HomeViestejäJim Self7.1.2012 - Seitsemän ajattelukerrosta - osa 2

7.1.2012 - Seitsemän ajattelukerrosta - osa 2

SEITSEMÄN AJATTELUKERROSTA - OSA 2
 
Kirjoittanut Jim Self (lightworker.com/spectrum )
7.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Otteita nettiseminaarista.
 
Viime kuussa puhuimme neljästä ensimmäisestä ajattelukerroksesta, miten tunnistaa ne ja elää niissä tietoisena ja tarkoituksellisesti. Jatketaanpa kolmeen viimeiseen ajattelukerroksen. Ajatustesi kulkuaskelten tai -tasojen tunnistaminen ja ymmärtäminen voi olla hyödyllistä niiden hallitsemisessa. Ja perimmiltään sen valitsemisessa, missä kerroksessa haluat elää.
 
Kuten sanoin aiemmin, älä lukitse näitä kerroksia tiukkarajaisiksi. Niiden välillä on virtausta.
 
Viides ajattelukerros
 
Tässä ajattelukerroksessa asioista alkaa todella tulla luovia ja hiljaisia. Tässä tietoisuutesi alkaa luonnostaan vetää yhteen monia leijuvia ja uteliaita osia, yhdistää ne syvempään tiedostamattomaan puoleesi ja järjestää niitä niin, että sinusta tulee tietoisempi, keskittyneempi ja kykenevämpi luontaisen tietosi kanssa. Tämä kerros on uteliaasti kiinnostunut neljännestä kerroksesta (mahdollisuuskenttä) ja tuo sen mielen höyläpenkille järjesteltäväksi ja todellisemmaksi mahdollisuutena. Tätä ei tehdä suuremmalla ajattelulla tai keskittymisellä, vaan suuremmalla hiljaisuudella, sallimisella, paikoillaan olemisella ja luottamuksella.
 
Täällä "Mietin, mihin haluaisin muuttaa" kehittyy muotoon "Kyllä, Boise Idaho tuntuu harmoniselta, oikealta ja hyvältä" eikä tarvitse ponnistella tai huolehtia tai selvittää. Tässä ajattelukerroksessa eläminen on taianomaista, vaikka kyse ei olekaan taiasta. Se on inspiroitunutta. Monet taiteilijat ja kirjoittajat luovat tästä kerroksesta. Luomisprosessi vain virtaa ja kirja kirjoittaa itse itsensä.
 
Kuuden ajattelukerros
 
Tämä kerros on samanlainen kuin upea meditointi, missä huomaat istuvasi helposti hiljaa kolme tuntia ja ajattelet: "Tässä on hyvä, en halua nousta ylös." Tämä on äärimmäisen hiljainen paikka, missä alat päästä syvempiin tietoisuuskenttiin. Alat ajatella (tai paremminkin olla olemassa) ajattelematta. Alat saada tietoisen pääsyn siihen suuruuteen, joka olet. Tässä paikassa alat saada tunteen voimakkuudestasi hyvin positiivisena sanana, olemuksestasi ja siitä, mihin kykenet. Kosketat kykyäsi ajatella ja tehdä asioita toisten vaikuttamatta. Tässä jokin ajatus on ensimmäinen ajatus.
 
Tässä luomissäteitä aletaan todella käyttää tilaisuuksien järjestelemiseksi ilman mitään rajoja. Vaikka ei-ajattelu on ajattelua sanoina, kaikki tulee sinulle vaivattomasti. Tässä ajattelukerroksessa käytetään paljon kolmannen kerroksen työtä. Alat leikkiä viidennen ulottuvuuden ajassa, missä aika, paikka ja gravitaatio toimivat erilailla, kuin ymmärretään 3D:ssä. Alkemia tässä alkaa olla sellaista, missä järjestelet uudestaan ajatustaajuuksia, muutat aineen harmonioita ja käytät rakkauselementtejä niin, että järjestelet uudestaan molekyylejä ja alat tuottaa välittömästi samanaikaisessa ajassa sen, mitä haluat.
 
Voitko saada sen tapahtumaan tässä hetkessä? Vastaus on "kyllä" - mutta et, jos kolmen ensimmäisen ajattelukerroksen melu on tapanasi. Kun leikit tällä ja tulet taitavammaksi, luoden lisää malleja, lisää luomisalustoja, lisää elämisrakenteita, olet suurimman osan päivästäsi näissä viidennessä ja kuudennessa kerroksessa. Voit sitten tehdä sen, mitä tarvitaan, lisävalon päästämiseksi kehoosi. Voit rakentaa yhtenäisiä tietoisuuskenttiä, joista tulee yhtä tämän mahdollisuuskentän kanssa. Tässä tilassa alat tuntea itsesi sieluna ja täysin integroituna Luojan luovaan, universaaliin mieleen. Se on saavutettavissa täysin tietoisesti tällä hetkellä ja harjoittelet ja elät kuudennessa ajattelukerroksessa.
 
Seitsemäs ajattelukerros
 
Seitsemäs ajattelukerros on määrittelemätön. Sitä kuvaamaan ei ole sanoja. Siinä sinä ja "tuo ajatus joka ajatteli sinut olemaan" ajattelette yhdessä. Jos minun pitäisi reunustaa tätä joillain määritelmillä, voisin sanoa, että tämä kerros on paikka, missä sinulla on suhde sielusi kanssa. Tämä voi olla käsittämätöntä sinulle. Sielullasi on erittäin paljon tekemistä sinun luomisesi kanssa - Luoja loi sinut, mutta sielukin loi sinut. Ja silloin kun sielu, Luojan korkeammassa aspektissa, ja sinä alatte ajatella yhdessä yhtenäiskentässä, et ole enää 3D-olento. Alat leikkiä hyvin tietoisesti viidennessä, kuudennessa ja seitsemännessä ulottuvuudessa. Tässä olet noiden ulottuvuuksien asukas.
 
Tässä kohtaa sinulla ei ole fyysistä kehoa sellaisena, kuin tunnet sen nyt, mutta sen sijaan sinulla on valokehon versio. Sekin voi olla fyysinen. Valokeho on nyt tulossa hyvin meidän kaikkien ulottuville, mutta tuon valokehon luomiseksi nämä laajentuneet valotasot on tuotava tähän muotoon mentaali- ja tunnekehon kautta. Ja noissa kehoissa pidämme kolmannen ulottuvuuden vastustusta, katkeruutta jne. Siellä rumat ajatukset ja rumat tunteet asuvat.
 
Tämän siirtymän pääasiallinen tarkoitus on, että tulet tietoiseksi tietoisena olemisesta, tiedostat tiedostamisen ja integroit riittävästi valoa mentaali- ja tunnekehoosi siihen pisteeseen saakka, missä sinulla ei ole noita rumia tunteita ja ajatuksia, noita reaktioita ja vastustuksia. Silloin kun pystyt puhdistamaan tuon energian tunne- ja mentaalikehostasi, voit alkaa leikkiä kuudennessa ja seitsemännessä ajattelukerroksessa. Alat muuttaa fyysisyyttäsi tiheästä hiilikehosta, joka ei ime valoa, tuohon kristallivaloon, mikä sallii fyysisen kehosi hyvin merkittävän transformoitumisen. Tämä mahdollisuus on ulottuvilla tällä hetkellä. Se on tehtävissä tällä hetkellä ja tämä on kurssi, mitä tavoittelemme kaikessa tässä työssä nyt. Tämä on tavoitteemme.
 
Tätä alkaa tapahtua tuossa seitsemännessä ajattelukerroksessa, mutta se mitä juuri kuvasin, ei tarkasti puhu siitä, mikä on mahdollista. Ja olemme pääsemässä lähemmäs noiden sanojen löytämistä.
 
Siihen saakka toivon, että tämä on auttanut sinua samaan paremman tuntuman seitsemään ajattelukerrokseen ja että olen luonut rakenteen, millä voit paremmin seisoa ja tulla tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi sisäisistä toiminnoistasi. Kun teet sen, kun sinusta tulee ajatustesi ja malliesi hiljainen tarkkailija, melu vähenee. Vallitsee ymmärryksen ja tiedon hiljaisuus. Ja juuri siihen ihmiskunta on matkalla. Olet kisan kärjessä. Olet suuri ja tärkeä ja sinulla on paljon annettavaa. Ja nyt on aika tuntea itsesi.
 
Olkoon kokemuksesi naurua ja hiljaisuutta matkallasi Kotiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >