenergian lisäys tuo näitä uusia kosmisia avainkoodeja päiväntasausportaalin kautta juuri tästä syystä.

Kun sisäistämme tämän uuden, korkeamman valomäärän soluihimme, saavumme määränpäävärähtelyymme, mikä merkitsee, että planetaarinen taajuus lähestyy huippukohtaansa niiden vaatimusten suhteen, joita tarvitaan "kiepsahtamiseksi" uuteen (kosmiseen) olemistilaan. Vuosi 2023 on ollut tässä mielessä herpaantumaton jatkuvine energiapäivityksineen, joita tarvittiin työntämään meidät tähän kohtaan taajuuksissa, eivätkä ne ole vähentyneet uuden vuoden alettua.

Tämä vaati meiltä hyvin paljon. Kuitenkin olemme nyt lopultakin fyysisen syntymän kohdassa, vuosisatomme täydessä kypsymisessä, mikä poistaa tarpeen jatkuviin synnytyskipuihin, kun meidät kohotetaan rakkauden (rakkaus-valon) uusille tasoille tämän planetaarisen portin kautta. Niille jotka ovat valmiita, halukkaita ja kykeneviä poistumaan alemmasta maatodellisuudesta, vääristyneestä aika-avaruusmatriisista, joka "loukuttaa" ja kerää tietoisuuden käyttäväksi rikollisiin syihin, tämä päiväntasaus avaa kolmen kuukauden synnytysportaalin uuteen (kosmiseen) todellisuuteen.

Ja kun navigoimme tätä synnytyskanavaa, joka sulkeutuu päivänseisauksessa, meille tarjotaan jumalainen erivapaus vapautua kaikista jäljellä olevista karmakietoutumista mestariuden helppoudella ja vaivattomuudella/armollisuudella, joka meillä luonnostaan on kaiken sen loppuunsaattamiseen, mitä on jäljellä 3D-elämästämme, taivaan laskeutumisen täydellä tuella. Tämä on vapahdus/pelastusikkunamme, "rangaistuksemme"/kohtalomme ... siunausten vastaanottaminen Korkeuksista/taivaasta.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >