HomeViestejäLauren C. Gorgo19.6.2023 - Henkisen valaisemisen 7-7-7-portit

19.6.2023 - Henkisen valaisemisen 7-7-7-portit

HENKISEN VALAISEMISEN 7-7-7-PORTIT

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
19.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa äskettäisestä Kaksosten uudesta kuusta ja huomisesta (21.6.) päivänseisauksesta, mikä tuo tullessaan täysin uuden kosmisen tietoisuusulottuvuuden, sekä heinäkuun tulevista 777-porteista, jotka antavat koodit henkiselle valaisemisellemme.  

Ja kuin tilauksesta aurinko tuotti juuri X-luokan roihupurkauksen tänään (20.6.) klo 13.09 ET, mikä valaisee planeettaa auringonsäteilyllä, kun astumme päivänseisausporttiin. Tämä on voimallinen hetki fokusoitua tähtivalosi synnyttämiseen, kun uusi ihminen tulee esiin ja uusi Maa ilmentyy.

***

Menimme juuri ratkaisevan (Kaksosten) uuden kuun läpi, joka avasi päivänseisausportin, joka ohjaa planeetan täysin uuteen tietoisuusulottuvuuteen. Kaikki kosmiset, tähti- ja kuuportaalit ja -portit ovat superlatautuneita tänä vuonna, eikä tämä päivänseisaus ole poikkeus, kun jatkamme näiden voimakkaiden, kosmisten puhdistus- ja uudestisyntymävirtausten navigoimista.

Kuluneiden kolmen kuukauden aikana olemme lionneet syvissä puhdistumis- ja integrointienergioissa, päiväntasauksen ja pimennysten opastamana, jotka ovat valmistelleet meitä siirtymään ykseyteen/yhtenäisyyteen. Siitä lähtien olemme kuolleet hyvin paljolle ... luopuen vanhasta/alemmasta/rajoittuneesta itsestä, saattaen menneisyyden päätökseen ... ja sopeutuen (puhtaan läsnäolon) jumalaisen tilan laajentumiseen, samalla roikkuen maailmojen välissä viikkokausia yhtäjaksoisesti. Mutta nyt, kun päivänseisaus lähestyy keskiviikkona (21.6.) ja siirrymme Ravun jaksoon, merkittävä muutos odottaa niitä, jotka ovat tämän henkisen odysseian eturintamassa.

Kaksosten jakso on huolella valmistellut meitä tähän muutokseen nollaamalla sen alkukohdan, jossa sielumme jakautui (tässä elämässä) aiheuttamaan "suuren jakautumisen" sisällä, ja samaan aikaan herättämällä (timantti-sateenkaari)valotasoille, jotka aktivoivat moniulotteisen timanttiydinprosessorimme keskusälykkyyden.

Tämän prosessin ajan olemme murtaneet alemman mielen koodia näkemällä (ja lopultakin tunnistamalla) ne rajoittavat ydinajatukset, jotka pitävät meidät kiinni kaksinaisuudessa ... eli ne itsetuhoiset ja itsesabotoivat ajattelutavat, jotka ovat niin painavia, että ne pitävät meidät sidottuna alemman maailman gravitaatioon. Nämä ajatusmuodot (mielenkontrollointiohjelmat) vääristävät havaintomme itsestä, näin saaden aikaan sodan korkeamman/henkisen/timanttinäkemyksen ja alemman (tahriintuneen/estetyn) näkemyksen välille itsestä, ja se teki onnistuneen tästä viimeisestä Kaksosretkestä erillisyyden läpi.

Kun olemme saaneet valmiiksi tämän sisäisten vastakkaisuuksien (eli kaksosten) purkamisen, pystymme astumaan ykseystaajuuteen rakkautena, jolloin timanttimielemme moniulotteisesta perspektiivistä tulee hallitseva. Tämän korkeamman mielen prosessorin aktivointi tekee meille mahdolliseksi nähdä elämä universaalien linssiemme läpi, ja juuri sitä tarvitsemme ja nyt vaadimme, parantamaan loppuun sen, mitä tämä vahingoittava jakautuminen on aiheuttanut kehossamme, elämässämme ja maan päällä.

Universaali rakkaus merkitsee korkeammilla tasoilla ehdotonta (Äidin) rakkautta, jota rakkaustyöntekijät ovat ankkuroineet vuosia alemmilla tasoilla, tuoden enemmän ja enemmän tuota jumalaista feminiinienergiaa Kosmisesta äidistä, pitäen samalla tilaa sen ilmentymiselle maan päälle.

Tämä on (andromedalainen) taajuus, joka meiltä on puuttunut Kalojen aikakaudella ja joka sallii meidän nyt siirtyä kultaiseen aikaan, muuttaen muotoa superihmiseksi, joka meidän tarvitsee olla uuden Maan kokemusta varten. Olemme kaikki ruumiillistamassa tämän jumalaisen feminiinitaajuuden osana tiennäyttäjyyttämme, jotta voimme johtaa rakkautena juuri tällä mallilla, joka syntyy kauttamme nyt.

Niille jotka tuntevat jumittavansa synnytyksen keskellä, päivänseisaus tuo ison työnnön eteenpäin, kun valmistaudumme heinäkuun 777-tähtiportteihin, joissa voimme valjastaa Ravun feminiinitaajuudet synnyttämään kollektiivisesti yhtenäisen/yhdistyneen tilan fyysiseen maailmaan. Tehdessämme sen, näemme vilaukselta kosmisen liiton syvälliset muutokset ja pyhät tilaisuudet, kun siirrymme uuden Maan ulottuvuuksiin ja avaamme moniulotteisen olemuksemme salaisuudet.

On korkea aika uuteen/todelliseen seikkailuumme ... aika astua tälle uudelle tietoisuustasolle ja säteillä timanttivaloamme maailmaan.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >