HomeViestejäJim Self20.2.2013 - Selvänäköisyyden kehittäminen

20.2.2013 - Selvänäköisyyden kehittäminen

SELVÄNÄKÖISYYDEN KEHITTÄMINEN
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
Julkaistu 20.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kappale 22 kirjasta "What Do You Mean the Third Dimension is Going Away?"
 
Selvänäköisyys on kyky nähdä selvästi sisäisillä silmillä. Monet ihmiset suhtautuvat selvänäköisyyteen ristiriitaisesti: joko he sivuuttavat sen nokkelana ja halpana "taikatemppuna", mikä on kehittynyt kyvystä tulkita hienovaraista kehokieltä ja kasvonilmeitä, tai he katsovat sitä hyvin kunnioittavasti jonkinlaisena "maagisena lahjana", minkä voi saavuttaa vain, jos sattuu olevan esimerkiksi seitsemännen pojan seitsemäs poika.
 
Tosiasia on, että olemme kaikki selvänäköisiä. Intuitiivisten kykyjen tunnistamisella ja kehittämisellä on monia käytännöllisiä ja maanläheisiä käyttötapoja elämässä. Tämän päivän kulttuurissa meillä on pääsy suurempaan informaatiomäärään kuin koskaan ennen. Paljon siitä on totta jollekin, mutta se ei ehkä ole oikeaa sinulle. Intuitiivisten kykyjesi ymmärtäminen ja hyödyntäminen oman totuutesi erottelemiseen siitä, mikä ei ole totta sinulle, johtaa suurempaan tietoisuuteen omista sisäisistä taidoistasi ja kyvyistäsi.
 
Intuitiivisten kykyjen käyttäminen on kuin ohjelmisto, mikä suodattaa tulevan sähköpostin ja laittaa roskapostiin ne, joista et ole kiinnostunut tai jotka eivät resonoi kanssasi. Tämä kätevä ohjelmisto on jo käytettävissäsi. Se tuli kovalevysi standardivarusteena. Taitona on muistaa se, käynnistää tuo ohjelma taas ja käyttää sitä.
 
"Mutta hetkinen", sanot. "En tarvitse intuitiota tai selvänäköisyyttä. Informaationi tulee luotettavista lähteistä - lehdistä, internetistä, perheeltä ja ystäviltä sekä kirjoista. He eivät johdattaisi minua harhaan." No, luultavimmin se on totta.
 
He eivät ehkä tarhallaan johda sinua harhaan, mutta heidän totuutensa ei ehkä ole sinun totuutesi. Silloin kun käytät intuitiivisia kykyjäsi - on se sitten selvänäköisyyttä, telepatiaa tai selväkuuloisuutta - tunnistat jo kauan ennen sotkeutumistasi siihen, onko sinulle annettu informaatio harmoniassa suuremman hyväsi. Eikö elämäsi olisi paljon helpompaa, jos sinulla olisi tuo taito? Tämä taito on jos sisälläsi - se on vain ollut piilossa uskomusjärjestelmän alla, mikä ei ole sinun! Eikä siihen käsiksi pääseminen ole kovin vaikeaa. Olet jo intuitiivinen.
 
Minäpä annan joitain esimerkkejä siitä, miten tämä arvokas kyky voi hyödyttää sinua.
 
* Olet läsnä olevassa hetkessä tulevaisuuden tai menneisyyden sijasta. Koska toimit läsnä olevassa ajassa, pystyt selvästi näkemään vaihtoehtosi sekä tarkoituksenmukaisen reagointitavan kuhunkin tilanteeseen, mistä löydät itsesi.
 
* Tämä selkeys lisää yleistä tietoisuuttasi.
 
* Alat kulkea elämässä läsnä ollen ja itsevarmuudella. Tämä ei merkitse ylimielisyyttä. Tämä on lempeää ja läpitunkevaa tietämistä, että olet elämäsi hallinnassa.
 
* Huomaat epäilyn ja pelon alkavan hävitä ja kyky ottaa liiketoimintasi ja henkilökohtaisen elämäsi ohjakset lisääntyy erittäin nopeasti.
 
* Pelit joita pelaat toisten kanssa, kuten tuomitseminen, uhrina oleminen, pelottelu, kontrollointi, syyttely, kilpailu jne. alkavat loppua.
 
* Alat tunnistaa ja muuttaa uskomuksia, joiden olet antanut hallita ja toimia elämässäsi. Onko sinulle koskaan sanottu, että kuulostat aivan isältäsi tai äidiltäsi? Mistä luulet oppineesi toimimaan tuolla tavalla? Aivan niin! Kun alat nähdä intuitiivisesti näitä energiamalleja, ne alkavat muuttua.
 
Intuitio on yhtä luonnollista kuin hengittäminen tai syöminen. Tekemällä siitä osan tietoista toimintamalliasi, olet harmonisoituneempi sen kanssa, kuka olet. Joku sanoi joskus: "Tee silmistäsi yksi ja näet valon (totuus)." Hän puhui kaiken sen melun poistamisesta, mikä estää sinua kokemasta luonnollisia henkisiä kykyjäsi ja sitten käyttämästä niitä oman totuutesi näkemiseen.
 
Sitten kun on poistettu tätä melua (eli epätosia uskomuksia), alamme nähdä "valon". Toisin sanoen, totuuden (oman totuutesi) valosta tulee pian se, minkä mukaan elät ja minkä annat opastaa päätöksiäsi. Elämän mutkista ja käänteistä tulee helpompia ja vähemmän dramaattisia tai stressaavia, koska sisäistä opastusjärjestelmäämme käytetään taas. Se ohjaa meitä valitsemaan tämän tai tuon suunnan.
 
Avautuminen intuitiollesi ja muille henkisille kyvyillesi ja niiden käyttäminen sallii sinun nähdä ja kokea itsesi täydemmin. Havaitset myös, miten kykenevä olet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >