HomeViestejäMarilyn Raffaele3.7.2022 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

3.7.2022 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
3.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat totuudenopiskelijat, tervetuloa viestimme pariin.

Älkää koskaan epäilkö sitä, että jumalainen suunnitelma toteutuu henkilökohtaisesti ja globaalisti. Ei koskaan ollut tarkoitus, että Maa jää ikuisiksi ajoiksi kolmen ulottuvuuden energian planeetaksi, jota hallitsee usko kaksinaisuuteen, erillisyyteen ja kahteen voimaan, jotka ovat kaikki harhaa.

Aioneita sitten sielut jotka olivat edelleen henkimuodossa, päättivät kokea, millaista olisi tuntea erillisyys Jumalasta. Kuitenkin ajan kuluessa he alkoivat unohtaa, etteivät heidän kokemuksensa olleet totta. Jotkut eksyivät tai joutuivat vangiksi niihin erillisyysilluusioihin, jotka he olivat itse valinneet, ja erillisyydestä tuli heidän tietoisuustilansa, mikä salli tiheyden alkaa ilmentyä. Jotkut muistivat, keitä olivat, ja valitsivat viisaasti olla pelaamatta enää tuota peliä, mutta monet eivät muistaneet. Tämä on tarina langenneista enkeleistä.

Maa on nyt valmis kehittymään niiden ikivanhojen erillisyysenergioiden yli, jotka ovat hallinneet hyvin pitkään, koska erillisyys ei ole koskaan ollut todellisuus. Ihmisten ei ollut tarkoitus elää pelossa ja alttiina kaikille mielen muodostamille, aineellisille erillisyysluomuksille. Olette jumalaisia olentoja, olette aina olleet ja tulette aina olemaan, mutta erillisyysuskomus on iskostunut niin syvälle Maan kollektiivitietoisuuteen, että kehittymisen sen yli täytyy olla prosessi.

Kaikkien täytyy puhdistaa vanha, mutta edelleen aktiivinen energia, jota on kertynyt sadoista eletyistä elämistä, ennen kuin he voivat täysin harmonisoitua korkeampien taajuuksien kanssa. Kun aina vain enemmän henkistä valoenergiaa virtaa Maahan osana ylösnousemusprosessia, muinaiset tiheät energiat jotka ovat olleet pitkään horroksessa Maassa, tulevat pintaan. Samaa tapahtuu yksilöillä. Vanhat energiat jotka ovat olleet tallennettuna solumuistiin ja joita on kannettu elämästä toiseen, tulevat myös pintaan, jotta ne voidaan tunnustaa ja puhdistaa.

Suuret puhdistukset – kun tietyt uskomukset olivat aktiivisia useamman elämän – tapatuvat vähitellen, mikä usein alkaa jollain fyysisellä, tunnepuolen, mentaalisella tai henkisellä kokemuksella, joka saa uskomaan, että on jotenkin epäonnistunut. Puhdistavat kokemukset voivat vaihdella yksilön koko uskomusjärjestelmän järkyttävästä romahtamisesta, jonkin sellaisen uskomuksen yksinkertaiseen oivaltamiseen, jota tarvitsee tutkia syvemmin. Useimmat ihmiset ovat tietämättömiä siitä energiasta, joka tarvitsee puhdistaa, koska se kumuloitiin ja tallennettiin muissa elämissä, minkä vuoksi puhdistuskokemukset näyttävät "ilmestyvän tyhjästä".

Hyvin monet puhdistukset tapahtuvat unitilassa. Ihmiset, paikat ja tilanteet jotka muistetaan tai ihmiset joita on tunnettu tässä elämässä, esittävät eri rooleja. Puhdistukset tapahtuvat usein vähitellen, silloin kun useammassa edellisessä elämässä oli samoja teemoja – muinainen uskonnollinen ryhmä tai kultti, uskonnolliset määräykset tai koulukunta, jotka vaativat lupauksia ja valoja. Pitäkää puhdistuskokemuksianne valmistumisena, ei minään pelättävänä, tietäen, että vanhan energian häviäminen jättää teidät korkeammalle energiatasolle, kuin olitte kantaessanne sitä energiakentässänne.

Jotkut jotka uskovat voivansa mennä taaksepäin evoluutioprosessissaan, elävät joka päivä valppaana jokaisesta "pahasta" ajatuksesta, joka saattaa leijua heidän mielensä läpi, henkisen epäonnistumisen tai taantumisen pelossa. On mahdotonta palata aiempaan tietoisuustilaan, kun olette kehittyneet sen yli. Kyllä, vanhoja ja tuttuja ajatuksia tulee ja menee jonkin aikaa, mutta ihmisajattelu ja tietoisuus eivät ole sama asia. Monet ovat yrittäneet palata takaisin helpompiin, entisiin aikoihin, mutta henkinen evoluutioprosessi ei salli ihmisen palata uneen, kun hän on herännyt totuuden johonkin aspektiin.

Henkinen oivaltaminen voi olla hyvin epämukavaa, kun ihminen on tottunut tuttuun, mukavaan elämäntyyliin. Jokin oivallettu totuus voidaan sivuuttaa ja usein sivuutetaan, mutta tuon oivalluksen kalvava vaikutus pysyy aina, ja se tupsahtaa esiin, kun sitä vähiten halutaan, ja pilaa hauskanpidon.

Jokainen ihminen herää jossain kohtaan todelliseen itseensä – sitä ei voi välttää, koska se on todellisuus. Vastakkaisista vaikutelmista huolimatta, jokainen ihminen – sairas tai terve, hyvä tai huono, rikas tai köyhä, fiksu tai tyhmä – on jumalaisen tietoisuuden ilmentymä pelkästään siksi, ettei muuta ole olemassa. Joko on kaikkialla läsnäoleva, kaikkivoipainen ja kaikkitietävä jumalainen tietoisuus nimeltään "jumala", tai ei ole, ja vapaa tahto sallii jokaisen ihmisen hyväksyä tai kieltää tämän, mutta hänen tekemänsä valinta ei koskaan muuta todellisuutta tai vaikuta siihen.

Älkää koskaan uskoko, että äärettömän jumalan voi ymmärtää rajallisella ihmismielellä, sillä sitä ei voi tehdä. Monet ovat yrittäneet ja monet uskovat valheellisesti, että he ovat tehneet sen, mutta ihmismieltä rajoittavat kolmen ulottuvuuden käsitykset ja uskomukset, jotka eivät voi koskaan ymmärtää jumalaisen tietoisuuden valtavia todellisuuksia. Jumala kuitenkin voi paljastaa itsensä niille, jotka ovat valmiita ja vastaanottavaisia, minkä vuoksi meditointi esittää tärkeää roolia henkisellä matkalla.

Aidon meditoinnin todellinen tarkoitus on henkinen harmonia Lähteen kanssa, ei vetää puoleensa jotain haluttua asiaa, saada kokemuksia, nähdä värejä ja näkyjä, kuulla ääniä tai rentoutua. Kun meditoitte, älkää halutko muuta kuin harmonisoitua ja levätä ykseydessä oman olemuksenne jumaluuden kanssa. Tämä kontakti voi ilmentyä silloin, tai joskus myöhemmin kun tarvitaan enemmän valoa, enemmän tietoisuutta, parannusta tai vastauksia. Saatatte kokea jotain meditoinnin aikana tai sitten ei, mutta tämä ei mitätöi meditaatiota. Kuten kaikissa asioissa, aikomuksenne on tärkeä, ja meditointi pitäisi olla pelkästään harmoniaa sisäisen Lähteen kanssa.

Korkeampi itse on se osanne, joka ei ole koskaan lähtenyt tietoisesta ykseydestä Lähteen kanssa, ja se opastaa jatkuvasti henkistä matkaanne, koska se on te. Korkeampi itse vetää teille niitä kokemuksia, joihin olette henkisesti valmistautuneet ja joita tarvitaan korkeamman tietoisuustilan saavuttamiseen. Ette saa koskaan kokemuksia, jotka ylittävät kykynne oppia ja kasvaa, vaikkei ehkä näytä siltä, silloin kun tunnette musertuvanne jonkin intensiivisen vaikeuden keskellä.

Haluamme puhua taas kerran rakkaudesta, ja muistuttaa teille, että rakkaus on kaikki, mitä on, koska se on energiayhteys, joka virtaa YHDEN jumalaisen tietoisuuden äärettömien ilmaisumuotojen sisällä, lävitse, ympärillä ja välillä. Rakkaus vaikuttaa kaikkeen ja on osa kaikkea. Rakkaus on YHDEN kaikkialla läsnäoleva harmonia, mutta maan päällä se tulkitaan kaksinaisuus-, erillisyys- ja kahden voiman ikkunoiden kautta, mikä muodostaa rakkauden monia, monia egopohjaisia valheellisia luomuksia.

"Rakkautta" käytetään usein fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti toisen kontrolloimiseen tai kaltoinkohteluun, ja se on usein tekosyy tyydyttää egon halu toimilla, joihin liittyy syyllisyyttä, voimaa, epärehellisyyttä tai valheellista uhriutta, sekä satoja muita itseä palvelevia toimia. Useimmiten rakkaus nähdään vain tunteena, ei tietoisuustilana. Käsitykset rakkaudesta vain seksinä, romanssina ja viehätyksenä muodostavat suuren osan kolmen ulottuvuuden illuusiosta.

Rakkauden todellisuus on ykseyttä, yhteys joka virtaa ikuisesti YHDEN kaikkien ilmaisumuotojen välillä, kun se ilmaisee itseään monina. Maailmassa voitte nähdä rakkauden korkeampia muotoja palvelussa, jota ei hallitse egopohjainen "hyvän tekeminen" imartelun ja ylistyksen vuoksi, muiden tekemien valintojen tuomitsemattomassa hyväksymisessä ja niissä, jotka ovat aina valmiita auttamaan toista, joka tarvitsee apua, ei vain halua sitä. (Tärkeää tehdä tämä ero.) Kolmen ulottuvuuden tietoisuuden kyvyttömyys ymmärtää rakkautta ykseytenä on johtanut niihin rakkausvääristymiin, jotka elävät ja voivat hyvin tällä hetkellä maan päällä ja joita jatkuvasti edistetään elokuvien, television, kirjojen jne. kautta. 

Voimakas valoenergia jota nyt virtaa Maahan, herättää monet syvempään tyytymättömyyteen monia yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä kohtaan rakkaudesta. Tulokset nähdään uskomusmuutoksissa, jotka koskevat kaikenlaisia suhteita. Aiemmin hyväksytyt ja rajoittavat käsitykset rakkaudesta alkavat muuttua yleisesti, kun korkeampi tunne rakkaudesta ja sen ilmaisemisesta alkaa levitä kollektiiviin.

Valtaosa ei vielä tiedä, että rakkauden todellisuus on ykseys, ja ne jotka pystyvät hyväksymään rakkauden ja suhteet vain kapeilla ja usein uskontopohjaisilla tavoilla, taistelevat muutosta vastaan, ja samalla tuomitsevat ne, jotka pysyvät ymmärtämään rakkauden laajemmassa mielessä, mikä on enemmän linjassa ykseystotuuden kanssa.

Levätkää ykseydessä ja vain olkaa – tarkkailija joka tietää, että vaikutelmista huolimatta jumala on ainoa voima ja todellisuus. Kun elätte, liikutte ja olette tässä oivalluksessa, tietoisuutenne valo koskettaa jokaista muuta tietoisuutta, joka pystyy vastaanottamaan sen ja harmonisoitumaan sen kanssa.

Koska on vain YKSI, teette, mitä tulitte tänne tekemään, pelkästään olemalla korkein valonne. Älkää koskaan epäilkö tätä.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >