HomeViestejäJim Self6.9.2012 - Siirtymäpäivitys syyskuussa 2012 - uusi tietoisuus tulee näkyviin

6.9.2012 - Siirtymäpäivitys syyskuussa 2012 - uusi tietoisuus tulee näkyviin

SIIRTYMÄPÄIVITYS SYYSKUUSSA 2012 - UUSI TIETOISUUS TULEE NÄKYVIIN
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
6.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tietoisuusmuutos tulee näkyviin. Sisällämme ja ulkopuolellamme tapahtuvat muutokset ovat erittäin merkittäviä. Ne liittyvät suoraan sähkömagneettimuutoksiin, joita tapahtuu sekä maan ympärillä olevassa sähkömagneettikentässä että omassa aurassamme. Vaikka tällä on monia positiivisia vaikutuksia, viitekohtia siitä, minne olemme matkalla, ei ole vielä helposti ulottuvillamme. Olemme vaiheessa, missä meidän on ensin selvitettävä pois kaikki henkilökohtainen kuorma, mitä olemme keränneet. Ei voi ottaa kuormaansa mukaan tällä matkalla. Tätä tapahtuu kaikkialla ympärillämme nyt. Koko planeetta on hyvin merkittävässä muutostilassa, mutta siitä ei kuule paljon mediasta.
 
Tässä artikkelissa aion keskittyä joihinkin siirtymäpiirteisiin, jotka vaikuttavat maailmaan tänä päivänä: geopolitiikka, maailmantalous, ilmastomuutokset ja itse maapallo.
 
Mitä tapahtuu maaplaneetalla … ja sen ulkopuolella?
 
Touko- ja kesäkuussa sekä heinäkuun alkupuolella oli massiivista lisääntymistä auringon aktiivisuudessa: auringonpurkauksia, tuulia, myrskyjä ja koronan massapurkauksia oli enemmän ja ne olivat suurempia, mitä olemme ennen nähneet. Heinäkuun loppupuolella ne rauhoittuivat paljon 25.7. saakka, jolloin niiden muodostuminen alkoi taas. Tässä oli joitain hyvin mielenkiintoisia piirteitä, koska näiden aurinkotapahtumien vauhti ei ole enää ennustettava. Räjähdyksillä joita näemme parhaillaan auringossa, arvioidaan olevan neljä kertaa suurempi vauhti kuin ennen kokemillamme, mikä merkitsee, että niillä on paljon suurempi vaikutus maan magneettikenttään, omaan magneettikenttämme ja maan fyysiseen rakenteeseen.
 
Maan ydin kuumenee. Kun magma alkaa liikkua ylöspäin maan kuoren halkeamia pitkin, monilla maapallon alueilla koetaan merkittäviä muutoksia maan fyysisessä rakenteessa. Muutaman viime viikon aikana on ilmestynyt useita uusia tulivuoria maailman eri osiin, kun taas Tyynenmeren lämpötila on alkanut muuttaa virtauksia, jotka aikaansaavat planeetan säämallit. Kuten tiedämme, äärimmäiset säätilat ovat pohjoisella pallonpuoliskolla saaneet aikaan kuivuutta monilla alueilla. Tämä on vaikuttanut 50%:iin maissi-, soija- ja muusta viljatuotannosta, minkä seurauksena ruuan hinta nousee ympäri maailmaa.
 
Kaatosateilla pohjoisen pallonpuoliskon muissa osissa on myös vaikutusta, mitä ei ole koskaan ennen koettu. Myrskyjä on paljon korkeammalla ilmakehässä, stratosfäärissä, ja vesimolekyylien raportoidaan nousevan 60000 jalkaan (n. 18 km), mistä ei ole ennen kuultu. Tästä tekee hyvin haastavaa se, että silloin kun vesimolekyylit ovat tekemisissä rikkidioksidin kanssa stratosfäärissä, sillä on lämmittävä vaikutus, mikä vuorostaan vaikuttaa vastakkaisesti otsonikerrokseen ja reikiä alkaa ilmestyä. Tätä on tyypillisesti esiintynyt vain alueilla, joilla on paljon jäätä, kuten Etelänapamanner ja Etelä-Australia, mutta uudet raportit vihjaavat, että otsonireikä muodostuu nyt USA:n päälle.
 
Eurooppaan on vaikuttanut itsepintaiset myrskysateet ja tulvat, mikä vaikuttaa talouteen vastaavasti, kun taas eteläisellä pallonpuoliskolla on koettu kylmin talvi 40 vuoteen, mikä on johtanut odottamattomaan energiapulaan Etelä-Amerikassa. Lisäksi vulkaanisten purkausten lisääntyminen viimeisten viiden vuoden aikana on aiheuttanut rikkidioksidi-, hiilimonoksidi- ja muita päästöjä, jotka muodostuvat poikkeuksellisen hienojakoisista hiukkasista, mitkä jäävät stratosfääriin ja heijastuvat sieltä takaisin kuumuutena. Tämä saa aikaan yleistä viilenemistä säämalleissa ympäri maailmaa ja sen puhdistuminen vie ainakin viisi vuotta - olettaen, ettei ole lisää tulivuorenpurkauksia.
 
Tervetuloa siirtymään. Tästä olemme puhuneet monta vuotta.
 
Maailmantalous ja geopolitiikka
 
Tällä hetkellä maailmantalouden ja geopolitiikan ongelmat ovat sotkeutuneet kovasti yhteen ja ne puskevat jatkuvasti toisiaan vasten liittyen uskomusjärjestelmään siitä, miten talouksien pitäisi toimia. Aina kun on haasteita, kolmannen ulottuvuuden ihmiselle on luontaista "työntää ne tietä pitkin ja antaa jonkun muun hoitaa". Mutta olemme nyt pisteessä, missä meillä ei ole enää sitä ylellisyyttä.
 
2012 on vaalivuosi USA:ssa ja uskon, että avainpäätökset tehdään oletusarvolla, että niillä on merkittävä vaikutus veroihin. Merkittäviä verohuojennuksia toteutettiin 2002 kymmeneksi vuodeksi, mikä päättyy 31.12. Poliittisesti tämä on kuuma peruna, mitä kukaan ei ole halunnut käsitellä tähän mennessä. Tässä sitä ollaan, vaalit pidetään marraskuussa ja massiivisia päätöksiä on tehtävä 1.1. mennessä. Ja kuitenkaan presidentti ja uusi kongressi eivät vanno valaa ennen 4.1. Ja tiedostakaa, että jos mihinkään toimeen ei ryhdytä, tulee merkittäviä seuraamuksia taloudessa - ei vain USA:ssa vaan koko maailmassa.
 
Siirtymä tapahtuu. Olemme sen keskellä. Ja vaikkei sitä voi ehkä määritellä, todellisuus on, että ihmiset ympäri maailmaa heräävät ja sanovat "riittää!" Vie jonkin aikaa, ennen kuin osa tästä kuullaan, mutta se kuullaan. Tietoisuusmuutos mitä tapahtuu ympäri maapalloa, rakentuu päätöksentekopisteeseen, mikä muuttaa sitä, miten aiomme elää tulevina päivinä. Onko tämä pelottava asia? Ei välttämättä.
 
Jos voimme sallia itsemme alkaa tehdä erilaisia päätöksiä, kuin olemme tehneet ennen, meillä on tilaisuus valita. Kolmannen ulottuvuuden kollektiivitietoisuus näkee kaikki talouden, politiikan, maatalouden ja ilmaston ongelmat, jotka parhaillaan ovat edessämme, jonain minkä käsittelemme … myöhemmin. Sinä näet, ollen fiksumpi, mitä on tulossa, ja voit tehdä päätöksiä, jotka sallivat sinun valita tehokkaammin.
 
Koko tässä siirtymässä on kyse sinusta. Kun näitä tapahtumia tulee esiin, alat nähdä monia, jotka osallistuvat tuohon kollektiivitietoisuuteen ja käyttäytyvät arvaamattomammin. Kun siirrymme kohti vuoden 2012 loppua, monien ihmisten todellisuudessa on taustapelkoa, mitä lisää media ja ne ennusteet, jotka sanovat lopun olevan tulossa. Tuossa asiayhteydessä ei ole tulossa mitään loppua. 2013, 2014 ja 2015 tulevat. Siirtymä tuo täysin uuden alun, minkä on tultava esiin. Toistan: olemme pisteessä, missä et voi ottaa kuormaasi mukaan. Vanhat järjestelmät - kulutus, naapurinsa tuntemattomuus ja "minä ensin" -asenne - putoavat kaikki pois. Meillä on valintamahdollisuus ja tilaisuuksia, mutta jotkut eivät näe tätä.
 
Monilla on edelleen epärealistisia odotuksia, että maailman talousjärjestelmä muuttuu siinä määrin, että kaikki saavat "oikeudenmukaisen osuutensa kaikista rahoista" vuoden loppuun mennessä. Jos satut jakamaan sen uskomuksen, että joku pudottaa päähäsi miljoona dollari ja että kaikki henkiset parantajat, opettajat ja työntekijät ovat lopultakin vapaita menemään tekemään henkisiä asioita vaatimatta maksua, niin ole kiltti ja harkitse käsitystäsi uudelleen. Se voi tapahtua. Se on mahdollisuus, mutta … on monia ihmisiä, jotka eivät tee sitä työtä, mitä he tulivat tekemään - ja tällä tarkoitan työtä itsensä kanssa. He eivät puhdista pelko- tai epäilymalleja ja sen seurauksena he jäävät kieltämisen tilaan. Tosiasia on, että 2013 tulee ja tietyssä määrin monien mielestä vaikuttaa siltä, että asiat jatkuvat vain normaalina. Ole erittäin selkeä tässä - on kaikkea muuta kuin normaalia.
 
Niin hämmästyttäviä kuin parhaillaan kokemamme auringonpurkaukset ovatkin, maksimitoiminta ei tapahdu ennen vuoden 2013 puoliväliä ja se alkaa loppua vasta vuoden 2015 paikkeilla. Jatkamme siis sen kokemista, mitä koemme nyt. Mutta auringonpurkauksissa on yksi tärkeä kohta, mitä et ehkä tiedä: energia ei voimistu vain auringonpurkauksesta ja sitten palaa normaaliin, kun purkaus on ohi. Se ei ole kuin vesi, mikä nousee joessa ja palaa normaalitasolleen myrskyn jälkeen. Jokaisen auringonpurkauksen energia pysyy kuin astinkivi. Jokainen näistä purkauksista vie meidät uusille, erilaisille ja muuntuneille energiakentille.
 
Siirtymässä ei ole paluuta takaisin ja kun se tulee esiin tulevina viikkoina ja kuukausina, ne jotka eivät tee henkilökohtaista työtään, löytävät itsensä kaikkien "juttujensa" parista ja kaikki "en ole ok" puhdistetaan heidän kehostaan. Kun tämä tapahtuu, monet putoavat pelkästään syvemmälle pelkoonsa, epäilykseensä ja kieltämiseensä. He jatkavat katsomista siihen myyttiseen miljoonaan dollariin, mikä pudotetaan heidän päähänsä pelastukseksi. Pyyntöni sinulle on: älä pidä tätä odotusta loogisena tai suurena todennäköisyytenä. Tämä on työsi tekemisen aikaa.
 
Jos voit, tee tuo työ, tule tietoiseksi tietoisena olemisesta ja nosta värähtelykenttäsi tasolle, mihin kykenet sen nostamaan. Jos kiinnität huomiota omaan henkilökohtaiseen kasvuusi ja kehitykseesi, kehität kyvyn kulkea nousevan joen uutta reunaa pitkin sen sijaan, että kävelet vanhaa polkua pitkin, mikä kulkee aivan tuon nousevan joen rinnalla. Toinen on haastavampi kuin toinen. Tämä ei ole pelontäyteinen toteamus - kerron sinulle vain, mitä on käynnissä, ja osoitan tilaisuuden valita viisaasti.
 
Tämä siirtymä on nyt lähestymässä hetkeä, missä siirtymä todella tapahtuu. Pidä tätä hetkeä ennakkoliikkeenä. Tämä siirtymä alkaa tulla paikkaan, missä se on paljon näkyvämpi sekä kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa että kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa. Kun tämä hetki tapahtuu, miten valitset? Päätätkö välttää päätöksentekoa? Vai astutko rohkeasti uuteen ja kuitenkin täysin suunnittelemattomaan todellisuuteen ja päätät tulla suunnittelijaksi?
 
Nauti siis näistä tulevista päivistä, koska ne ovat sensaatiomaisia. Nämä uudet tietoisuustasot joihin sinulla on nyt tilaisuus astua, ovat ehdottomasti poikkeuksellisia. Tule mestarilliseksi näillä uusilla tietoisuustasoilla, kun ne sallivat sinun valita jotain, mitä et ole koskaan ajatellut.
 
On aika olla käytännöllinen. On aika kiinnittää huomiota.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >