HomeViestejäJim Self5.4.2012 - Yksinkertainen ja hätkähdyttävä tarina muutoksesta - osa 1

5.4.2012 - Yksinkertainen ja hätkähdyttävä tarina muutoksesta - osa 1

YKSINKERTAINEN JA HÄTKÄHDYTTÄVÄ TARINA MUUTOKSESTA - OSA 1
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
5.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minäpä kerron teille tarinan siitä muutoksesta, mikä meillä on käsillä.
 
Se on tarina tieteestä, astrologiasta, astronomiasta, magnetismista ja gammasäteilystä … ja sanomalla vain tämän olen ehkä jo menettänyt 3/4 teistä.
 
Mutta yllytän sinua lukemaan eteenpäin, koska tämä tarina on elintärkeä hyvinvoinnillesi tällä hetkellä. Itse asiassa, se mitä tämä tarina kuvaa, on tärkein huomioon otettava asia elämässäsi tällä hetkellä ja koko elinaikanasi. Se vaikuttaa kaikkeen sinussa, planeettaan ja kaikkiin ympärilläsi.
 
Mutta ennen kuin aloitamme tarinan, aion pyytää sinua muuttamaan sitä, miten kuuntelet informaatiota ja sallit sen tulla sinuun. Tämä on itse asiassa joukko taitoja. Tekisitkö ensin päätöksen olla utelias? Tekisitkö seuraavaksi päätöksen olla kiinnostunut?
 
Vaikket tiedäkään, minne tämä tarina vie, eikä se ehkä ole paikka, mihin moni teistä luonnostaan menisi, niin kenties, vain kenties voisit olla kiinnostunut ja utelias?
 
Minäpä lietson tuota uteliaisuutta ja kiinnostusta kertomalla sinulle tarinan johtopäätöksen, ennen kuin edes aloitamme sitä.
 
Tässä on huipentuma. Se mitä ajattelet ja miten päätät ylläpitää ja ohjata tunteitasi, voi vaikuttaa ja vaikuttaa suoraan siihen, miten maapallo muuttuu tämän muutoksen aikana ja minne se muuttuu.
 
Emme voi pysäyttää tätä muutosta. Se on täydessä liikkeessä eikä sitä voi pysäyttää. Mutta heikoimmallakin joukossamme - jos sellaista olisi - on kapasiteettia vaikuttaa kaikkeen, mitä kohta tapahtuu suoraan edessämme.
 
Aloitetaanpa tarina viime kesäkuun päivänseisauksesta, kun tapahtumat aurinkokunnassa, planeetalla ja muutoksessa alkoivat aivan kirjaimellisesti kuumentua.
 
Kesäpäivänseisaus laukaisi kosmisten ja planetaaristen tapahtumien ryöpyn ja ilmiön, mikä jatkuu tämän vuoden loppuun ja sen yli.
 
Heinäkuussa ja elokuussa oli kuunpimennys, auringonpimennys ja harvinainen planeetta-asetelma nimeltään suurristi. Ja merkittäviä laukaisupisteitä on 6.8., 11.8. ja 31.8.
 
Muutoksen hyvin erityinen kohta oli 10.10.2010 ja lisää tulee 11.11.2011, 12.12.2012 ja 21.12.2012. On myös sarja nopeutumisia, joita tapahtuu joka neljänneksessä kunkin päivänseisauksen ja -tasauksen välillä vuoden 2012 loppuun saakka.
 
Muutostapahtumat ovat meillä käsillä. Talvipäivänseisaukseen mennessä 21.12.2012 nämä tapahtumat ovat täysin muuttaneet havaintoamme kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta, muuttaneet talousjärjestelmämme ja nostaneet tietoisuuttamme merkittävästi.
 
Näiden tapahtumien yksinkertaistamiseksi mahdollisimman paljon voitaisiin sanoa, että tässä muutoksessa on kaksi aaltoa. Ensimmäinen aalto kulkee jokaisen meidän sekä jokaisen asian läpi ja siivoaa pois kaikki osasi, joita et ole. Se poistaa vain jokaisen osasi, joka on vähemmän, mitä oikeasti olet - kunhan et väitä vastaan tai pidä kiinni mistään näistä vähäisemmistä puolista.
 
Kun ensimmäinen aalto siivoaa "sen mitä et ole", toinen aalto tuo korkeampia ja nopeampia valotaajuuksia ja tieto- ja informaatiotasoja. Kyse on sen uudelleenjohdotuksesta "kuka olet" moniulotteisena olentona.
 
Periaatteessa sekä sinä että kosmos transformoidutte kotelosta perhoseksi ja tuo muutos kiihtyy erittäin nopeasti.
 
Jos kuitenkin edelleen väittelet rajoitustesi puolesta, nämä kiihtyneet valoaallot työntyvät näiden vastustuspisteiden läpi - eikä tämä ole se mukava ja jännittävä kokemus, mitä ehkä toivot.
 
Muutos on erittäin paljon sinun tarinasi ja yksi avainyhteistyötekijäsi on aurinko.
 
Aurinko, kuten tiedät, on aurinkokunnan keskus. Mutta osa teistä ei ehkä tiedä, että aurinko on napa, planeetta-asetelman tasapainopiste aurinkokunnassa. Aina kun planeetat eivät ole jotenkin tasapainossa pyöriessään auringon ympäri, se saa aikaan kallistuman ja aurinko muuttuu sitten saattamaan planeetat takaisin tasapainoon.
 
Pitkin kesää 2010 oli harvinainen planeetta-asetelma, mitä astrologit ovat kutsuneet suurristiksi. Mukana oli isoja planeettoja (Saturnus ja Jupiter) ja pienempiä planeettoja (Merkurius, Mars ja Pluto) - kukin erilaisten voimiensa, persoonallisuuksiensa ja tietoisuustasojensa kera.
 
Kuten perheen kokoontumisessa, tässä planeetta-asetelmassa on ollut persoonallisuuksien vetoa ja työntöä ja jatkuva tasapainottomuus on saanut aikaan merkittävän kallistuman auringon magneettikentässä - yksi muutoksen suunniteltu ja oikea-aikainen piirre. Kallistuma on aiheuttanut muutoksen auringon tasapainopisteessä. Kuvittele auringon energia nestemäisenä kuin vesi. Tämä kallistuma on saanut enemmän nestemäistä energiaa virtaamaan yhteen auringon osaan, auringon uuteen osaan, ja vanhassa osassa alkaa olla vähemmän energiaa. Kun tämä tapahtuu, se on merkkinä siitä, että alamme astua uuteen tietoisuusjaksoon sekä uuteen auringon aktiivisuusjaksoon - aurinkomyrskyt ja -tuulet, auringonpurkaukset, koronan massapurkaukset. Tämä auringon aktiivisuus jatkuu ja lisääntyy. Jokaisen auringon räjähdyksen myötä tapahtuu vastaava askel ylöspäin tiedossa, tietoisuudessa ja harmoniassa maan päällä.
 
Planeetat kerääntyvät, aurinko tasapainottuu uudestaan ja aktivoituu ja suunniteltuna lopputuloksen on kaiken sen muuttuminen, miten toimimme kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa.
 
Tervetuloa muutokseen.
 
Historiallisesti olemme toimineet vähemmän tietoisilla tasoilla tällä planeetalla - hyväksikäyttäen ja väärinkäyttäen maata ja ollen kiinnittämättä huomiota. Tämä kaikki muuttuu kohta.
 
Seuraava aurinkoaktiivisuusjakso (jakso 24) tuottaa suurempia auringonpurkauksia, mitä on nähty aiemmilla jaksoilla, ja se ampuu auringonpinnasta miljoonan mailin tuntinopeudella. Nämä superpurkaukset sisältävät röntgensäteitä ja korkeampia infrapuna- ja mikroaaltovalotaajuuksien tasoja - kaikki suunniteltu nostamaan tietoisuuttamme. Samaan aikaan Maan magneettikenttä, millä on hyvin erityinen tarkoitus kolmannen ulottuvuuden todellisuudessanne, on heikentynyt vuodesta 2000 saakka.
 
Magneettikenttä on ollut kuin malli tai astia, mikä salli meidän pelata kolmannen ulottuvuuden peliä sellaisena, kuin olemme ymmärtäneet sen tässä elämässä ja aiemmissa elämissä. Mutta tätä astiaa ei ole enää samalla tavalla kuin ennen. Kosmiset tapahtumat ovat tarkoituksellisesti horjuttaneet sitä ja siivonneet pois peliä, mitä olemme pelanneet.
 
Olemme olleet kaikki äärimmäisen menestyksekkäitä tämän pelin pelaamisessa, mutta nyt on aika mennä kotiin. Tämä peli on oikeasti ohi. Se ei ole huono asia. Ei ole lopun aika, mutta kolmannen ulottuvuuden peli on ohi.
 
Myös toiset valotaajuudet, erityisesti röntgensäteet ja mikroaallot, muuttavat tarkoituksellisesti Maan dynamiikkaa ja kaikkia meitä sen mukana.
 
Lääketieteelliset röntgensäteet kulkevat ihon läpi, löytävät luut ja ottavat kuvan siitä säteilyjäljestä, mikä jää fyysisen kehon luurankorakenteesta. Sama asia tapahtuu maapallossa uusien ja hyvin latautuneiden auringon röntgensäteiden myötä. Ne kulkevat maan pinnan läpi, tulevat kuoreen ja ne tallennetaan sinne. Jos luuhun laitetaan riittävästi röntgensäteitä, niiden säteily kumuloituu ja luu alkaa heikentyä. Samalla tavalla auringon röntgensäteet jotka tallentuvat maan kuoreen, alkavat heikentää kuorta.
 
Lisäksi auringon mikroaallot kulkevat nyt suoraan sen läpi, mitä on jäljellä Maan magneettikentästä, ja maan pinnan läpi ja kuumentavat maan ydintä sisältä ulospäin, aivan kuin mikroaaltouunissa.
 
Maan ydin muodostuu kahdesta osasta. Toinen on kiinteä rauta-magnesiumydin. Toinen on nestemäistä kristallia. Kun nestemäinen kristalli kuumenee, se käyttäytyy kuin kiehuva vesi. Se liikkuu nopeammin ja laajenee. Kuvailen tämän ilmiön seuraamuksia hetken kuluttua.
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna, kaiken tämän uuden kosmisen aktiivisuuden myötä aurinko muuttuu, maapallo muuttuu ja sinä muutut niiden rinnalla.
 
Mutta tässä muutostarinassa on itse asiassa toinenkin pelaaja, mikä vaikuttaa vielä enemmän kaikkeen tapahtuvaan … galaksin keskus.
 
Galaksi tuottaa kosmista säteilyä. Tiedemiehet ovat laukaisseet kehittyneitä satelliitteja, jotka pystyvät mittaamaan sitä. Kun nämä gammasäteet liikkuvat galaktisesta keskuksesta, ne nostavat tietoisuuttamme hyvin aggressiivisesti ja linjaavat sitä tapahtumaa varten, jonka tunnemme nimellä 2012. Yksi näistä satelliiteista joka tunnetaan Planck-satelliittina, on nyt tunnistanut kosmista säteilyä tulevan galaksin osasta, mikä on hyvin mielenkiintoinen.
 
Kahden tähtijärjestelmän välistä, joista toinen tunnetaan nimellä Hydra ja toinen Centauri, on löydetty valoaalto 2.5 miljardin valovuoden takaa, mikä on suoraan linjassa maapallon aseman kanssa 2012. Ei vain tiedetä, liikkuuko se mitä nähdään, maata kohti vai poispäin siitä. Se on niin tiheä magneettinen valotaso, että kun kuljemme sen läpi, se minkä määrittelemme valoksi, ei ole näkyvää. On erittäin mahdollista, että tämä tapahtuma, kun maapallo kulkee supertiheän magneettikentän läpi 2012, on se, mitä jotkut ihmiset ovat kutsuneet historiallisesti "kolmen päivän pimeydeksi".
 
Onko se hyvä vai huono asia?
 
Ei kumpaakaan. Se on vain tapahtuma, mikä on tulevaisuudessamme ja osoittaa yhteiseen kohtaloomme.
 
Tuodaanpa nyt tämä muutostarina vähän lähemmäs kotia, niihin välittömiin muutoksiin jotka vaikuttavat elintapamme jokaiseen osaan maan päällä …
 
Jatkuu …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >