HomeViestejäMarilyn Raffaele17.10.2021 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

17.10.2021 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
17.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat lukijat, tervetuloa viestiemme pariin, joiden tarkoituksena on tuoda toivoa, informaatiota ja valoa teille näinä kaaoksen ja hämmennyksen aikoina. Älkää koskaan epäilkö, ettei kaikki etene suunnitelman mukaisesti.

On erittäin helppoa luiskahtaa pelkoon ja epäilyyn, kun tarkkailee kaikkea, mitä tapahtuu maailmassa tänä aikana. Monet jatkavat herkeämättä yrityksiään säilyttää vallitsevan tilan, ja samaan aikaan jotkut käyttävät pintaan tulevaa tiheää energiaa tekosyynä tehdä, mitä lystäävät. Kaikki tuntevat tämän tulevan valoenergian ja voimaantumisen, mutta yksilöt voivat tulkita sen vain oman tietoisuustilansa mukaisesti.

Kaksinaisuus ja erillisyys hallitsevat kolmatta ulottuvuutta ja ilmentyvät jokapäiväisen elämän joka osassa. Ihmismieli näkee ja tuomitsee maailman kollektiivisen kolmen ulottuvuuden uskomusjärjestelmän kautta. Muutos tuo pelkoa niille, jotka ovat tietämättömiä Maan ylösnousemusprosessista. He pelkäävät, että jokainen muutos siihen, minkä he tuntevat ja mikä on heille vaivatonta, johtaa paljon sellaisen menettämiseen, minkä saavuttamiseksi he ovat tehneet paljon työtä, vaikka heidän nykytilanteensa olisi tuskallinen, epätyydyttävä ja vähemmän ihanteellinen.

Ihmismieli, ilman jumalaisen mielen panosta, kykenee tulkitsemaan elämää ainoastaan mustavalkoisesti, koska sen perusta on uskossa kaksinaisuuteen, erillisyyteen ja kahteen voimaan. Vastakohtaparit ilmentyvät aina ulospäin niillä, jotka pitävät kaksinaisuutta, erillisyyttä ja kahta voimaa totuutena tietoisuudessa. Jotkut saattavat kulkea pitkän aikaa niin, että kaikki näyttää tapahtuvan heidän edukseen – kaksinaisuuden hyvän puolen ilmentyessä – mutta ennemmin tai myöhemmin kaksinaisuuden toisen puolen jokin piirre ilmentyy, koska tietoisuus ilmaisee aina itseään.

Olette maailmanne luojia, koska te olette tietoisuus ja tietoisuus on muodon ydin. Ei ole ilmentymätöntä tietoisuutta. Mitä tahansa pidetään tietoisuudessa totuutena ja todellisuutena, se täytyy ilmaista, koska jumalainen tietoisuus ilmaisee aina itseään äärettöminä muotovalikoimina, ja te olette tuota samaa jumalaista tietoisuutta. Kysykää itseltänne: "Mitä päätän luoda?"

Voimakkaat ja korkeat valotaajuudet joita virtaa nyt Maahan osana ylösnousemusprosessia, paljastavat kaikki vanhat, vanhentuneet ja valheelliset uskomukset, jotka ovat edelleen aktiivisena solumuistissa sekä Maassa. Yksilöt jotka ovat harmoniassa näiden pintaan nousevien tiheiden energioiden kanssa, tuntevat voimaantuvansa toteuttamaan niitä, mikä on taustalla näennäisessä rikollisuuden lisääntymisessä. Ne jotka tietävät, mitä tapahtuu, kun vanhaa energiaa tulee pintaan, käyttävät nämä ajat sen puhdistamiseen itsestään ja siirtyvät eteenpäin.

Kaikki tuntevat nämä uudet taajuudet ja ne vaikuttavat kaikkiin. Ne jotka ovat henkisesti unessa ja tietämättömiä ylösnousemusprosessista, huomaavat kamppailevansa fyysisesti, tunteellisesti ja mentaalisesti ongelmien kanssa, jotka eivät ole koskaan ennen koskettaneet heitä, ja ihmettelevät miksi. Monet etsivät opastusta, terveysongelmia putkahtaa esiin, silloin kun sitä vähiten odotetaan, ja jotkut luulevat tulevansa hulluksi, koska heidän ajattelustaan on tullut sekavaa. Syyllisyyttä, katumusta, vihaa, masennusta, itseinhoa jne. tulee pintaan kaikilla, koska on vain yksi.

Monet valitsevat lähteä, ja covid on antanut heille etsimänsä poistumistavan. Monia muita lähtee, kun tapahtumat kehittyvät, koska he eivät pysty harmonisoitumaan tai valitsevat olla harmonisoitumatta ylösnousevan maailman korkeampien taajuuksien kanssa. Jotkut yksinkertaisesti tietävät syvemmällä tasolla, että he eivät voi saavuttaa vaadittavia korkeampia taajuuksia tässä elämässä, ja valitsevat lähteä voidakseen palata myöhemmin korkeammalla värähtelevään Maahan. Tietäkää, että ihmisen kuolema on aina valinta. Useimmilla se ei ole tietoinen valinta, mutta silti se on aina vapaan tahdon valinta.

Tietäkää, ettei koskaan ole ollut eikä koskaan voi olla "helvettiä" sellaisena, kuin uskonnot ovat aioneita opettaneet, pääasiassa tarkoituksenaan kontrolloida seuraajia. Jumalainen tietoisuus on vain tietoinen itsestään, koska se on kaikki, mitä on, eikä se siksi tiedä mitään tuska- ja kärsimysilluusioista tai rangaistuksesta. Jos nämä käsitteet olisivat jumalaista tietoisuutta, jumalainen laki pitäisi ne aina paikoillaan eikä kukaan voisi koskaan nousta niiden yläpuolelle, muuttaa niitä tai poistaa niitä.

Jos henkilö kuitenkin kuolee tietoisuustilassa, joka on täynnä uskoa helvettiin ja rangaistukseen, hän saattaa hyvinkin kokea omat luomuksensa, kunnes hän pystyy näkemään tuon illuusion läpi. Valo-olentoja ja oppaita on aina valmiina auttamassa jokaista sielua joka hetki, kun se kurkottaa jollain tavalla apua. Kukaan ei voi koskaan eksyä, sillä ei ole mitään muuta kuin jumalainen tietoisuus.

Tämänhetkinen aika ei ole pelkureita varten, mutta älkää koskaan kadottako näkyvistä, että valitsitte olla Maassa tänä aikana ja olitte täysin tietoisia ennen inkarnoitumista, mitä se pitäisi sisällään. Lisääntyvä korkeataajuinen valoenergia ja se, että ihmisiä herää henkisesti, saavat monet uskomukset, perinteet, yhteiskuntasäännöt ja lait murenemaan ja häviämään omaan mitättömyyteensä, koska ainoastaan usko niihin on muodostanut ne ja pitänyt paikoillaan.

Katsotte mielellänne useimpien asioiden muuttuvan tai häviävän, mutta muutamat asiat joista nautitte, voivat myös pudota pois. Älkää koskaan unohtako, ettei mikään todellinen koskaan hajoa tai häviä pysyvästi, sillä jumalainen laki pitää todellisuuden loputtomasti paikoillaan. Jotkut asiat joita olette rakastaneet ja joiden häviämistä ehkä surette, ilmestyvät takaisin uudessa ja paremmassa muodossa.

Esimerkiksi monet teistä huomaavat, ettei teillä tunnu olevan enää mitään yhteistä niiden ihmisten kanssa, jotka tunsitte ennen hyvin läheiseksi. Jotkut ajanvietteet, tv-ohjelmat, kirjat jne. eivät enää kiinnosta teitä niin kuin ennen, tai ne ovat alkaneet tuntua tylsiltä ja ikävystyttäviltä. Suosikkiruuat eivät ehkä enää sovi tai niissä ei tunnu olevan mitään makua. Ette tarvitse enää yhtä paljon aineellista ruokaa, koska kun kehitytte henkisesti, teitä ruokitaan enemmän energialla. Näitä kokemuksia ilmenee, koska olette kehittyneet ettekä ole energeettisesti enää harmoniassa monien asioiden kanssa, jotka ovat tähän saakka olleet iso osa elämäänne.

Koska rakkaus ja ystävyys ovat henkisiä todellisuuksia (ykseys), uusia ja tyydyttäviä suhteita tulee kaikilla tasoilla, jos se edustaa täydellisyyttä teille (täydellisyys jollekin voi olla elämistä yksin). Koska jumalainen tietoisuus on omavarainen ja itsensä ylläpitävä, se mitä tarvitsette tai mikä tekee teidät onnelliseksi, ei voi muuta, kuin ilmentyä teidän kokemukseenne – sitten kun tästä totuudesta on tullut saavutettu tietoisuustila. Uusia aktiviteetteja, vähemmäntiheää ruokaa, ystäviä jne. alkaa ilmentyä, kun pystytte päästämään irti vanhoista käsityksistä ja uskomuksista.

Luottakaa ja sallikaa tämä prosessi, rakkaat ystävät, niin sisällä kuin ulkopuolella. Luottakaa, että jumalainen suunnitelma kehittyy, eikä sitä voi viivyttää tai estää ihmisen ajattelulla tai toimilla.

Yhtä Jumalan kanssa on enemmistö.

Monet teistä huomaavat, että olette mieluummin hiljaa ja poissa ulkoisen maailman hälinästä tällä hetkellä, ja se on ok. Toisia teistä saatetaan opastaa ryhtymään jonkinlaisiin toimiin, ja sekin on ok, kunhan luotatte ja sallitte intuitionne opastaa teitä. Ulkoisessa maailmassa tapahtuu paljon, ja se jatkuu vielä jonkin aikaa.

Tehtävänne valotyöntekijänä on pitää valoa kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa tietäen, että tietoisuutenne joka on täynnä valoa, on kanssanne kaikkialla, minne menette. Jotkut ympärillänne tuntevat tämän valon ja se vetää heitä puoleensa, kun taas toiset tuntevat sen ja torjuvat, mutta tämä ei ole teidän huolenne. Jokaisen matka on oma ja henkilökohtainen, eikä toisen vastuulla ole parantaa, muuttaa, korjata tai pelastaa häntä, ellei hän pyydä apua jotenkin.

Älkää koskaan yrittäkö muuttaa toisen ajattelua, sillä vastoin monien uskoa se ei ole henkistä työtä, vaan erillisyysuskomuksen ilmaisemista – että jotkut ihmiset eivät ole yhtä Lähteen kanssa ja teidän täytyy valaista heitä. Henkilö jota yritätte valaista, saattaa ole hyvin kehittynyt ja kokee valittua elämäntyyliä, oppituntia tai kokemusta. Kunnioittakaa kaikkien vapaan tahdon valintoja, ellei teiltä pyydetä opastusta tai informaatiota, jolloin voitte rakastavasti kertoa heille, mitä tiedätte tai havainnoitte.

Koska te jotka resonoitte näiden viestien kanssa, olette henkisesti hereillä ja tietoisia, tehtävänne on tässä kohtaa pelkästään tunnistaa jumaluus jokaisessa ihmisessä ja elämänmuodossa, jonka näette, jonka kanssa olette tekemisissä, josta luette tai jota ajattelette. Useimmat teistä ovat jo kehittyneet yli siitä tunteesta, että teidän tarvitsee korjata muita – tiedätte, että todellisuudessa jokainen on jo täysin yhtä Lähteen kanssa ettekä enää tuomitse vaikutelmien mukaan.

Muutos on käsillä maailmassa, rakkaat ystävät. Se ei ole tulossa, se on saapunut. Näette, että monet uskomukset jotka ovat olleet hyväksyttyjä korkeaksi älylliseksi totuudeksi, hajoavat nykyjärjestelmissä – koulutus, luonnontieteet, lääketiede, laki, uskonto jne. Tämä aiheuttaa protestointia ja vastustusta älyllisissä yhteisöissä, ihmismielissä jotka uskovat, että nykyiset faktat ja informaatio edustavat korkeinta todellisuutta.

Vetäytykää tarkkailemaan maailmaa tuosta turvallisesta ja varmasta valopaikasta sydämessänne – tietäen, ettei mikään voi tehdä teistä vähemmän kuin, kuka ja mitä olette jo jumalaisesti.

Olkaa valo, nähkää valo ja eläkää valo, sillä te olette valo.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >