HomeViestejäJim Self18.12.2012 - Energian heitteleminen

18.12.2012 - Energian heitteleminen

ENERGIAN HEITTELEMINEN
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
18.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monta vuotta sitten, kun aloitin keskusteluni arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa, mestari Kuthumi sanoi minulle: "Päästäksesi viidenteen ulottuvuuteen ja pysyäksesi siellä sinun täytyy hallita jokainen ajatuksesi, jokainen tunteesi ja jokainen tekosi. Joka hetki." Harkitsevasti ja hyvin kunnioittavasti (ja irvistelemättä tai silmiä pyörittelemättä) vastasin: "No, näyttää siltä, etten pääse viidenteen ulottuvuuteen ihan lähiaikoina." Kuthumi hymyili ja sanoi: "Se nähdään."
 
Niin alkoi polku, mitä kutsumme "alkemiamestaruudeksi" - polku itsemme mestariksi niin, että voimme päästä korkeammille tietoisuustasoille ja pysyä niissä. Se miten reagoit nopeasti lisääntyvään meluun ja draamaan tämän Siirtymän aikana, on upea ja jatkuva harjoituskenttä mestarilliseksi tulemisessa.
 
Miten toimit jossain odottamattomassa tilanteessa? Imetkö sen ja annat vaikuttaa itseesi fyysisesti tai tunteellisesti? Sisäistätkö sen stressiksi? Reagoitko ja valitat? Oletko sarkastinen? Vaativa? Pysäytätkö ihmisen siihen paikkaan ja torjut hänet? (Kaikki kolmannen ulottuvuuden reaktioita)
 
Ja miten sitten toimit, kun joku toinen reagoi ja heittää energiaa? Sovittaudutko yhteen hänen kanssaan, menet hänen tasolleen ja heität takaisin? Vai pidätkö tauon ja näet, että hän paljastaa paljon omasta tuskastaan? Tuska puhuu joskus hyvin äänekkäästi.
 
Sähköpostivaihto voi olla hauska paikka katsella energian heittelemistä ja katsella myös sitä, heitteletkö itse. Sähköpostit yrityksille ovat vähän "anonyymejä" ja siksi niiden taakse on helppo piiloutua. Pane merkille, unohdatko, että "lähetä"-nappulan toisessa päässä saattaa olla oikeita eläviä ihmisiä, joilla on tunteet (ja intensiivisiä asioita käynnissä toimistolla). Äänekkään käyttäytymisesi anteeksipyytäminen voi olla vaikeampaa kuin sen hallitseminen heti alussa. Luonnokset-kansio on olemassa syystä. Kirjoita viesti kerran, tallenna se ja lue se myöhemmin ääneen.
 
Miten ilmaiset itseäsi?
 
Konekivääriärtymys.
Lähetä viisi valitussähköpostia minuutin välein (keskiyön paikkeilla on paras ajankohta) ja odota jokaiseen välitöntä vastausta. Varmista, että jokainen on äänekkäämpi, rohkeampi, "punaisempi" ja ilkeämpi. Ei ole tarvetta pyytää anteeksi käyttäytymistäsi, kun sinua autetaan iltapäivällä. Olethan sentään asiakas.
 
Pysäytä homma siihen paikkaan. Valita ja uhkaa irtisanoutua ja "viedä heidät oikeuteen", jos et saa rahojasi takaisin. Saat nopeammin apua ja kenties ekstralahjoja.
 
Sarkasmi. On erittäin helppoa heittää tätä energiaa sähköpostissa. Jos vastaanottaja soittaa sinulle asiasta, voit aina syyttää sähköpostikommunikoinnin luontaisia ongelmia.
 
Minä raukka. Toimi kuin uhri. "Olen juuri menettänyt työpaikkani, taloni tai järkeni. Minulla on syöpä, spitaali tai hätätilanne." Jos voit saada heidät säälimään itseäsi (ei ole sinun vikasi, että olet tässä tilanteessa), saat ehkä ekstrahuomiota, apurahaa ja ilmaislahjoja.
 
Piiloutuja. Kun odottamaton tilanne syntyy, älä tee yhtään mitään. Luultavasti sinun virheesi, väärinkäsityksesi tai huono fiiliksesi aiheutti sen. Mene syömään suklaata ja juo olut. Yritys on luultavasti joka tapauksessa liian kiireinen välittääkseen sinusta.
 
Laineita tyynessä järvessä
 
Kun heitetään energiaa, se saa aikaan heijastevaikutuksen. Tämä vastaa hyvin paljon niitä samankeskisiä ympyröitä, kun heitetään kivi tyyneen järveen. Syntyy laineita, jotka liikkuvat koskettamaan ja vaikuttamaan toisiin. Jos minä löisin sinua (heittäisin negatiivista energiaa sinulle), saattaisit kääntyä vieressäsi istuvaa miestä kohti ja lyödä häntä. Sitten tämä kääntyy viereistä naista kohti ja loukkaa häntä. Nainen kantaa tuota energiaa, kunnes pääsee kotiin. Hän huutaa pojalleen, joka potkaisee sitten koiraa, mikä sitten … Saat kuvan tästä.
 
Koska minä aloitin tuon laineen heittämällä energiaa sinulle, minun velvollisuuteni on siivota se. Ei mikään helppo tehtävä, kun seuraavaan päivään mennessä energialaineeni on vaikuttanut kymmeniin ihmisiin (tai useampiin).
 
Olemme kaikki heittäneet energiaa toisille elämässämme. Tämän Siirtymän aikana on erittäin tärkeää tulla tietoiseksi tästä tavasta itsessämme ja muuttaa se. On mahdollista hallita jokainen ajatus, jokainen tunne ja jokainen teko. Joka hetki.
 
Sinun tehtäväsi on olla suuri ja vakaa kivenjärkäle lainehtivassa järvessä. Olet kivenjärkäle, mikä estää laineita jatkamasta koskettamaan toisia. Mestari ei välitä tuota energiaa toisille eikä ime sitä omaan tilaansa. Mestari muuntaa heitetyn energian ja antaa sen takaisin antajalle ystävällisyyden, kohottamisen ja armon korkeammassa värähtelyssä.
 
Ole ensin esimerkki siitä, mitä haluat kokea enemmän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >