HomeViestejäLauren C. Gorgo18.3.2023 - Pyhä sytytys - nousseiden aurinkojen nouseminen

18.3.2023 - Pyhä sytytys - nousseiden aurinkojen nouseminen

PYHÄ SYTYTYS – NOUSSEIDEN AURINKOJEN NOUSEMINEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
18.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kuukauden Uuden Maan energiaraportissa puhutaan jumalaisen maskuliiniprinsiipin saapumisesta maan päälle, mikä antaa sitä eteenpäin vievää energiavoimaa, jota tarvitaan käynnistämään pohjatason muutos ylösnousevassa kollektiivissa.

Tukena sen saapumiselle, päiväntasausportti on toitottaa vetoomusta ensimmäiselle aallolle. Kun Oinaan elämänkipinä sytyttää pyhän tulen, se herättää meidät fyysisellä tasolla, aktivoi toimimattoman DNA:mme ja työntää meitä liikkumaan uusiin suuntiimme. Tämä sytytys on mäkistartti päästä liikkeelle ja jättää menneisyys taakse, jotta voimme astua tähän uuteen todellisuusulottuvuuteen, joka tulee nyt esiin.

Kalojen kauden loppuessa ja Saturnuksen ja Pluton vaihtaessa merkkiä, valo- ja rakkaustyöntekijät ympäri maailmaa saattavat voimallisesti vanhan Maan loppuun. Päätökset ja johtopäätökset kutsuvat, mikä viitoittaa tietä uusille aluille niillä edelläkävijöillä, jotka ovat täällä johtamassa tietä kaikille.

***

Kun lopettelemme Kalojen ajan viime puhdistuksia, maaliskuun "voimanpesäenergiat" lähestyvät meitä, tehden siitä yhden ratkaisevimmista kuukausista uudestisyntymälle vuonna 2023. Päiväntasausta 20.3. ... jolloin Aurinko siirtyy Oinaaseen ... seuraa heti Oinaan uusi kuu 21.3. (kolmas 3-3-tähtiportti), ja sitten 23.3. Pluto uittaa hetkellisesti varpaitaan Vesimiehessä muutaman kuukauden, mikä aloittaa planeetalla henkiin herättävien voimien uudelleenohjauksen kohti uutta aikaa/uutta Maata, seuraavan 21 kuolema- ja uudestisyntymävuoden ajan.

Meillä on myös toinen Oinaan uusi kuu 19.4. (täydellinen auringonpimennys), mikä merkitsee, että uimme Oinaan (Marsin) energioissa useita viikkoja, kun toivotamme saapuvan jumalaisen maskuliinisuuden tervetulleeksi Maahan. Tämä liikkeellepaneva voima esitetään kineettisenä energiana, jota tarvitaan muuttamaan hidasliikkeisyytemme (kurssi) ... polttoaine jota tarvitaan sytyttämään (pyhä) tulemme ... voima jota tarvitaan aloittamaan uusi elämämme ja missiomme tämän uuden astrologisen vuoden alussa.

Ja olemme tietysti menneet tässä kuussa myös 3-3-porttien (kolminaisuus) läpi, mikä on aktivoinut (nousevan auringon) kolminaisuusmallin, joka synnytetään Oinas-jakson myötä majoittamaan jumalainen maskuliini-Kristuks ... vuoden 2023 "päätapahtuma", joka asettaa sävyn/hengen tälle selvästi maskuliiniselle (universaalille 7) vuodelle. Nämä aktivoinnit ovat (pakottaneet) opastaneet meidät poistamaan kaiken, mikä häiritsee tai vastustaa uuden Maan todellisuuttamme, työntäen meidät ottamaan voimamme takaisin KAIKIN tavoin, jotta voimme startata uudelleen vakaalta perustaltamme ykseydessä.

Nousevan auringon energia on Isä Jumalan fraktaali/sirpale, mikä merkitsee, että Kaikkivaltias on nyt joukossamme palvelemassa ja suojelemassa jumalaista feminiinisyyttä sen kaikissa muodoissa ... mukaan luettuna kallisarvoinen Maaäitimme. Hän kannustaa ja tukee morsiantaan astumaan jumalaiseen auktoriteettiinsa, löytämään aidon äänensä, jotta tämä voi ottaa uuden/todellisen johtajuusasemansa opastavana rakkausvoimana tällä planeetalla.

Siinä missä Kosminen äitienergia kohtaa kehon harapisteessä (pyhä kohtu), Kosminen isäenergia kohtaa kehon ydinjatkeessa ... eli alta major chakrassa. Tämä on kosminen portti, josta (maskuliininen) elämänvoima tulee selkärankaan ja valaisee aivot (kristallipalatsi) ... ja sen "virtapiirit" yhdistyvät suoraan harakeskukseen, monadimme paikkaan.

Tämä mitä kutsutaan myös "Jumalan suu" -portaaliksi, on pääsisäänkäynti elämänvoiman tietoisuudelle, jumalaiselle tahdolle, joka antaa vahvuutta ja voimaa feminiinisyyden usein hiljaisemmalle (sisäiselle) äänelle ... mikä vuoksi sitä kutsutaan joskus Jumalattaren suuksi ... puhua totuuttamme anteeksipyytelemättä --> palavaa totuutta joka polttaa ja transformoi.

Tämä aivojemme keskus on ollut hyvin aktiivinen (lue: oireellinen) siitä lähtien, kun Mars aloitti perääntymismatkansa syyskuussa, jolloin aloimme kumota alempaa maskuliinisuutta (väärä egoidentiteetti) ja uudelleenkirjoittaa/koodata/kalibroida maskuliinisuuden korkeampaan ilmaisumuotoon ... uusi/alkuperäinen maskuliinisuus, joka kunnioittaa feminiinisyyttä sen kaikissa tekemisissä, voimaannuttaen sitä selkeällä tietämisellä, kosmisella älykkyydellä, uusilla/korkeammilla henkisillä + luovilla lahjoilla ja antaen käyttövoimaa sen itseilmaisulle kaikin tavoin.

Tämän kosmisen portin ollessa esteetön, on helpompaa puhua henkistä totuuttamme ja jakaa erikoislahjojamme maailman kanssa, korkeamman kommunikoinnin selkeyttämänä ja harmoniassa sen kanssa. Olemme saaneet valmiiksi parantamisen ja vaadimme nyt korkeampia standardeja itsellemme, emme enää hyväksy vähempää, kuin ansaitsemme, ja tämä horjumaton kyky pysyä uskollisena sille, kuka OLEMME, pitää meidät tyynenä, keskittyneenä ja vakaana kehossa. Otettuamme takaisin elämänvoimamme kaikista alemmista maskuliinisista voima/valtadynamiikoista, feminiinisyys voi lopultakin hyväksyä täydellisen itsenäisyytensä sillä vahvuudella ja itseluottamuksella, jota tarvitaan tähän uuteen starttiin.

Kollektiivitasolla jumalaisen maskuliinisuuden paluu merkitsee, että voimme kääntää ylösalaisen matriisin ympäri, korjaamaan vääristymät planeetalla ja reitittämään voiman asianmukaisesti muodostamaan uudelleen pyhät elämänrakenteet maan päällä. Kun ensimmäinen aalto irtoaa/nousee, poksautamme ns. korkin, avaten energiavirran kiertämään vapaasti elämän fyysisellä tasolla, mikä saa luonnollisesti aikaan ne muutokset, joita tarvitaan astumiseksi tähän uuteen aikaan.

Kaikille jotka olette ankkuroineet, vakauttaneet ja antaneet pyhän tilan temppelissänne jumalaisen maskuliini-Kristuksen syntymiselle maan päälle, Korkealta tulee syvää kiitollisuutta ja tunnustusta tämän planeetan, galaksin ja universumin loputtomasta palvelemisesta. Ilman teitä ei voisi vapauttaa tätä planeettaa vankeudesta ja ihmiskuntaa orjuudesta. Adonai-komentajat.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >