HomeViestejäLauren C. Gorgo25.7.2023 - Valmistautuminen taivaan porttiin

25.7.2023 - Valmistautuminen taivaan porttiin

VALMISTAUTUMINEN TAIVAAN PORTTIIN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
25.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta ja uuden Maan terveiset.

Tänään (25.7.) on viimeinen 777-tähtiporttiportaali valmistautumisena planetaariseen uuteenvuoteen (26.7.), jolloin Maa aloittaa uuden evoluutiosyklin, joka ohjaa meidät dharma-kohtalomme aikaspiraaliin. Tämä merkitsee, että olemme valmiita vastaanottamaan elokuun 8-8-portin kautta (Kristus)koodien seuraavan erän, joka lataa taivaanpäällisen Maan mallin ja uudet missiosopimuksemme vuodelle 2024.

Nämä uudet koodit uutta elämää varten joita alkaa tulla Leijonaportin läpi, käynnistävät ensimmäisellä aallolla merkittävän siirtymisen moniulotteiseen, uuden Maan kokemiseen. Kun moniulotteisuutesi tulee käyttöön, se antaa pääsyn henkilökohtaiseen universumiisi, mikä aktivoi ylösnousseen kulkuneuvon, jota tarvitaan kantamaan sinut viidennen ulottuvuuden kosmisiin maailmoihin.

Samaan aikaan kun täytyi rakentaa tämä uuden Maan kulkuneuvo ylläpitämään itsemme elävien maassa, opimme, miten toimitaan moniulotteisena olentona 3D-maailmassa. Tämä vaatii yksinkertaistamaan elämäämme ja luomuksiamme vielä uudella tasolla, jotta voimme selviytyä sen mutkikkuudesta, että pääsemme käsiksi PALJON suurempaan osaan Itseämme. Ja koska sisäinen maisemamme vasta alkaa kantaa hedelmää, saatat tuntea myös kutsun sisäänpäin, viettämään omaa laatuaikaa ... kovasti kaivattu hetki "paistatteluun", ennen kuin uusi kiihtynyt sykli alkaa.

Vaikka asiat nopeutuvat tässä pyhän tulen voimakkaassa Leijonajaksossa, on tärkeää hidastaa ... luoda tilaa toivottaa tervetulleeksi uuden maaelämäsi ja uusien luomustesi avainkomponentteja ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele polkuasi.

Kun saatamme loppuun tämän megakuukauden viimeisen viikon, meidän täytyy tehdä se korkeimman mahdollisen perspektiivin kera. Meitä pyydetään "antamaan anteeksi ja unohtamaan", päästämään irti, välttämään fokusoitumista menneisyyteen ja katsomaan valoa tämän pitkän ja pimeän tunnelin päässä, valmistautuen yhdistymään siihen.

Toivotan sinulle siunattua uutta aurinkosykliä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >