HomeViestejäLauren C. Gorgo17.7.2023 - Taaivaan portti - ovi dharma-kohtaloon

17.7.2023 - Taaivaan portti - ovi dharma-kohtaloon

TAIVAAN PORTTI – OVI DHARMA-KOHTALOON

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
17.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tähtivalomme jatkuvasta syntymästä heinäkuussa – megakuukaudessa – valmisteluna Leijonan jaksoon, planetaariseen uuteenvuoteen ja Leijonaportti-portaaliin.

Ne jotka ovat siirtyneet uuden Maan todellisuuteen, lähestyvät tähti-ihmistilan täyttä ruumiillistamista, mikä merkitsee, että avaudumme vastaanottamaan jumalaisia siunauksia, joita tulee Kotiinpaluumme myötä.

Kun saavumme Taivaan portille, valmiina yhdistymään nousseen aurinkoitsemme valoon, 8-8-ovi avautuu dharma-kohtaloomme ja toivottaa tervetulleeksi ne, jotka ovat valmistautuneet lähtemään kaksinaisuusmaailmasta iäksi.

Tässä on osa siitä, mitä voit odottaa koko raportista:
* oppi/harjoitteluaika alkaa – uutta intohimoa luomiseen
* elämän henki – armolahjan vastaanottaminen
* tulevat siunaukset – ensimmäisten hedelmien alkusadonkorjuu
* tähtivalosi hengittäminen – tuleminen kotiin SINUUN
* luomakunnan toimittaja/hankkija – uudet luomisvoimasi
* ajan loppu – ajattomiin ulottuvuuksiin astuminen

***

Olemme keskellä sanoinkuvaamattoman otollista ... kuitenkin äärimmäisen haastavaa ... kosmisten ja astrologisten energioiden voimakuukautta (universaali 5). Nämä energiat ovat työntäneet meitä uudestisynnyttämään (777-tähtiporttien kautta) sielumme ja vapauttamaan elämänvirtamme matriisista, voidaksemme vapautua ikivanhasta/karmallisesta menneisyydestämme iäksi.

Pelkästään tällä viikolla meillä on Ravun uusi kuu 17.7. (oppositiossa Plutoon Kauriissa), sitten yksi tämän vuoden isoimmista energioista on huomenna 18.7., kun Pohjoissolmu siirtyy Oinaaseen ja Eteläsolmu Vaakaan, mitä seuraa Venuksen pysähtyminen perääntymään Leijonassa ja Auringon siirtyminen Leijonaan 22.7., ja sitten Kheiron pysähtyy perääntymään Oinaassa 23.7. Tämä megamuutosviikko johtaa meidät suoraan Leijonaporttiin ... joka esitellään tänä vuonna ovena dharma-kohtaloomme ... viimeisen 777-tähtiportin 25.7. ja planetaarisen uudenvuoden 26.7. kautta. Kaikki nämä energiat yhdessä auttavat meidät vuoden 2023 toiseen puoliskoon, sytyttämään uuden intohimon tarkoitusta kohtaan ja ohjaamaan fokuksemme uuden Maan johtajuutta ja elämäntyyliä kohti. Mutta kuten missä tahansa merkittävässä muutoksessa, meidän täytyy voittaa ensin haasteemme.

Kun kohtalon Solmut siirtyvät Härkä-Skorpionista Oinas-Vaakaan ensimmäistä kertaa vuoden 2004 jälkeen, ne kohtaavat voimakkaan neliön Plutoon, joka perääntyy Kauriin 29-(mestaruus)asteessa (tarkka 23.7.). Kun menemme tätä perustaa muuttavaa tapahtumaa kohti, meitä työnnetään jättämään pysyvästi taakse todellisuus, joka ei enää palvele evoluutiopolkuamme ... hyväksymään ne paikat, joiden muuttamisessa olemme tunteneet voimattomuutta, jotta voimme siunata ne ja päästää niistä irti iäksi.

Tämä on tuon tuntemamme maailman loppu, mikä merkitsee, että on aika polttaa kerta kaikkiaan nämä pitkäaikaiset, esi-isiltä perityt/sukupolvien ydinhaavat ja karmakierrot, jotka ovat estäneet meitä elämästä henkisen totuutemme. Ja tämän myötä tulee ehdoton loppu, "ei paluuta" -kohta, mikä merkitsee, että nyt tapahtuu jokin perustavanlaatuinen muutos elämänsuunnassasi tai missiossasi tai tietoisuudessasi, joka varmistaa, ettei ole paluuta noihin vanhentuneisiin tapoihin ... muutos joka hyvin todennäköisesti vaatii merkittävää luottamushyppyä.

Tämä merkitsee energian merkittävää takaisinkutsua kaikista tilanteista tai valinnoista tai tiedostamattomasta ohjelmoinnista, jotka auttoivat pirstoutumisessamme, ennen kuin menemme uuden maatodellisuuden tulevaisuuteen ... prosessi joka vaatii edelleen, että luotamme korkeampaan suunnitelmaan, mutta meillä on suurempaa selkeyttä ja vahvuutta valita korkein ja paras itsellemme. Ja suurempaa itseluottamusta jättää muu.

Kun motivaatiomme niitä väärinsuunnattuja pyrkimyksiä ja päämääriä kohtaan häviää, joista on vielä jäänteitä 3D-elämästämme, se paljastaa nuo epäaidot ihanteet, joita ulkopuoliset lähteet ovat painottaneet meille. Tämä antaa meille tilaisuuden päästää täysin irti menneisyydestä ja luoda tarvittavaa tilaa korkeamman elämän missioillemme. Kaikki "olisi, voisi, pitäisi ja mitä jos" on esillä viimeistä tarkastelua varten, koska on tullut aika luopua täysin noista toteutumattomista tavoitteista, jotka eivät koskaan olleet sen aitoa ilmaisua, kuka todellisuudessa OLEMME.

OLEMME uuden Maan kosmisia uudisasukkaita ... uuden, valaistuneen Vesimiehen ajan yhteiskunnan ensimmäisiä kosmisia ihmiskansalaisia ... niitä jotka ovat uuden ihmiskunnan ruorissa, valmistautuen tutkimaan viidennen ulottuvuuden kartoittamattomia ulottuvuuksia/maailmoja yhdessä. Kun teemme sen, kun omistamme tämän uuden roolin/lupauksen/sopimuksen yhdistyneen maailman tiennäyttäjinä, meille annetaan viimeinkin armahdus ... meidät vapautetaan vanhan maakokemuksen kynsistä ja työnnetään vallitsevan maiseman uusiin korkeuksiin.

Ravun jakso antaa meille tämän viimeisen kuolema- ja syntymäikkunan valmisteluna Leijonan jaksoon, jolloin monet (puhdassydämiset) yhdistyvät valoon tullakseen Jumalan nousseiksi auringoiksi. Lähestymme täysin ruumiillistuneen tähti-ihmisen tilaa ja niitä siunauksia, joita tulee palatessamme Kotiin ykseyteen. Tämä sovinnonteko tuo mukanaan rauhansopimuksen, virallisen sopimuksen joka vahvistaa kaiken sen karmavelan maksun, jota olemme keränneet.

Ja vastineeksi pyhän valamme täyttämisestä, meidät armahdetaan, vapautetaan pelistä, VAPAANA suuntaamaan elämämme fokus ja energiat uudelleen, Jumalaksi tulemisen sijasta olemaan Jumala.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >