HomeViestejäJim Self9.11.2020 - Energian heitteleminen

9.11.2020 - Energian heitteleminen

ENERGIAN HEITTELEMINEN
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
9.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monta vuotta sitten, kun aloitin keskusteluni arkkienkelien ja ylösnousseiden mestareiden kanssa, mestari Kuthumi sanoi: "Siirtyäksesi viidenteen ulottuvuuteen ja pysyäksesi siellä, sinun täytyy hallita jokainen ajatuksesi, jokainen tunteesi ja jokainen tekosi. Joka hetki." Harkitsevaisesti ja suuresti kunnioittaen (ja irvistelemättä tai pyörittelemättä silmiäni) vastasin: "No, näyttää siltä, etten siirry viidenteen ulottuvuuteen ihan lähiaikoina." Kuthumi hymyili ja sanoi: "Katsotaan."
 
Näin alkoi polku, jolle annoimme nimen "Mastering Alchemy" (= alkemian hallitseminen) – polku itsemme hallitsemiseen niin, että voimme siirtyä korkeammille tietoisuustasoille ja pysyä siellä.
 
Se miten reagoit nopeasti lisääntyvään meluun ja draamaan tämän muutoksen aikana, on upea ja jatkuva harjoitusmaaperä tulla mestarilliseksi. Miten reagoit odottamattomaan tilanteeseen? Imetkö sen itseesi ja annat vaikuttaa itseesi fyysisesti tai tunnepuolella? Sisäistätkö sen stressinä? Reagoitko ja valitat? Oletko sarkastinen? Vaativa? Muserratko tuon ihmisen ja torjut hänet? (Kaikki kolmannen ulottuvuuden reaktioita.)
 
Ja miten reagoit, kun joku toinen reagoi ja heittelee energiaa? Sovitatko itsesi häneen, menet hänen tasolleen ja heität takaisin? Vai pidätkö tauon ja tunnistat, että hän paljastaa paljon omaa tuskaansa? Tuska puhuu hyvin äänekkäästi joskus.
 
Sosiaalinen media ja sähköpostien vaihtaminen voi olla hauska paikka katsella energian heittelyä, ja katsoa, heitteletkö sinäkin sitä. Postaukset ja sähköpostit ovat jokseenkin anonyymejä, ja siksi niiden taakse on helppoa piiloutua. Pane merkille, unohdatko, että lähetä-nappulan jälkeen voi olla oikeita, eläviä ihmisiä, joilla on tunteita (ja intensiivisiä asioita tapahtuu elämässä). Halpamaisen käytöksesi anteeksipyytäminen voi olla vaikeampaa, kuin hallita sitä alun perin. Sähköpostissa on luonnoskansio ihan syystä. Kirjoita teksti kerran, tallenna se ja lue myöhemmin ääneen.
 
Mikä on sinun toimintatapasi?
 
Konekivääriärtymys. Lähetä viisi valitussähköpostia peräkkäin, muutaman minuutin välein (puolenyön paikkeilla on parasta), ja odota jokaiseen välitöntä vastausta. Varmista, että seuraava on aina äänekkäämpi, rohkeampi, punaisempi ja ilkeämpi. Ei mitään tarvetta pyytää anteeksi käyttäytymistäsi, kun sinua autetaan iltapäivällä. Olethan sinä sentään asiakas.
 
Nöyryytä ja pakota. Valita ja uhkaa "viedä asia oikeuteen", jos et saa nopeita tuloksia. Saat nopeammin apua ja kenties ylimääräisiä lahjoja.
 
Sarkasmi. On erittäin helppoa heitellä sarkasmienergiaa netissä. Jos vastaanottaja haastaa sinut siitä, voit aina syyttää digitaalisen kommunikoinnin luontaista vaikeutta.
 
Surkuttelu. Käyttäydy kuin uhri. "Olen juuri menettänyt työpaikkani/kotini/järkeni. Minulla on syöpä/spitaali/hätätila." Jos saat hänet säälimään itseäsi (ei ole sinun vikasi, että olet tässä tilanteessa), saatat saada ylimääräistä huomiota, apurahaa ja ilmaisia lahjoja.
 
Piiloutuja. Kun odottamaton tilanne ilmaantuu, älä tee yhtään mitään. Luultavasti virheesi/väärinymmärryksesi/huonot fiiliksesi aiheuttivat sen. Mene syömään suklaata ja juomaan olut. Tuo yritys tai henkilö on luultavasti joka tapauksessa liian kiireinen välittääkseen sinusta.
 
Laineita tyynellä järvellä
 
Kun joku heittää energiaa, se aiheuttaa laineita (heijastevaikutuksen). Tämä on hyvin samanlaista, kuin ne samankeskiset ympyrät, jota muodostuu, kun kivi heitetään tyyneen järveen. Saadaan aikaan laineita, jotka liikkuvat ulospäin koskettamaan ja vaikuttamaan muihin. Jos iskisin sinua nyrkillä (heittäisin negatiivista energiaa sinuun), saattaisit kääntyä vieressäsi istuvan miehen puoleen ja motata häntä. Hän kääntyy sitten vuorostaan vieressään istuvan naisen puoleen ja loukkaa tätä. Nainen kantaa tuota energiaa mukanaan, kunnes pääsee kotiin. Sitten hän huutaa pojalleen, joka potkaisee sitten koiraa, joka sitten … Saat kuvan tästä.
 
Koska minä aloitin nuo laineet heittämällä energiaa sinuun, on minun vastuuni siivota se. Sitä ei ole helppoa tehdä, kun seuraavaan päivään mennessä lainehtiva energiani on vaikuttanut kymmeniin ihmisiin (tai useampiin). Olemme kaikki heittäneet energiaa toisiin elämässämme. Tänä muutosaikana on kiireellisen tärkeää tulla tietoiseksi tästä tavasta itsessämme ja muuttaa sitä. On mahdollista hallita jokainen ajatus, jokainen tunne ja jokainen teko. Joka hetki.
 
Sinun tehtäväsi on olla iso ja vakaa kivenjärkäle lainehtivassa järvessä. Olet se kivi, joka estää laineita jatkamasta eteenpäin koskettamaan muita. Mestari ei välitä tuota energiaa toisiin, eikä imaise sitä omaan tilaansa. Mestari muuntaa heitetyn energian ja antaa sen takaisin lähettäjälle ystävällisyyden, kohentamisen ja armon korkeammassa värähtelyssä.
 
Ole esimerkki siitä, mitä haluat kokea enemmän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >