HomeViestejäLauren C. Gorgo31.8.2023 - Timanttivalokehomatriisi

31.8.2023 - Timanttivalokehomatriisi

TIMANTTIVALOKEHOMATRIISI

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
31.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Timantit muodostuvat valtavassa paineessa. Tuo vuosikymmenten jatkuva paine paljastaa nyt timanttivalokehomme Valaistumisen kultaista aikaa varten --> oleellinen "johdotus" (tai mikro/virtapiiristö, kytkentä) jota tarvitaan uuden Maan verkkoa varten.

Kun teemme kukin tämän hypyn kosmiseen ihmiskansalaisuuteen, meistä tulee kvanttimuutosagentti olemassaolollamme. Kehomme geometrinen matriisi ON tuo muutos, mikä merkitsee, että sitten kun timanttivalokehoverkkosi on täysin vakiintunut, sinusta tulee elävä ja hengittävä portti Jumalaan ... varsinainen/todellinen (kvantti)tähtiportti.

Tämä hyvin organisoitunut verkkorakenne palvelee kanavana, timanttivalon (korkeamman luovan älykkyyden) virtaamiseksi kenttääsi ja takaisin, asettaen sinut harmonisesti (ja fraktaalisesti) linjaan universumin pyhän arkkitehtuurin kanssa ja muodostaen voimakkaan portaalin luomisen/luomakunnan sydämeen ja mieleen.

Jos tunnet kutsun työskennellä tämän evoluutioprosessisi oleellisen osan kanssa, julkaisin juuri uuden  nettikurssin voimaannuttamaan sinua työkalulla aktivoida, rakentaa, vakiinnuttaa ja/tai vahvistaa omaa timanttivalokehoasi, jotta voit tasapainottaa, vakauttaa ja harmonisoida (merkaba)kenttäsi, kun astut täydemmin kosmisten ulottuvuuksien yhtenäisiin taajuuksiin.

Tämä (arcturuslaisten opastama) kurssi antaa raamit yhdistyä aktiivisesti ja toistuvasti luontaiseen korkeampaan kehoteknologiaasi, lisäämään luojuuskapasiteettiasi Lähteen suprajohteena.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >