HomeViestejäLauren C. Gorgo22.1.2023 - Ensilento - lentokorkeuden vakiinnuttaminen

22.1.2023 - Ensilento - lentokorkeuden vakiinnuttaminen

ENSILENTO – LENTOKORKEUDEN VAKIINNUTTAMINEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
22.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta ja uuden Maan tervehdys! Jännittävästi 2023 esitellään vuotena, jolloin opimme, miten lennetään … miten leijutaan vankkumatta jakautuneen maailman (kaksinaisuus) yläpuolella, ja jolloin aloitamme oppiaikamme ylösnousseina mestareina harjoittelussa.

Uuden Maan raportissa puhutaan kolmen kuukauden valmisteluikkunasta, joka tarvitaan "ensilentoamme" varten, kun teemme pohjatyön, joka vaaditaan nousemiseksi ilmaan maaliskuun lopulla.

Marsin, Merkuriuksen ja Uranuksen liikkuessa nyt eteenpäin, vauhti alkaa pian kiihtyä, mikä antaa meille hyödyllisen lentävän lähdön tähän universaaliin 7-vuoteen, jolloin kiireisenä laitamme kaikkia elämämme ja tarkoituksemme ulkoisia elementtejä linjaan esiintulevan henkisen Itsemme kanssa.

***

Onnellista uutta vuotta, kiinalaista (kuu)uutta vuotta ja Vesimiesjaksoa! Vuosi 2023 tuli sisään KUUMASTI … auringonpilkkuja täynnä oleva kotitähtemme rätisee todella aktiivisesti … ja se esittäytyy jo epätavallisena paljastusten, henkiinheräämisen ja "jatkuvan lennon" vuotena, kera tilaisuuksien ensimmäiselle aallolle siirtyä pimeydestä valoon tavoilla, joita olemme toivoneet, odottaneet ja joita varten olemme tehneet työtä, mutta joita emme voineet koskaan täysin saavuttaa.

Kaurisjakso on ollut kriittinen tässä mielessä, edesauttaen perustavanlaatuisia muutoksia, jotta voimme astua runsaisiin uusiin alkuihimme, alemman maailman gravitaation pidättelemättä tai pitämättä meitä enää kurissa. Kuukauden kaksi ensimmäistä viikkoa olivat ISOJA tarkastelu- ja vapautumisviikkoja, ja nyt, Merkuriuksen, Marsin ja Uranuksen eteenpäin liikkumisen myötä, palaamme "avaamaan liikkeet", jotta uuden Maan (kosmiset) taajuudet valtaavat elämämme, kun asiat avautuvat astrologisena uutena vuotena.

Olemme parhaillaan kolmen kuukauden valmistautumisikkunassa, nimenomaan tätä ilmaannousua varten maaliskuun lopulla. Ihmisiä, paikkoja ja palapelinpaloja tulevaisuudestamme tulee nyt näkyviin, ja vaikka voimme nähdä niiden vilkkuvan tutkamme ulkokehillä, emme ole kyenneet aivan vielä ryhtymään täysin toimeen. Tuo aika lähestyy nopeasti. On paljon enemmän tulossa, mutta meidän täytyy olla valmiudessa vastaanottamaan, valmistautuneita näihin uusiin tilaisuuksiin/avautumisiin maatasolla, mikä vaatii elämänvoimamme saamista takaisin ja juurtumista kehomme/elämämme perustaan à kiitos iankaikkisen pitkän Marsin perääntymismatkan.

Kun maadoitumme kehomme tiheimpiin osiin ja raivaamme tien (patogeenit) asuaksemme astiassamme täysin, valmistaudumme samanaikaisesti (ja ironisesti) lentoon … eli kyky nousta alemman maailman yläpuolelle vaatii, että ensin ankkuroidumme syvälle siihen. Tämän myötä olen katsellut, että maatähtichakramme on "reitittymässä" uuteen Maahan (kosmiseen ulottuvuuteen), mikä mahdollistaa maadoittumisemme uuteen chakrajärjestelmäämme. Tämä voi tuntua (epämukavasti) juurichakrassa, lonkissa, jaloissa ja jalkapohjissa, mutta lopulta se auttaa meitä tuntemaan turvaa ja vakautta omassa kehossamme + Maan kehossa, näin avaten väyliä "terveys- ja vaurausenergioidemme" virtaamiselle esteettä.

Kaikki mitä tarvitsemme kukoistaaksemme uuden maailman ensimmäisinä asukkaina, tulee käyttöön, kun olemme vapauttaneet tunnetrauman ensimmäisestä/karmallisesta elämästämme ja maadoittaneet valomme kehoon. Tämä trauma estää meitä tuntemasta itseluottamusta, kyvykkyyttä, arvokkuutta, ansaitsevuutta ja itsenäisyyttä sielupyrkimyksissämme.

Olemme kaikki olleet erillään Itsestämme ja jumissa silmukassa … kuin Päiväni murmelina ... vain pärjäten, hädin tuskin ollen toimintakunnossa, mikä on lisännyt kyvyttömyyttä tuntea maadoittuneisuutta, turvaa ja varmuutta kehossamme ja tässä maailmassa. Mutta nyt olemme siirtymässä täysin uusiin sielusopimuksiin … uuteen liittoomme/sopimukseemme luomisen/luomakunnan kanssa … mikä merkitsee uudestisyntymistä, uudelleenkäynnistymistä ja aloittamista jälleen rakkautena (jumalana), elämän arkisilla tasoilla. Siinä missä Kalat oli erillisyyden ja pirstoutumisen aikakausi, Vesimies on ykseyden ja taivaan (jumaluus) ja Maan (ihmisyys) liiton aikakausi, mikä kutsuu kaikki itsen osat takaisin kehoon. Kun elämänvoimamme palaa alempiin chakroihin, pystymme oivaltamaan, miten maadoittumattomia olemme olleet tähtisiemeninä, jotka ovat palveluksessa pirstoutuneessa todellisuusulottuvuudessa.

Kun käärmejärjestelmä (matriisi) on nyt takanamme, voimme viimeinkin olla täysin läsnä tällä planeetalla, ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan … kenties koskaan … mikä sallii meidän myös jakaa liika energiamme ja resurssimme muiden ja maailman kanssa … olla silta niille, jotka haluavat oppia, miten saavutetaan oma itsenäisyytensä, kuten meillä on.

Pääseminen takaisin tuohon asemaan merkitsee kaikkea UUTTA → uutta asennetta, uusia kiinnostuksia, uusia luovia kutsumuksia, uutta/korkeampaa missiotyötä, uusia tilaisuuksia, uusia paikkoja, uusia suhteita jne. … enemmän uutta, kuin voimme ymmärtää tässä risteyksessä, koska olemme olleet hyvin syvällä tyhjennys- ja irtipäästämisvaiheessa, viimeistellen 3D/4D-aikajanatyötä. Marsin (fyysisyys) perääntyminen Kaksosissa (kaksinaisuus) on ollut pitkä ja uuvuttava tässä mielessä, mutta se huolehtii, että elämänvoimamme jokainen hitunen poistetaan (vale)matriisista.

Sen tilalle on tulossa tietoisuudessamme esiin uusi infrastruktuuri. Tämä on kartta, suunnitelma, opas, piirustus korkeamman ulottuvuuden elämäämme, joka on tulossa ulottuville uusien/alkuperäisten/inspiroitujen ideoiden ja käsitteiden kera, ja ne vetävät meitä uusiin suuntiin, jos toivotamme ne tervetulleeksi. Nämä voivat olla isoja muutoksia tai vähittäisiä muutoksia, mutta joka tapauksessa vapautamme sisällä tilaa ottaaksemme vastaan enemmän elämää, kuin olemme pystyneet käsittelemään ylösnousemusvaatimusten kera. Tämä uudistuminen on osa sitä valmistautumista ja uudelleenjärjestelyä, joka on ulottuvillamme näiden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Realiteetti on, että mikään ei pidättele meitä enää alkuperäisestä (dharma) kohtalostamme. Ei enää karmasopimuksia, maakoulun oppitunteja, siteitä muihin ihmisiin jne. … nämä ovat kaikki asioita, joista olemme päästäneet irti (vuosikymmeniä), jotta voimme siirtyä todelliseen/vapautettuun elämäämme. Yhdistyneet/kosmiset energiat ovat tässä nyt ja tukevat meitä lentämään, mikä merkitsee, että meidät singotaan melko nopeasti uusiin suuntiimme.

Neuvo tässä kohtaa on kolmiosainen. Käytä valmistautumisikkuna 1) valintojesi supistamiseen, YKSINKERTAISTAMISEEN ja jalostamiseen. 2) Ole itsenäinen päätöksissäsi. 3) Hyväksy energiat, kun ne avautuvat sinulle/sano KYLLÄ (sydämen/sielun kanssa linjassa oleville) tilaisuuksille, kun ne kutsuvat sinua!

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >