HomeViestejäLauren C. Gorgo22.2.2023 - Kotona viimeinkin - värähtelymääränpäämme saavuttaminen

22.2.2023 - Kotona viimeinkin - värähtelymääränpäämme saavuttaminen

KOTONA VIIMEINKIN – VÄRÄHTELYMÄÄRÄNPÄÄMME SAAVUTTAMINEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
22.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa siirtymisestämme Kalojen jaksoon, kun jatkamme kulkemista tämän kolmen kuukauden valmisteluikkunan läpi, jota tarvitaan tilanteen merkittävää muuttumista varten maaliskuun lopussa.

Ennen kuin voimme suunnata uuteen elämäämme, meidän täytyy ensin saattaa päätökseen tämän universaalin 9-kuukauden kuolema- ja loppumisteemat, mikä työntää meidät kaikki ratkaisemaan menneisyyden ja eliminoimaan tilanteet (ja ajattelutavat), jotka eivät enää toimi meillä, jotta voimme avautua uusille kehityskaarillemme.

Helmikuu on kuukausi, joka työntää meidät yli kaikista noista vanhoista toimintatavoista, luomaan tarvittua tilaa joillekin isoille ja jännittäville avautumisille, joita tulee meidän suuntaamme.

***

Aurinko siirtyi Kaloihin viime viikolla (18.2.) häijyn voimakkaan Vesimiesjakson jälkeen, jonka myötä jo ennestään kohonneiden energioiden intensiivisyys tuntuu tuplaantuneen 22 tähtiportin kautta. Alituisten energiapiikkien ... ja kaiken siihen liittyvän korkeustaudin, joka tulee nopeasta ylösnoususta tietoisuudessa ... tarkoitus on ollut työntää/puristaa/säätää meidät saapumaan "värähtelymääränpäähämme", jossa voimme alkaa asettua aloillemme ja purkaa Sielumme sisältöä, juurtuneena nyt turvalliseen Kotitaajuuteemme.

Kun valo lisääntyy nopeasti, se voimistaa orgaanisesti vanhentuneiden/valheellisten todellisuuksien hajoamista nopeutetulla tahdilla. Tämä nopea purkautuminen on tehostanut puhdistusprosessia varhaisella kevätsiivouksella, kun lisääntynyt auringonsäteily tappaa kaiken, mikä ei ole harmoniassa sielumme aikomusten kanssa. Olemme jo menneet hyvin paljosta läpi päivänseisauksen jälkeen, ja jatkamme tiheyden vähentämistä tämän ajan, joka on jäljellä kuoleman ja loppumisten universaalista 9-kuukaudesta. Ja vaikka nämä loppumiset ovat rinnakkain niiden kumpuilevien uudestisyntymäenergia-aaltojen kanssa, jotka huuhtovat lempeästi menneisyyttämme, kuolemateemat ovat ehdottomasti olleet äänekkäämpiä, läpitunkevampia ja äärimmäisen uuvuttavia keholle.

Universaalit 9-kuukaudet ovat harvoin aikaa aloittaa mitään uutta – ne ovat aikaa valita vanhoista olemistavoista ja raivata sisäiset esteet niille aluille, jotka kutsuvat meitä seuraavassa universaalissa 1-kuukaudessa. Samaan aikaan kun odotamme asioiden avautuvan ja toivotamme tervetulleeksi ennustettavan tulevaisuuden, meidän täytyy sulkea täysin ovi kaikkiin 3D/4D-järjestelmiin ... eli mihin tahansa paikkaan jossa edelleen annamme voimamme pois kurkottamalla itsemme ulkopuolelle ... jotta voimme siirtyä eteenpäin ja luoda uuden/aidon maaelämämme.

Helmikuu on ollut kuukausi juuri tämän tekemiseen. Hetki istua menneisyytemme kuolemassa ja olla objektiivinen valaistuneesta tulevaisuudesta, joka kutsuu meitä –> kiitos Vesimiehen surullisenkuuluisan kaukonäköisyyden. Ennen kuin voimme täysin avautua uudelle polullemme maaliskuussa, meidän täytyy katkaista kaikki (läheisriippuvuus)siteet luottaen täysin sisäiseen/korkeampaan voimaamme, joka orientoi meidät uudelleen karmakohtalosta dharmakohtaloon. Tämän uudelleenorientoitumisen myötä tulee uusia taitoja, kiinnostuksia, intohimoja, projekteja, (ammatti)uria jne., sekä uusia elämänvoimatasoja ravitsemaan ... oman sisäisen aurinkomme kera ... niitä uuden kasvun hentoja versoja, joita tulee esiin lokakuun kylvösyklistä.

Kun päätämme tämän eeppisen Marsin perääntymissyklin (15.3.) ja rakennamme uudelleen maskuliinivoimamme Oinasjakson myötä, intohimo, elinvoima, draivi, motivaatio ja myös innostus palaavat. Tämä tulee elämäniloisena täydentävänä/täyttävänä/tankkaavana voimana, jota tarvitaan palauttamaan terveys- ja vaurasenergiamme, kaiken kahden universaalin 9-kuukauden (joulukuu ja helmikuu) kuoleman ja ehtymisen jälkeen.

Lähestymme myös yksivuotisen "kosmisen ulottuvuuden synnyttämisen" (maan päällä niin kuin taivaassa) päätöskohtaa, kun aloimme muuttaa astiaamme "tähteläistilaan" (solaarinen/henkinen) astrologisen uudenvuoden jälkeen 2022. Tämä oli vuoden mittainen matka tulla ainoaksi/sielu/solaarihuoltajaksi ihmisaspektillemme, pyhän lapsemme/nousseen aurinkoitsemme isä- ja äitiprinsiipiksi, mikä merkitsee, että pian olemme vapaa aloittamaan näiden muutosten toteuttamisen elämässämme.

Tämän merkittävän loppuunsaattamisen myötä tulee pitkään odotettua selkeyttä, itseluottamusta, suuntaa, yhteisöllisyyttä ja tukea ... sekä lisää varmuutta, miten siirtyä eteenpäin ja milloin/miten ryhtyä toimeen. Meille annetaan liikevoimaa/sysäys tulla organisoidummaksi, jotta voimme luoda järjestelmiä, joita tarvitaan maadoittamaan nämä uudet sieluseikkailut, tehden asioista, jotka olivat aiemmin mahdottomia ... kuten pitää kiinni rutiineista, joita tarvitaan menestyksekkään/tyydyttävän elämän rakentamiseen ... mahdollisempia. Kuuden kuukauden jälkeen intensiivistä juurien poistamista, kaivaen kehossamme tilaa kaikelle uudelle, on aktiivisten elämäntyylimuutosten aika, jotka parantavat aidosti elämämme toimintaa ja (tunnepuolen, taloudellista ja fyysistä) hyvinvointia, antaen meille siten luvan tavoitella pitkäaikaisia päämääriämme.

Viime vuonna meille on ehkä syttynyt uudelleen halu näihin seikkailuihin, mutta ilman tuulta purjeissamme. Tänä vuonna, kun yhtenäiset taajuudet juurtuvat kehoomme, tulee käyttöön johdonmukaisempaa energiaa pitkää tähtäystä varten, vuosien/vuosikymmenten epäjohdonmukaisuuden jälkeen, joka on haitannut kykyämme pysyä minkäänlaisessa suunnitelmassa. Olemme menneet edestakaisin "kaikki on mahdollista" ja "mikään ei ole mahdollista" -ääripäiden välillä vuosikymmeniä ... jumittuneena julmaan "punainen valo, vihreä valo" -peliin, jota kukaan ei suostunut pelaamaan

Ensi kuussa, kun Saturnus siirtyy Kaloihin (7.3.) ja astumme Pluton Vesimiesaikaan (23.3.), tulee lisää vapautta mennä turhauttavan nykimisen yli, jotta voimme loputkin maadoittaa uuden Maan unelmamme ja jäsentää ne joksikin konkreettiseksi.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >