HomeViestejäMarilyn Raffaele20.9.2020 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

20.9.2020 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
20.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa, rakkaat lukijat. Tietäkää, että ollessanne harmoniassa näiden viestien kanssa, olette harmoniassa Arcturuslaisen ryhmän energian kanssa.
 
Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti, vaikka vaikutelmat näyttävät aina vain negatiivisemmilta, erityisesti niillä jotka ovat tietämättömiä ylösnousemusprosessin tapahtumisesta. Saatatte ajatella, että te ette tee mitään, mutta jokainen teistä päätti osallistua näihin energeettisesti voimallisiin aikoihin antaakseen energiansa, kokemuksensa ja tietonsa sadoista aiemmista elämistä kollektiivitietoisuuteen.
 
Muut tuntevat vaihtelevassa määrin automaattisesti sen energian, joka huokuu yksilön tietoisuudesta, koska on vain yksi/ykseys. Energia pyrkii aina harmoniaan itsensä kanssa ja vetää puoleensa omaa värähtelytasoaan. Tästä syystä on sanonta: "Samanlaiset lapset leikkivät parhaiten", ja tästä syystä on myös usein vetovoimaa tai vastenmielisyyttä ihmisten välillä, jotka eivät edes tunne toisiaan.
 
Kukaan ei voi kätkeä tietoisuustilaansa naamion taakse kovin pitkäksi aikaa, vaikka monet yrittävät ja muutama jopa onnistuu siinä jonkin aikaa. Energia puhuu kovaa ilman sanoja tai tekoja, erityisesti niille jotka elävät enemmän sisältä kuin ulkoa ja joista on tullut tietoisempia energiasta. Luottakaa intuitioonne, sillä se on tehokas työkalu.
 
Tietyt paikat alkavat tuntua raskailta ja epämiellyttäviltä, koska energianne värähtelee nyt korkeammalla taajuudella, mikä saa teidät epäharmoniaan tiettyjen suosikkipaikkojen, -ihmisten tai -toimintojen kanssa. Kunnioittakaa näitä kokemuksia vastustamatta tai fanfaareitta, mutta ymmärtäen. Jatkossakin on aikoja, jolloin teidän täytyy osallistua johonkin, mistä olette kasvaneet yli, mutta vastustamisen sijasta käyttäkää tuo tilaisuus harjoitella pysymistä keskuksessa, tuomitsematta tai kritisoimasta niitä jotka ovat vielä harmoniassa sen kanssa.
 
Älkää koskaan yrittäkö syyllisyyden, kiintymyksen, ikätoverien painostuksen tai yleisen uskomuksen vuoksi pitää kiinni jostain tai palauttaa jotain, mistä olette kasvaneet henkisesti yli. Sitten kun ette enää energeettisesti ole harmoniassa jonkun ihmisen, paikan, asian, idean tai uskomuksen kanssa, mikään ei voi tehdä siitä samanlaista, kuin se oli aiemmassa tietoisuustilassa, ellei se siirry teidän tasollenne. Tämä on henkistä evoluutiota.
 
On erittäin tärkeää, että opitte antamaan negatiivisten ajatusten ja tunteiden virrata läpi ja ulos, ottamatta niitä henkilökohtaisesti omaksenne pelkästään siksi, että olette tietoinen niistä. Sadat negatiiviset ajatukset ja uskomukset joita leijuu kollektiivitietoisuudessa, ovat aina persoonattomia, koska ne eivät ole todellisuus – jumalainen tietoisuus. Sillä hetkellä kun otatte ne omaksenne, niistä tulee omianne ja sitten alatte vetää puoleenne samanlaista energiaa.
 
Ainoat ominaisuudet jotka ovat henkilökohtaisia teille, ovat jumalaista tietoisuutta. Alkakaa vaatia näitä ominaisuuksia niiden kolmen ulottuvuuden uskomusten sijasta, joita leijuu tietoisuuteenne kollektiivista liittyen rahaan, terveyteen, henkisyyteen jne.
 
Jos huomaatte, että jokin samanlainen tai sama negatiivinen ajatus tuntuu jatkuvasti ilmestyvän, se merkitsee, että olette jollain tavalla harmoniassa tuon energian kanssa ja vedätte sitä puoleenne. Käyttäkää tuo kokemus löytääksenne ja puhdistaaksenne ne uskomukset, jotka ovat tuon jatkuvan ajatuksen taustalla. Hyvä esimerkki on ihminen, joka ajattelee ja murehtii aina terveyttään ja saa automaattisesti sairauden, joka on yleinen tuolla hetkellä.
 
Mieli – täydellisessä toiminnassaan tietoisuusväylänä - muodostaa rakastavasti jokaiselle ihmiselle juuri sen, mitä tämä pitää tietoisuudessaan. Ei ole tavatonta, että joku joka on lääketieteessä erikoistunut tiettyyn sairauteen, huomaa itsensä tai jonkun läheisensä kehittävän juuri tuon sairauden.
 
Hyväksynkö edelleen iän, heikentymisen ja sairauden todellisuudeksi? Voiko Jumala ikääntyä tai heikentyä? Jos sairaus olisi osa jumalaista tietoisuutta, kukaan ihminen tai mikään hoito ei voisi koskaan parantaa, muuttaa tai korjata sitä, sillä jumalainen laki pitäisi sen pysyvästi paikallaan. Alkakaa hyväksyä se totuus, että olette luojia.
 
Koska Maan energia tulee aina vain intensiivisemmäksi ja jalostuneemmaksi, kaikki ilmentyy erittäin nopeasti ja on paljon helpompaa yhtäkkiä havaita olevansa jonkinlaisessa epämiellyttävässä ahdingossa, kun luiskahtaa takaisin vanhaan energiaan.
 
Älkää pelätkö, mutta olkaa valppaana siinä, mitä tunnette ja uskotte joka hetki. Harjoittakaa totuutta, vaikka ette vielä täysin oivaltaisi sitä. Henkisen heräämisen ensimmäinen osa on tieto, sitten tulee harjoitus ja lopulta, kun vähiten odotatte sitä, oivaltaminen, jolloin siitä tulee saavuttamanne tietoisuustila.
 
Seuraava vuosi on myllerrystä, mutta myös suurta heräämistä, kun paljon vanhaa alkaa murentua. On tärkeää pysyä nyt-hetkessä, ennustamatta ja murehtimatta, mitä on nyt tai mitä on tulossa. Luottakaa, että Maan ylösnousemus on jumalainen suunnitelma eikä jumalaisia suunnitelmia voi ohjata tai niihin vaikuttaa ihmismielen vastarinnalla, jota hallitsee ego ja väärä informaatio.
 
Kun aina vain enemmän valoa virtaa Maahan ja paljastaa henkilökohtaisia ja globaaleja energioita, jotka ovat valmiita vapautettavaksi, kehonne tai elämänne saattaa näyttää yhtäkkiä hajoavan. Tehkää käytännön tasolla, mitä teidän tarvitsee tehdä, mutta älkää koskaan unohtako, että paljon enemmän tapahtuu, kuin mitä kolmen ulottuvuuden vaikutelmat osoittaisivat. Mitä tulee niihin fyysisiin ongelmiin, joita tupsahtelee monille teistä tällä hetkellä, tietäkää, että suurin osa niistä johtuu entisten elämien vanhasta sairaus- tai vammaenergiasta ja se menee ohi.
 
Rakkaus on korkein energiamuoto, koska se on jumalainen todellisuus. Rakkaus on kaikkialla läsnä oleva, teidät on tehty siitä ja se on kaikki, mitä on. Tästä syystä luette ja kuulette niin paljon rakkaudesta korkeampien ulottuvuuksien viesteissä.
 
Rakkaus on energia, joka yhdistää kaikki ja virtaa kaikkien välillä YHDESSÄ (ykseydessä).
 
Olemme sanoneet tämän aiemmin, mutta se on erittäin tärkeää sanoa uudestaan, koska rakkauden todellisen luonteen ymmärtäminen on avain kaikkeen. Rakkaus on kaikkien ja kaiken jumalaisen luonnon tunnustamista, myös omansa, kera sen oivalluksen, että te ette ole koskaan olleet mitään muuta.
 
Kolmen ulottuvuuden tasolla rakkaus tulkitaan tietoisuustilojen kautta, jotka ovat hyvin ehdollistuneita uskomuksilla kaksinaisuudesta ja erillisyydestä. Rakkaus on halvennettu tarkoittamaan seksiä, valtaa, toisen omistamista, tuskaa, rangaistusta tai jossain kulttuureissa ja uskonnollisissa ryhmissä jopa ihmisen tai eläimen hengen uhraamista.
 
Rakkautta on mainostettu ja usein edelleen mainostetaan luopumisena omasta identiteetistä voidakseen palvella toista ihmistä tai aatetta, jota pidetään arvokkaampana. Älkää koskaan luopuko luontaisesta jumalaisesta voimastanne syyllisyyden, katumuksen tai toisten painostuksen vuoksi, sillä sitä te olette. Jos teillä ilmenee tarve palvella jollain tavalla, antakaa sen olla oma valintanne, joka on tehty täysin tiedostaen jumaluutenne – ei mitään toisten mielipiteiden ja uskomusten teille pakottamaa.
 
Ykseyden tuntevat aina vain useammat ihmiset, vaikka useimmat eivät vielä ymmärrä, mitä he tuntevat. Se alkaa ilmentyä tuloksena tuhoisista säätapahtumista ja monista mielenosoituksista, joita on ympäri maailmaa. Jotkut jotka ovat aina eläneet onnellisesti eristyneenä mukaviin koteihinsa, ympärillään omat "juttunsa" ja samanmieliset ystävänsä, pakotetaan alkamaan kyseenalaistaa ja tutkia uskomuksiaan, joko omien tai muiden kokemusten vuoksi.
 
Myötätunto, palvelu ja kasvava tietoisuus toisten ongelmista ovat alkuaskelia, jotka lopulta johtavat jokaisen yksilön tietoisuustilaan, jossa ketään ei jätetä ulkopuolelle, tietoisuuteen joka ymmärtää, ettei ketään voi jättää yhden/ykseyden ulkopuolelle.
 
Näette tällä hetkellä suuren määrän poliittista myllerrystä, joka on vanhan ja uuden välinen yhteentörmäys. Ne jotka ovat täysin sotkeutuneena vanhaan, ovat kyvyttömiä näkemään mitään muuta tapaa tehdä asioita, kun taas uusi tiedostaa, miten hyödytöntä hyvin suuresta osasta vanhaa on tullut.
 
Paljon siitä mikä muodostaa politiikan, lain ja organisoidut uskonnot, perustuu "valta toisiin" -rakenteisiin, ja kun nämä asiat kyseenalaistetaan ja ne alkavat romahtaa, se tuntuu kuin kuolemalta niille, jotka menestyvät niissä. Tietämättömyydessään he yrittävät pitää kaiken entisellään ja tekevät kaiken voitavansa sanoilla ja teoilla säilyttääkseen vallitsevan tilan, oivaltamatta, että uusia ja parempia rakenteita ilmestyy esiin vanhan tuhkasta.  
 
Olkaa rohkeita, rakkaat ystävät, sillä kaikki etenee suunnitelman mukaisesti ja tapahtuu niin, kuin voi. Emme voi antaa ennusteita, koska te, Maan ihmiset, luotte energian, joka ilmentyy ulospäin. Olemme tarkkailijoita ja täällä auttamassa, mutta vapaa tahto merkitsee, että Maan ihmisten itsensä täytyy tehdä työ ja luoda ne energiat, joita tarvitaan uuden maailman tietoisuuden rakentamiseen.
 
Ihmiskunta on nyt valmis lopettamaan katsomisen tähtiin, metafyysisiin harjoituksiin, seremonioihin, guruihin, pappeihin, asiantuntijoihin tai hallituksiin, jotta ne muuttaisivat asiat paremmiksi. Jokaisen täytyy jossain kohtaa lakata uskomasta olevansa heikko ja voimaton ihminen, joka on kaikkien kolmen ulottuvuuden uskomusten kohteena.
 
Voimanne/valtanne takaisin ottaminen merkitsee sen oivalluksen ymmärtämistä, hyväksymistä ja elämistä, että kaikki voima/valta on jo ja on aina ollut täysin sisällänne.
 
Kaikki on jumalaisen tietoisuuden ilmaisemista, ja tietoisuus tästä on ainoa tapa, jolla parempi maailma voi lopulta ilmentyä. Maan ihmisten on aika laittaa ison tytön/pojan housunsa jalkaan ja tulla ulos kolmen ulottuvuuden uskomusten mukavan sateenvarjon alta. Pidätte siitä tai ette, niin monet kolmen ulottuvuuden "turvarievut" eivät enää toimi niin, kuin ennen, koska ne muodostanut energia on muuttunut eikä enää tue niitä.
 
Luottakaa, että on jumalainen suunnitelma, että te olette osa sitä ja kaikki etenee tämän suunnitelman mukaisesti.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >