HomeViestejäLauren C. Gorgo21.5.2023 - Elävien maa - uudet koodit uutta elämää varten

21.5.2023 - Elävien maa - uudet koodit uutta elämää varten

ELÄVIEN MAA – UUDET KOODIT UUTTA ELÄMÄÄ VARTEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
21.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kuukauden Uuden Maan raportissa puhutaan 18 kuukauden "vapautus pahuudesta" -tutkimusmatkamme loppumisesta ... sarjan viimeisen Skorpionipimennyksen kautta ... ja paluustamme "Elävien maahan", jossa voimme alkaa itsevarmasti, rohkeasti ja johdonmukaisesti ryhtyä toimeen uuden Maan visioidemme luomista kohti.

Meille jotka omistimme koko ensimmäisen elämämme planetaariselle palvelutyölle, Kaksosten jakso tuo koodeja kumoamaan täysin nuo karmamissiot, jotta voimme aktivoida uudet valamme/jumalaiset sopimuksemme. Seuraavat 30 päivää antaa meille tätä "elävää valoa", jota tarvitaan koodaamaan ja kirjoittamaan uudelleen koko keho-mielimatriisimme, jotta voimme laittaa nämä alkuperäiset sopimukset linjaan luomisen/luomakunnan kanssa.

On ollut hyvin haastava, vanhasta Maasta uuteen Maahan siirtymisen pimennyskausi, mutta olemme sekä palaamassa tähtiin sekä uudestisyntymässä ihmisyyteemme samanaikaisen syntymä- ja kuolematapahtuman kautta, mikä tekee meille nyt mahdolliseksi maadoittaa jumalaiset toimeksiantomme ja alkaa toimia "maan päällä niin, kuin toimimme taivaissa".

***

Härän uudesta kuusta saakka 19.5. pimennyskausi on ollut virallisesti loppu, ja olemme nyt matkalla kohti selvää muutosta, kun energiat muuttuvat loputtomasta maaläheisestä hiljaisuudesta Kaksosten jakson nopeasti liikkuvaan ilmavuuteen. Kun on oltu lähes kaksi kuukautta suurelta osin horroksessa, ja kuitenkin samanaikaisesti singottu avaruuden läpi poimunopeudella ... ja Merkuriuksen kulkiessa nyt eteenpäin ... on aika palata taas kehoon ja alkaa laittaa elämämme palasia takaisin yhteen --> oikeassa/jumalaisessa järjestyksessä.

Tässä pimennyskaudessa oli kyse siirtymisestä ikuisen päivänvalon tilaan (Oinaan auringonpimennyksen kautta) hyvin henkilökohtaisen ja sisältä ohjatun matkan myötä, joka pyysi meitä laittamaan lopullisen lopun jakautumiselle ja saamaan voimamme takaisin vääristyneestä alemmasta maskuliinisuudesta (Skorpionin kuunpimennyksen kautta). Tähteläis/rakkaustyöntekijämissiomme – parantaa ja muuntaa perityt, karmalliset tasapainottomuutemme muinaisista geenilinjoistamme – on nyt suoritettu, ja 5-5-(vapautumis)koodit ovat vapauttaneet meidät elämämme kasvualustalla siirtymään eteenpäin, dharma-kohtaloomme.

Tehdäksemme onnistuneesti tämän siirtymän, meidät täytyi olla täysin offline, roikkua hulluksi tekevässä hyytelömäisessä tilassa todistamassa, kun loput ihmisitsestämme hävisi tyhjyyteen, samalla kun elämämme perusta otettiin juurineen vanhan Maan todellisuudesta ja ohjattiin uuteen. Tämä on voinut tapahtua myriadeilla tavoilla, mutta ilman tavanmukaista yhteyttämme tuttuun tai mukavaan olemme kyenneet lähestymään suoraan noita voiman (elämänvoiman) tasapainottomuuksia, jotka ovat estäneet meitä ruumiillistamasta ja ilmaisemasta koko Itseämme.

Tämä megakaivaminen aiheutti myös DNA:ssa massiivisen myrkynpoiston, mikä on edesauttanut tallennettujen tunteiden/traumojen syviä soluvapautuksia, kun tyhjennämme kuolemaenergiat astiastamme ja kehomme perustaan tulvi elävää valoa. Ja kun (Jumalan) valo koskettaa olemassolomme juurta, kaikki ne asiat jotka menestyvät pimeässä (home, sienet, hiiva, patogeenit), puhdistetaan samanaikaisesti temppelistämme. Selviytyminen uupumuksesta, (lisämunuaisiin liittyvästä) väsymyksestä, lihasäryistä, ihottumista, aivosumusta, epäselvästä näöstä jne. on ollut jokapäiväinen ponnistus sen myötä, mikä tuntuu loputtomalta parantumiskriisiltä.

Vaikka olemme teknisesti ottaen rämpineet kuolemaenergioiden läpi Skorpionin kaudesta saakka 2022 ... Skorpionin auringonpimennyksen myötä lokakuussa ... lopullinen laskeutumisemme pimeään tämän sarjan viimeisen Skorpionin kuunpimennyksen myötä (5.5.), antoi meille kyvyn kytkeä pysyvästi pois päältä alempi ihmis(ego)prosessorimme, joka toimii valematriisissa. Tämä merkitsee, että voimme nyt aktivoida täysin timanttiydinprosessorimme Kaksosten kauden aikana ja siirtyä eteenpäin kollektiivina --> vapaana karmallisesta tarinajuonestamme, vapaana kaikista alamaailman vaikutteista.

Tämä on "peli loppu" kaksinaisuudelle. Kaksosten kauden myötä ne jotka ovat keulassa, astuvat pois erillisyydestä kerta kaikkiaan ... mikä irrottaa illuusion töpselin ... valmisteluna planeettamme takaisinottamiselle. Tässä kohtaa uuden ihmisen seikkailu alkaa, tässä kohtaa vaihdamme todellisuusjärjestelmää ja tässä kohtaa uuden Maan hologrammi alkaa peittää vanhan Maan todellisuutemme. Antamaan meille tukea, Jupiter (laajentuminen) siirtyi 17.5. (Venuksen hallitsemaan) Härkään (Marsin hallitsemasta) Oinaasta, mikä saattoi loppuun 12 kuukauden, voimaannuttavan korkeamman itsen oivaltamismatkan nousevilla auringoilla. Nousemme kaikkien alemman maskuliinisuuden triggereiden ja ansojen yläpuolelle, valmistautuen syöksymään uuteen elämäämme vastikään takaisinsaadun Itsetuntomme myötä ja aloittamaan uuden/todellisen elämämme rakkautena.

Nämä alkemiavoimat ovat kuplineet kattiloissamme päiväntasaus-pimennys-porttien läpi, valmistautuen ilmentymään päivänseisauksen myötä, jolloin sisäinen maailmamme (uudet valinnat ja muutokset) kääntyvät ulospäin toteutuakseen fyysisesti. Tässä prosessissa meidät toivotetaan tervetulleeksi täysin uuteen todellisuusulottuvuuteen, jossa rauhaan voi jatkuvasti luottaa, putoamatta takaisin riitasointuisiin/kuolemaenergioihin.

Kun vanhan Maan syklit häviävät sisältämme kerros kerrokselta, meidät puhdistetaan siirtymään eteenpäin uudestisyntymä- ja uudistumisenergioiden myötä, jotka tukevat meitä tuntemaan enemmän itsevarmuutta ja luottamaan enemmän esiintulevaan polkuumme ... ja elämään yleensä. Uusia koodeja uutta elämää varten saapuu mahdollistamaan DNA:n uudelleenohjelmoinnin sisältämään elintärkeät terveys- ja vaurausenergiat, samaan aikaan kun Mars Leijonassa antaa meille intohimoa, voimaa ja potentiaalia startata elämämme pontevasti.

Muutaman äärimmäisen haastavan kuukauden jälkeen, Härän uusi kuu antaa portaalin kovasti tarvittuun uuteen alkuun (tai kurssikorjaukseen), kun astumme pysyvästi menneisyydestä tulevaisuuteen, suuremmassa harmoniassa dharma-kohtalomme, jumalaisten toimeksiantojemme ja uusien luomustemme taikuuden kanssa.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >