HomeViestejäMarilyn Raffaele7.4.2024 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

7.4.2024 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
7.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa viestimme pariin, rakkaat lukijat.

Maailma on siirtynyt aikaan, joka on tärkeä ja voimakas muutos maalle itselleen sekä sen päällä eläville. Yksilöillä jotka elävät totuustietoisuudesta, on vakaa perusta, jolta kohdata ja ymmärtää nämä muutokset, ja he voivat auttaa niitä, jotka tällä hetkellä kamppailevat ymmärtääkseen maailmaa lentohiekalle rakennetuilta perustoilta.

Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti, vaikka monilla on edelleen käsityksiä siitä, mitä tapahtuu, milloin, missä ja miten sitä nopeutetaan. Tietäkää, että jumalaiseen suunnitelmaan ei vaikuta eikä voi koskaan vaikuttaa rajoittuneilla kolmen ulottuvuuden harjoituksilla, joiden on tarkoitus vaikuttaa siihen.

Maa on ja on aina ollut jumalaisen mielen täydellinen, henkinen universumi, mutta koska te olette luojia, enemmistön kehittynyt tietoisuus nostaa ja valaisee kollektiivin sinne, missä se ei enää ilmaise ja ylläpidä kaksinaisuus- ja erillisyysluomuksia. Maa on lopultakin saavuttanut henkisen valmiuden enempään, ja sitä tapahtuu.

Muutos heijastaa tietoisuustiloja, koska tietoisuus on luova muodon substanssi. Jumalainen tietoisuus on kaikki, mitä on, mutta sen voi kokea täysin vasta, silloin kun yksilöt pystyvät harmonisoitumaan sen kanssa. Joka päivä lisää yksilöitä herää syvempään ykseydentunteeseen, mikä vuorostaan avaa ja kohottaa maailman tietoisuuden tasoille, jotka lakkaavat ruokkimasta monia kaksinaisuuden, erillisyyden ja kahden voiman nykymuotoja.

Tämä maan energeettisesti voimakas aika ei ole pelkureita varten. Teistä jotka valitsitte palvella maata tänä aikana, saattaa tuntua, kuin lentävän nuolen päältä, johon ”osuu kuumuus ja vastus”. Monilla teistä on fyysisiä, tunne-, mentaali- ja myös henkisiä ongelmia, koska energiakenttänne lakaistaan puhtaaksi vanhoista viipyilevistä energiataskuista, jotta ne voidaan korvata korkeavärähteisellä valoenergialla. Fyysinen keho reagoi usein tähän prosessiin jollain tavalla.

Kaikki mikä edelleen värähtelee vanhan ja loppuneen energian kanssa, häviää, riippumatta siitä miten hyvin se on saattanut palvella menneisyydessä, koska kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden hitaat ja tiheät värähtelyt eivät voi harmonisoitua niiden kevyempien ja korkeampien energioiden kanssa, joita tulee maahan. Monet valitsevat lähteä tänä aikana.

Kaikessa mitä tapahtuu nyt ja pian, on kyse erillisyystietoisuuden sekä siihen liittyvän valheellisen itsetunteen häviämisestä. Luottakaa, että siitä huolimatta mitä koette henkilökohtaisessa elämässänne, kaikki tässä kohtaa on osa suurempaa kuvaa, joka johtaa teidät sen hypnoosin läpi ja yli, jonka olette kauan hyväksyneet todellisuutena.

Vaikka jokainen ihminen on yksilöitynyt jumalainen tietoisuus, henkisesti kehittynyt tietoisuus ilmaisee automaattisesti korkeammalla värähtelevää valo/Jumalaenergiaa kuin tietoisuus, joka on ehdollistunut kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksilla. Koska tietoisuus on luovaa, se ilmaisee aina itseään. Kaksinaisuus- ja erillisyysuskomukset estävät korkeammalla värähtelevien energioiden virran yksinkertaisesti siksi, että ne ilmentyvät, ja tätä tapahtuu, kunnes ne raivataan pois. Ei ole ilmentymätöntä tietoisuutta.

Korkealla värähtelevä tietoisuustila virtaa automaattisesti ja ajattelematta ykseytenä, tyyneytenä, huomaavaisuutena, ystävällisyytenä, luottamuksena, lohtuna, opastuksena, hyväksyntänä, apuna, rakkautena jne. Ne jotka ovat vastaanottavia näille energioille, tuntevat ne ja heitä vedetään niitä kohti jollain tavalla, kun taas toiset voivat torjua ne tai myös pelätä niitä. Tämä ei kuitenkaan ole tärkeää, koska tehtävänne on olla majakka.

Monet alkavat kokea aidon itsensä ominaisuuksia, koska he ovat henkisesti valmiita. Yksi aidon itsen aspekti on voimaantuminen – ominaisuus jota pidetään usein valtana johonkin ihmiseen tai asiaan. Henkinen voimaantuminen on jumalainen ominaisuus, joka on jo täysin läsnä jokaisessa yksilössä, mutta usein se ymmärretään väärin tai sitä ei edes tunnisteta.

Henkistä voimaantumista voi ilmaista vain tietoisuustilan kautta, joka on saavuttanut sen, mihin henkinen kirjallisuus viittaa ”mystisenä avioliittona” – oivallus, että mies- ja naispuoliset energiat eivät ole erillisiä, vaan yhden jumalaisen kokonaisuuden kaksi puolta. Silloin kun toisen puolen uskotaan olevan ylempiarvoinen tai tärkeämpi kuin toinen, se estää henkistä voimaantumista ilmentymästä ja lisää energiaa niihin käsityksiin, että voimaantuminen on ”valtaa muihin”.

Teille kaikille on tuttuja uskomukset, jotka pitävät miespuolista energiaa parempana kuin naispuolinen energia. Suurin osa tästä johtuu entisistä uskomuksista, joita pitävät hengissä ne, jotka hyötyvät todennäköisesti siitä jollain tavalla. Maskuliinienergia on olija, tekijä, Jumalan aktiivinen aspekti, ja feminiinienergia on Jumalan rakastava, intuitiivinen ja lempeä aspekti. Ne eivät ole erillisiä, vaan niiden on tarkoitus ilmentyä yhtenä fyysisesti, tunnepuolella, mentaalisesti ja myös henkisesti.

Mielet jotka ovat ehdollistuneet kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksilla, tulkitsevat aktiivisen maskuliinienergian paremmaksi kuin feminiinienergia, koska se vaikuttaa tekevän enemmän ja ihmiset rakastavat ”tekemistä”, ja feminiinienergia ei vaikuta ”tekevän”. Usko miespuolen paremmuuteen tukkii jumalaisen feminiinienergian virtauksen, joka on elintärkeä ja välttämätön tasapainoisiin lopputuloksiin joka tasolla. Jumalainen feminiinienergia hillitsee ja antaa intuitiivisen panoksen päätöksentekoon, ja ilman sitä saatte sotaa, väkivaltaa ja vihaa.

On loukkaus Jumalaa kohtaan ja epäjumalanpalvontaa uskoa, että Jumalan feminiiniaspekti on vähempiarvoinen kuin Jumalan miespuolinen aspekti. Kumpikin on yhden kaikkialla läsnäolevan, kakkitietävän ja kaikkivoimaisen kokonaisuuden aspekti, joka on täysin läsnä maan päällä jokaisessa miehessä ja naisessa. Jokainen on elänyt sekä miehenä että naisena, minkä vuoksi monet ovat hämmentyneitä sukupuoli-identiteetistä tällä hetkellä. Muistakaa, että olette tietoisuus, jolla on keho – ette keho, jolla on tietoisuus.

Voimaantuminen sallii ihmisen sanoa rakastavasti toiselle: ”Kiitos mielipiteestäsi, mutta valitsen tehdä näin.” Voimaantuminen rakastaa ja kunnioittaa muita, samalla sallimatta heidän koskaan hallita tai kontrolloida. Se sallii maskuliiniaspektin tehdä valintoja ja päätöksiä, feminiiniaspektin opastaessa rakkaudella, harkinnalla ja intuitiolla. Voimaantuminen saattaa toisinaan merkitä tiukkaa puhetta toiselle käyttäen sanoja, joihin hän pystyy samaistumaan, samalla tunnustaen hiljaa tuon ihmisen todellisen itsen.

Monet järjestäytyneet uskonnot opettavat, että vain heillä on kaikki vastaukset Jumalasta ja siksi teidän täytyy uskoa, mitä he opettavat, tai kohdata rangaistus. Mainostajat käskevät teitä syömään tätä ja ostamaan tuota, tai jotain pahaa tapahtuu. Poliitikot, uskonnolliset johtajat, perhe, kouluttajat ja asiantuntijat kertovat teille, mitä pitää uskoa, ja huijaamisesta on tullut hillitöntä.

Henkinen voimaantuminen on tietoisuustila, joka vahvistaa intuitiota ja sallii teidän tehdä rakastavasti valintoja ja päätöksiä ja pitäytyä niissä ilman syyllisyyttä, epäilyä, tunnetta itsestänne ”vähäisempänä”  tai tarvetta miellyttää.

Olette valmis sallimaan sen voimaantumisen ilmaista, joka on jo täysin läsnä sisällänne.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >