HomeViestejäJim Self16.4.2014 - Mikä on korkeamman itsen ja sielun välinen ero?

16.4.2014 - Mikä on korkeamman itsen ja sielun välinen ero?

MIKÄ ON KORKEAMMAN ITSEN JA SIELUN VÄLINEN ERO?

Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum)
16.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se on todella upea kysymys, minkä me kaikki olemme esittäneet tavalla tai toisella. Henkisellä matkalla jokainen meistä altistuu monille termeille - jotkut niistä ymmärtää helposti, toiset ovat hämmentäviä ja toiset näyttävät ristiriitaisilta. Toivon, että tämä pikkuartikkeli auttaa asioiden selkeytymisessä sinulle. Tämä on tietysti oma havaintoni ja mielipiteeni. Älä usko minua. Katso, resonoiko lukemasi kanssasi. Vain sinulla on merkitystä tässä.

Yksinkertaisesti ilmaistuna korkeampi itse on korkein aspektisi, mikä voidaan saavuttaa ja pitää fyysisessä kehossa. Se on osasi, joka tietää, näkee ja ymmärtää korkeimmalla mahdollisella tasolla, fyysisen osasi edelleen kulkiessa kolmannessa ulottuvuudessa. Korkeamman itsen viisauden ankkuroiminen fyysisyyteen on suuri osa henkistä ihmiskehitystämme ja -tarkoitustamme.

Toisaalta taas sielulla on valtava rooli sen päättämisessä ja suunnittelemisessa, mitä koetaan tässä elämässä. Sielusi halusi kokea tietyt kokemukset, joten se laati suunnitelman ja prosessin, missä se voisi tehdä sen - sinun kauttasi. Yksinkertainen ja typerä esimerkki: sielusi halusi tietää, millaista olisi kokea nolostumisen tunne naiskehossa. Niinpä sielu laittoi osia omasta tietoisuudestaan sinuun naiskehossa ja lähdit tähän kolmanteen ulottuvuuteen kokemaan pelisuunnitelmaa, minkä sielu halusi. Synnyit loistavien tanssijoiden perheeseen, olit kuitenkin itse kömpelö ja kankea ja kaaduit paljon. Ympäröit itsesi hyvin yksinkertaisilla kolmannen ulottuvuuden lapsilla ja sinulla oli luova mieli, muttei suodattimia, joten sanoit asioita, jotka saivat sinut, no, noloihin tilanteisiin. Aikuisena pidit juhlimisesta ja monena aamuna löysit itsesi kiemurrellen selittelemästä edellisillan tekojasi.

Näissä upeissa kokemuksissa joita sielu loi sinua varten, sinulla on aina vapaa tahto. Ja niinpä valitset ja luot tähän elämänpeliin monia muita komponentteja, mitkä ovat lisänä siihen, mitä sielusi halusi. Otat tanssitunteja, opit ajattelemaan, ennen kuin puhut, ja otat rauhallisesti juhlissa. Opit asioita eikä noloja tilanteita tapahdu enää yhtä usein. Sielusi on tyytyväinen tähän yhteen kokemukseen. Tietysti sielullasi on monia, monia, monia kokemuksia, joita se haluaa kokea kauttasi tässä elämässä.

Tämä hämmästyttävä muutosaika lisää sitä, miten koet sekä korkeamman itsen että sielun. Kun alat muistaa itsesi ja palaat korkeammille tietoisuustasoille, sinun ja korkeamman itsen aspektit sulautuvat yhteen hyvin nopeasti. Kun alat kokea itsesi yhteensulautuneena korkeamman itsen kanssa, laajempia tasoja sitä tietoa, viisautta ja ymmärrystä, mitä korkeampi itse ON, alkaa olla sinä.

Samanaikaisesti sielu esittää valtavaa roolia kaikessa olevaisessa. Sielusi leikkii paljon enemmän tietoisuuden ei-fyysisessä ulottuvuudessa, mikä on jättimäisesti laajempi kuin fyysinen. Fyysinen todellisuus ja käsitys on ikään kuin jyvänen hiekkarannalla. Kaikki muu on ei-fyysistä. Mutta me ihmiset tiedämme vain sen, mitä tiedämme, joten fyysisyys on tietysti koko universumi. Eikö vain? (Ei lähelläkään, mutta emme tiedä sitä vielä.) Kun täytät sopimukset, jotka teit sielusi kanssa (eli koit nolostumisen ja opit hallitsemaan sitä), verhot sinun ja sielun välillä tulevat ohuemmiksi ja läpinäkyvämmiksi. Pian sinä ja sielu olette yhtä ja luomisprosessista tulee valtavan laajaa ja se ylittää kolmannen ulottuvuuden rajat.

Kun heräät tarkoituksella ja sulaudut yhteen korkeamman itsen ja sielun kanssa tässä muutoksessa, teet jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehty. Arkkienkeli Mikaelin, Metatronin, Zadkielin ja Urielin sekä mestari Kuthumin mukaan niistä jotka keskittyvät tarkoituksella ja hyvin fokusoituneena fyysiseen evoluutioonsa, tulee täysin tietoisia sielutietoisuudesta, kun se leikkii fyysisyydessä. Alat myös rakentaa siltaa takaisin Luojan sydämeen. Tähän siltaan viitataan eri teksteissä "monadina". Monadi on sielun siltaa rakentava osa, jolla on tietoinen tajunta ei-fyysisessä.

Kun käyt läpi näitä evoluutioaskelia, sinusta on tuossa yhtä korkeamman itsen sekä sielun fyysisen osan kanssa. Alat päästä käsiksi myös monadiin ja ei-fyysiseen universumiin, Isä/Äiti Luojaan.

Tämä on uusi seikkailu, uusi alue. Ja arkkienkelit ja mestarit kunnioittavat sitä ja ovat hyvin, hyvin tyytyväisiä siihen, mitä SINÄ saat aikaan. Olet suuri ja merkittävä. Olet tärkeä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >