HomeViestejäLauren C. Gorgo18.12.2022 - Päivänseisausjuhla - Maan ensimmäinen valmistujaluokka

18.12.2022 - Päivänseisausjuhla - Maan ensimmäinen valmistujaluokka

PÄIVÄNSEISAUSJUHLA – MAAN ENSIMMÄINEN VALMISTUJALUOKKA

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
18.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa kosmisen muutoksemme loppuunsaattamisesta yhdeksänpäiväisen tähtiportin kautta (12.12.–21.12.), mikä edesauttaa vapautumista aiemmista (ihmis)rooleistamme ja identiteeteistämme. Tämä on ylösnousemuskäytävä, joka synnyttää uuden Maan ja uuden ihmisen suunnitelman/piirustuksen.

Olemme myös juuri astuneet todella voimalliseen viikkoon, joka alkaa Maan siirtymisellä linjaan Galaksin keskuksen kanssa (19.12.), mitä seuraa päivänseisaus (21.12.) ja Kauriin uusikuu (23.12.), ja se loppuu joulupäivään (25.12.).

Tämä on kosmisten tähtiporttiaktivointien, vihkimysten ja siirtymäriittien voimakas viikko, joka tuo esiin tilanteita ja olosuhteita, jotka vaativat meitä harmonisoitumaan (timantti)ydinitsemme kanssa.

***

Olemme menossa monumentaalisen, kenties jopa käsittämättömän, loppuunsaattamissyklin läpi tässä kuussa, kun viimeistelemme 10-vuotisen kosmisen muutosmatkamme, joka alkoi 12.12.12. Kuluneen vuosikymmenen (2012–2022) olemme olleet massiivisessa sisäänhengityssyklissä … kutsuen takaisin sielusirpaleitamme, vetäen energiamme sisäänpäin muuntamaan langenneiden ulottuvuuksien valtavaa pimeyttä, samalla puhdistaen kehostamme, elämästämme ja sukulinjastamme esi-isiltä perityn karman geenimiasmaa elämien ajalta, valmisteluna ruumiillistumiseen. Nyt päätämme tämän eeppisen matkan, murtautuen vapaaksi auramunasta ja aloittaen tämän täysin uuden kosmisen luomissyklin kollektiivina.

Tämän suuren loppuhuipennuskohdan vuoksi, joulukuun kaikkia koskettava teema on ollut "ei paluuta", koska jätämme vanhan/alemme itsen ja (erillisyys)rakenteet, joiden kanssa olemme työskennelleet koko elämämme. Tämä vuoden viimeinen kuukausi sattuu olemaan myös universaali 9-kuukausi, joka tuo paljon kuolema/uudestisyntymäenergioita pintaan, sen vuosittaisen 1212-2112-portaalin lisäksi, jossa viimeistellään kulunut 12 kuukauden laajentumissykli. Kuten viime kuussa mainittiin, voimme odottaa, että merkittävät loppumiset jatkavat uusien alkujen synnyttämistä koko kuukauden.

Sitten, juuri ennen joulua, päätämme Kalojen ajan (kärsimys- ja vainoamis)asiat, kun Jupiter jättää Kalat ja siirtyy jälleen Oinaaseen 20.12., mitä seuraa päivänseisaus 21.12., Kalojen uusikuu 23.12. … samana päivänä Kheiron pysähtyy lähteäkseen eteenpäin … ja juuri oikeaan aikaan Kristuksen (Kristus-tietoisuuden) vuosittainen syntymäjuhla 25.12.

Koko joulukuun olemme kuolleet muinaiselle ja viimeaikaiselle menneisyydellemme, vapautuen solumuistoista ja avautuen samanaikaisesti uusille (kosmisille) sopimuksillemme, jotka ovat harmoniassa dharma-kohtalomme kanssa, kun olemme nyt saaneet loppuun vuosien intensiiviset henkilökohtaiset ja planetaariset puhdistussyklit. Olemme menneet hyvin monien dramaattisten sisäisten muutosten läpi, ja meitä kutsutaan nyt kalibroitumaan uuteen kosmiseen sielusuunnitelmaamme, ja se tapahtuu Merkuriuksen ja Marsin yhteisen perääntymismatkan kautta (29.12.22–19.1.23), mikä esitetään "megamuodomuutossyklinä".

Tämä on niin merkittävää, koska Merkurius (Kaksosten hallitsija) hallitsee tätä Marsin perääntymistä (Kaksosissa), mikä merkitsee, että se kehon (Mars) + mielen (Merkurius) kalibrointi jota olemme käyneet läpi 30.10. saakka, menee kohta seuraavalle tasolle … vauhdittamaan harmonisoitumistamme timantti/kristalliydinkäyttöjärjestelmämme kanssa. Huom. Pidä mielessä, että alemmalla tasolla Kaksoset on kaksosten merkki (kaksinaisuus), joka sulautuessaan takaisin yhteen synnyttää moniulotteisuutemme (timanttitietoisuuden). Siis kaikki nämä Kaksosten energiat, jotka ovat kanssamme vähän yli maaliskuun päiväntasaukseen saakka, pohjimmiltaan työntävät meidät pois jakautumisesta (matriisi) elämän fyysisellä tasolla.

Samaan aikaan kun nämä ilmeisen maskuliiniset arkkityypit navigoivat sisäisiä tasoja yhdessä, tämä on meille aikaa tuoda elämämme (ja missiomme) yhteys- ja kommunikointikomponentit linjaan kaiken sen uuden informaation kanssa, jota tuli pintaan pimennysten kautta ja joka antoi meille tärkeitä pilkahduksia uusista suunnistamme/seuraavista askeleistamme, mutta ilman todellista "miten".

Kaksosten täysikuu 7.12. … joka oli tarkassa yhtymässä perääntyvään Marsiin … korosti tätä uutta polkua (tai sen esteitä), jossa olemme marinoituneet viikkoja yhtäjaksoisesti, ja säteili kohdevaloa käytännön asioihin, joita vaaditaan elämämme kurssin muuttamiseen harmoniaan korkeamman/kosmisen identiteettimme kanssa.

Tuossa voimakkaassa kuussa oli kyse pitkän näkymän katsomisesta, heräten selkeyteen ja konkreettisiin valintoihin, joita tarvitaan synkronoimaan pitkäaikaiset visiomme uudesta Maasta. Tämä merkitsi tärkeää alkuaskelta realististen tavoitteiden asettamiseen kestävää järjestelmää varten … Kauriin kuukierron aikana … nyt kun asumme Kodin taajuuksissa, uuden taivaallisen (tähtisen) ulottuvuuden kautta maan päällä à tulkoon sinun valtakuntasi.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >