HomeViestejäLauren C. Gorgo8.8.2023 - Tähtisiemenestä tähteläiseksi - kvanttimuutosagentit

8.8.2023 - Tähtisiemenestä tähteläiseksi - kvanttimuutosagentit

TÄHTISIEMENESTÄ TÄHTELÄISEKSI – KVANTTIMUUTOSAGENTIT

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
8.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa 88-Leijonaportti-portaalista, joka avaa virallisesti oven uuden Maan maisemaan. Niillä jotka siirtyvät tällä hetkellä, tämä sulkee oven kaksinaisuuteen, mikä merkitsee, että kun tuo maailmojen raja on ylitetty, ei ole takaisinpaluuta.

Kun jätämme tämän todellisuusulottuvuuden, meidät vedetään myös pysyvästi vanhentuneista suhdedynamiikoista, mikä vaikuttaa rakkaisiin ihmisiin, jotka tuntevat ehkä lähtösi. Tässä raportissa puhutaan tavoista käsitellä tämä epätavallinen "kuolla elossa ollessaan" -tilanne, kun varmistamme paikkamme taivaallisista ulottuvuuksista.

Pohjimmiltaan tämä on viimeinen tähtiportti uuteen Maahan. Ensimmäiselle aallolle tämä on loppunäytös ylösnousemuksemme loppuunsaattamisessa kärsimyksen maailmoista ykseyden tilaan KOKO elämän kanssa. Tämä ei ole ainoastaan epätavallinen ja äärimmäisen otollinen hetki, vaan myös kiintopiste ihmishistoriassa, joka menee planeetta-arkistoihin galaktisten sivilisaatioiden tukittavaksi, läheltä ja kaukaa.

***

HUOM.: Tämä raportti on koodattu erityisesti aktivoimaan, tukemaan ja virittämään sinut Kristustaajuuksiin, joita tarvitaan mennäksesi ovesta dharmakohtaloosi ja yhdistyäksesi (tähti)valoosi.

Tämä on SE viikko, jota olemme odottaneet/jota varten olemme tehneet työtä koko vuoden ... 8-8-Leijonaportin viikko, lopullinen poistumisemme kaksinaisuudesta --> jolloin ovi uuteen Maahan virallisesti avautuu. Synnytyksen viimeisen osan kaltaisesti ... eli "siirtyminen" ... tämän vuoden valtavan haastavat energiat ovat työntäneet ja työntäneet meitä synnyttämään tähtivalomme, pienen tai olemattoman hengähdystauon kera, ja ne ovat nyt saavuttaneet huippunsa ... kertoo kaksi X-luokan auringonpurkausta kahdessa päivässä ... perimmäinen ilmentämiskohta niille, jotka ovat valmistautuneita astumaan maaelämän kosimiseen todellisuuteen.

Arcturuslaisten perspektiivistä katsottuna, koko galaksi on valmistautunut tähän otolliseen kiintopisteeseen ihmishistoriassa, koska tämä ei ole ainoastaan uuden Maan muodolliset avajaiset, vaan pysyvä vapautumiskohta kaksinaisuudesta ensimmäiselle aallolle ... eli lopullinen päätös erillisyydelle (3D- ja 4D-aikajanat) ja paluumme ykseyteen, mikä merkitsee, että nämä 88-ylösnousemusenergiat/koodit yhdistävät meidät jälleen kaikkiin sielumme ja galaktisten tähtiperheidemme aspekteihin.

Tämän myötä näen uusia chakrajärjestelmäpäivityksiä ja valokehoaktivointeja, jotka herättävät käyttämättömät DNA-rakenteet. Ne johtavat dramaattisiin muutoksiin useiden tulevien vuosien aikana. Nämä ovat alkuperäisen (jumalaisen ihmisen) geenipotentiaalin siemeniä (koodeja), mikä merkitsee, että aloitamme lopultakin uuden elämänsyklin, joka sisältää täydet biologiset kykymme.

Valmisteluna tähän planetaariseen muutosviikkoon, olemme kohdanneet viimeisen kierroksen intensiivistä ydinhaavatyötä, jonka laukaisi Vesimiehen supertäysikuu 28.7. Tuo täysikuu antoi keulassa oleville kyvyn jättää taakse loput Kalojen ajan kamppailuista, jotta voimme nyt astua täysin Vesimiehen ajan tietoisuuteen, uuden Maan kosmisina uudisasukkaina. Koska tämä oli viimeinen täysikuu ennen Leijonaporttia, se oli oleellinen osa lopullista vapauttamme sorrosta ... eli sisäisen Kristuksen vapauttaminen ... mikä merkitsee, että se pakotti/pakottaa meidät päästämään irti siitä, mitä emme voi viedä mukanamme Taivaan portista.

Tällä Uranuksen hallitsemalla kuutapahtumalla ... joka vaikuttaa Leijonan uuteen kuuhun 16.8. saakka, päivä ennen kuukauden toista 8-8-tähtiporttia ... oli paljon tekemistä sen kanssa, että ylitetään alempi mieli ja noustaan alitajuisen/tiedostamattoman ohjelmointimme yläpuolelle, jotta eteenpäin mentäessä emme tee samoja virheitä ja toista samoja käyttäytymistapoja, jotka johtivat kärsimykseemme kaksinaisuudessa. Lähdemme siitä nyt, antaen anteeksi itsellemme ja muille heidän luvattoman tunkeutumisensa, kääntäen ympäri nuo käsikirjoitukset ja saaden takaisin valtamme noihin ajatuksiin ja uskomuksiin, jotka kontrolloivat kerran kohtaloamme.

Jos kohtaat edelleen vastoinkäymisiä, jotka tuo superkuu nosti esiin, tiedä, että päästämme pelkästään irti Kalojen ajan vainoamismallin viime jäänteistä ja että pääset suurempaan tasapainoon harmonisten taajuuksien kanssa, kun pystyt päästämään irti jokaisesta kiinnikkeestä vanhaan elämääsi, on kyse sitten ihmisestä, paikasta, asiasta, unelmasta tai ideasta. Et voi ottaa sitä mukaasi. KAIKKI mikä oli saanut alkunsa tiheydestä, täytyy jättää tiheyden myötä.

Jotta dharmakohtalosi (runsaus) fyysinen ilmentyminen (sadonkorjuu) tulee harmoniaan aineellisen ulottuvuuden kanssa, ei voi olla sidosta kausaalisuuteen, mikä merkitsee, että kaikki tunnesiteet täytyy purkaa. Muista, että Taivaan portin avaaminen merkitsee oven sulkemista kaksinaisuuteen ... mikä on valinta.

Tiheydestä pääsemiseksi, käytä tämän varsinaisen portin voima antaaksesi anteeksi ja unohtaaksesi, päästääksesi irti ja antaaksesi rakkauden (johtaa), ja pidättäytyäksesi fokusoitumasta menneisyyteen, ja pidä katseesi autuaassa valossa tämän pitkän ja pimeän tunnelin päässä.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >