HomeViestejäJim Self12.10.2012 - Hiljaisuus - voimakas muutostyökalu

12.10.2012 - Hiljaisuus - voimakas muutostyökalu

HILJAISUUS - VOIMAKAS MUUTOSTYÖKALU
 
Kirjoittanut Jim Self ja Roxane Burnett (masteringalchemy.com)
12.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun tämä hämmästyttävä tietoisuusmuutos jatkuu sisällämme ja ympärillämme, melusta ja draamasta tulee äänekkäämpää ja häiritsevämpää. Ota mielessäsi energiakuva maailmasta nyt ja vertaa sitä tapahtumiin muutama vuosi sitten. Melu ja draama todellakin lisääntyy ja voimistuu. Mutta sen ei tarvitse vaikuttaa sinuun. Hiljaisuus on voimasi. Se on sekä työkalu että turvapaikka, mikä pitää sinut täysjärkisenä ja ehjänä.
 
National Public Radiossa haastateltiin äskettäin tiedemiestä, joka tutkii teknologian vaikutuksia ihmisiin. Hän havaitsi, että nuoret ihmiset jotka käyttävät jatkuvasti kommunikointilaitteita, menettävät kykynsä olla hiljaa yksin. He tekstaavat, "skypettävät", soittavat ja "facebookkaavat" niin paljon, että silloin kun laitteet eivät vaadi heidän huomiotaan, lapset kokevat keskustelun puuttumisen yksinäisyytenä. Heidän reaktionsa on sitten käynnistää välittömästi uutta sananvaihtoa hiljaisuuden täyttämiseksi. He ovat unohtaneet, miten arvostetaan yksinolemisaikaa ja hiljaisuutta. Voin vain ihmetellä, miten tämä vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa.
 
Oletko koskaan ollut keskustelussa, missä toinen ei lakkaa puhumasta riittävän pitkäksi aikaa, että saisit sanan väliin? Miltä tuo energia tuntui sinun tilassasi? Tai kenties olet saanut sähköposteja joltakin, joka ei suodata sanojaan ja liittää mukaan niin paljon epäoleellista informaatiota, että hänen asiaansa on vaikeaa ymmärtää? Onko sinulla mitään näistä meluavista tavoista?
 
Kuvittele keskustelevasi äänekkään ihmisen kanssa ja pidä nenä pystyssä, tarkkaillen korkeasta mielestäsi tai pääsi keskeltä. Istu hänen edessään tässä hiljaisessa, keskittyneessä ja kiintymättömässä tilassa. Katseleminen ja odottaminen voi olla erittäin voimakas vastaus hänen meluunsa. Se ettet reagoi, kun joku heittelee energiaa tai ilmaisee muita latautuneita tunteita, voimaannuttaa sinua, mutta voi parantaa myös häntä valtavasti. Parantamisella tarkoitan, ettet anna hänelle vastustusta tai mitään, minkä kanssa väitellä. Et lisää bensaa hänen kokkoonsa. Havainnollistat sen sijaan toista olemistapaa. Hyvin pian hän pääsee yli kiihkeydestään heittämättä sitä kaikkea sinun päällesi. Tai hän ei tee sitä ja siirtyy sen sijaan jonkun toisen luo, joka kieriskelee hänen kanssaan mudassa.
 
Oletko koskaan ollut kokouksessa, missä "johtajana pidetty" ei ole "todellinen johtaja"? Todellinen johtaja on hiljainen. Hän odottaa ja katselee hiljaa ja kärsivällisenä, pysyy omassa tilassaan ja tietää täsmälleen, milloin ja miten reagoida. Todellinen johtaja ei puhu eniten.
 
Meitä kaikkia pyydetään astumaan esiin ja olemaan niitä johtajia ja opettajia, joita tulimme tänne olemaan. Tämän tekemiseksi meidän on kuljettava kolmannen ulottuvuuden melun ja draaman läpi, ylläpitäen samalla neljännen ja viidennen ulottuvuuden korkeampia piirteitä. Sitten kun osaamme tämän hiljaisen tarkkailemisen, voimme tarkkailla, valita ja toimia viisauden, armon ja myötätunnon tilasta.
 
Arkkienkeli Mikael korosti äskettäisellä tunnilla (Kolmannen tason ohjelma), miten kriittisen tärkeää meidän kaikkien on tiedostaa, missä huomiomme on ja miten siirrymme tämän tärkeän muutosajan läpi. Hän sanoi, että viidennen ulottuvuuden asukas on kaikkien ajatustensa, tunteidensa, sanojensa ja tekojensa mestari joka hetki. Kuulostaako mahdottomalta? Tulemme näkemään. Harkitse hiljaisuuden voimaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >