HomeViestejäJim Self25.7.2012 - Tarina tietoisuuden vähenemisestä, osa 3

25.7.2012 - Tarina tietoisuuden vähenemisestä, osa 3

TARINA TIETOISUUDEN VÄHENEMISESTÄ - OSA 3
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
25.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sitten vuonna 2003 tapahtui jotain hyvin, hyvin mielenkiintoista. Luoja ja monet suuret valo-olennot loivat yhdessä arkkienkeli Mikaelin johdolla uuden luomissäteen. Tämä säde sisälsi elementin, mitä ei ollut koskaan aiemmin ollut luomisprosessissa. Kaikkeudessa tämä elementti löytyi täältä, maaplaneetalta. Elementti tässä uudessa säteessä on rakkaus, mitä ihmisillä on ihmiskuntaa kohtaan. Tämä yksinkertainen ja puhdas rakkausvärähtely laitettiin tähän uuteen säteeseen ja aktivoitiin. Se alkoi tunkeutua vähentyneen tietoisuuden moniin, moniin puoliin. Ja uusi säde toimi. Ja sitten uuden säteen toimiminen jatkui. Mutaatioiden, horjumisten ja vääristymien kasvu hidastuivat.
 
Tänä päivänä tietoisuuden vähenemisen vaikutus on alkanut peruuntua. Enimmäistä kertaa Luojan luomiseen levinneet vääristymät, mutaatiot, pimeys ja pelko peruuntuvat. Ne heikentyvät ja hidastuvat ja Luojan Kristus-valolla on enemmän ja enemmän tilaa laajentua. Tämä kaikki johtuu teistä. Te olette suuri kokeilu. Kristus-valo laitettiin pikkuruisena valonkipinänä syvälle pyhään sydämeen löydettäväksi, kasvatettavaksi ja esiin tuotavaksi.
 
Luomissäteet, niiden prosessi ja luomisvoima liikkuvat nyt erittäin paljon Kaikkeudessa. Tiedätte sitä tai ette, niin tämä uskomaton prosessi syntyi teidän vuoksenne. Pelkästään se, että olette tällä planeetalla tällä hetkellä, on osoitus siitä, miten suuria ja merkittäviä todella olette.
 
Miten osallistuitte?
 
Yksinkertaista. Nostitte kätenne ja huusitte: "Minä - valitse minut! Lähetä minut! Minä menen."
 
Jos olette lukeneet tarinoita raamatun ilmestyskirjasta, ne kuvaavat monia polkuja, joita olisi voitu valita ihmiskunnan saamiseksi siihen päätöskohtaan, missä valitsemme joko mutaatioiden tai Luojavalon seuraamisen. Monet, monet kerrat olemme ihmishistorian aikana langenneet takaisin pimeyteen eikä meillä ole ollut vahvuutta tai tahtoa astua pois vääristymistä ja horjumisista. Oli helpompaa vain antaa periksi ja langeta.
 
Vuosi 1987 oli erilainen. Taas kerran liikerata toi meidät kriittiseen päätöspisteeseen. Suostummeko ihmiskuntana liikeradan jatkumiseen ja lankeamme taas pimeyteen odottamaan, kunnes aionien kuluttua yritämme taas? Tämä kysymys esitettiin meille sieluna. Vuonna 1987 äänestimme ja kaikki sielut ja olennot planeetalla päättivät yhdessä katsoa, pystyisimmekö muuttamaan sen, mikä oli liikkeessä. Tarkoituksemme tämän muutoksen tekemisessä oli tuoda Kristus-valo takaisin tälle planeetalle. Se oli hurja ajatus. Tämä oli valoa, mitä ei ollut koettu satoihin miljooniin vuosiin. Viisikymmentäyksi prosenttia meistä sanoi: "Tavoitellaan sitä." Emme tienneet, olisiko se edes mahdollista. Meillä ei ollut ketään roolimalleja emmekä tienneet vaadittavia askelia. Mutta sitouduimme menemään eteenpäin.
 
Tuon ajan jälkeen planeetalle on syntynyt monia suuria olentoja. Nämä ovat lapsia, pikkuväkeä. He ovat suuria. Nämä ovat niitä, jotka ovat syntyneet tuon lupaavan hetken jälkeen. He ovat suuria, suuria olentoja, jotka tuovat mukanaan valovärähtelykentän, mikä on ollut erittäin stimuloiva sinulle ja minulle. Heitä tulee monista Kristus-tietoisista paikoista ja monet eivät ole koskaan olleet tällä planeetalla. He ovat saapuneet suuren aikomuksen kera.
 
Vuonna 1987 aloimme ylläpitää mahdollisuustasoa, mitä ei ollut koskaan ennen pidetty. Tuon mahdollisuuden ja intohimomme vuoksi, se rakkaus ihmiskuntaa kohtaan, mitä meillä kaikilla on, on transformoivaa. Miten kommunikoit ja miten rakastat toisia? Kun katsot ympärillesi, se ei ehkä ole kovin ilmeistä, kun pelaamme elämän peliämme, mutta itse asiassa se on hyvin ilmeistä.
 
Sen vuoksi mitä 1987 tapahtui, monet mahdollisista ja ennustetuista katastrofeista estettiin. Vuonna 2000 täysin uusi energia tuotiin planeetalle. Myös uusi rakkauselementti tuotiin maaplaneetalle. Vuonna 2003 Mikaelilta tuotu uusi säde alkoi lopettaa vääristymiä. Kaikki teidän vuoksenne. Tuo säde toimii nyt Kaikkeudessa. Tämän universumin kaikki osat ovat nyt kovasti mukana tietoisuusmuutoksessa.
 
Vuonna 2007 tapahtui toinen asia, mikä teki mahdolliseksi Kristus-valon paluun aloittamisen planeetalle. Tämä mahdollisuus alkoi kasvaa, kehittyä ja paljastua.
 
Marraskuun 11. päivä 2011 oli suuri kollektiivinen energiakeskittymä ympäri maaplaneettaa. Oli monia, jotka pystyivät ylläpitämään tuota Kristus-värähtelymallia, ja oli monia muita, jotka pystyivät kutsumaan sitä ja ankkuroimaan sen taas maapallolle … ja se ankkuroitiin.
 
Uusi korkea rakkausvärähtely on alkanut säteillä maaplaneetan vesiin. Jokainen vesipisara kaikessa tämän planeetan elämässä kasvaa, säteilee ja taittaa nyt Kristus-valoa. Kolmas ulottuvuus on nyt nopeasti romahtamassa. Maaplaneetta on alkanut palata tuohon täydelliseen Kristus-asemaan. Se heijastaa nyt ykseysvärähtelyään ihmiskuntaan ja kaikkiin asukkaisiinsa.
 
Vuodesta 2011 lähtien et ole ollut sama ihminen kuin ennen. Tuona päivänä 11.11.11 tapahtui suuri muutos. Tuo muutos on nyt erittäin vahvasti ankkuroituna jokaisen sydämeen maan päällä ja se kasvaa hyvin, hyvin nopeasti. Metatron, Uriel ja Mikael uskovat, että tämän luomisen vuoksi - yhdessä Kristus-energian paluun kanssa - maaplaneetta alkaa nyt värähdellä harmoniassa Kaikkeuden muiden 11 Kristus-valokeskuksen kanssa. Kaikki joihin valon menetys ja tietoisuuden väheneminen on vaikuttanut, ovat nyt palaamassa Kotiin Luojan sydämeen.
 
Tämä on Urielin tarina, Metatronin tarina ja Mikaelin tarina. Se kuvaa muutosta, mitä he ja muut suuret valo-olennot pitivät aikomuksena ja minkä he uskoivat mahdolliseksi. Sen lisäksi että tämä on hämmästyttävä tarina, se on myös henkilökohtainen prosessi. Jos pysähtyisit nyt ja tuntisit tätä tarinaa, tuntisit valon kristalliaspektin, joka on pyhässä sydämessäsi. Se on geometrinen muoto, joka tunnetaan tähtitetraedrinä. Tämä valo on aina ollut siellä, mutta 11.11.11 saakka sillä ei ole ollut samaa kapasiteettia, minkä se tällä hetkellä sisältää. Tunnet Kaikkeuden ykseyspiirteen, mikä on nyt suurentunut Kristus-valossa.
 
Jos pysähdyt, hengität sisään ja tunnet energioita tässä tarinassa, alat saada ajatuksen siitä, mitä ykseystietoisuuskenttä sisältää meille kaikille. Kosketat ja alat integroida kykyä kokea itsesi tuossa yhtenäiskentässä. Tässä ei ole mitään mutaatioita, ei vääristymiä, ei pelkoa tai epäluottamusta.
 
Tässä olet Koti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >