HomeViestejäMarilyn Raffaele28.1.2024 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

28.1.2024 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
28.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, kun aloitamme uuden vuoden 2024, josta tulee paljastusten ja tapahtumien vuosi, mikä auttaa herättämään monet, jotka luottavat edelleen uskomuksiin, joista on nyt tulossa vanhentuneita. Kukaan ihminen ei voi jäädä erillisyysilluusioiden hypnotisoimaksi ikuisiksi ajoiksi, koska jokaisen ihmisen todellisuus on yksilöitynyt Jumala/Lähde/jumalainen tietoisuus.

On joitain, erityisesti niitä jotka ovat riippuvaisia vallasta, jotka jatkavat sanoin ja teoin maailman pitämistä riippuvaisena vanhasta uskomusjärjestelmästä, koska jos enemmistö pysyy sidoksissa valaistumattomiin sääntöihin, ideoihin, johtajiin, lakeihin, uskonnollisuuteen ja perinteisiin, jotka liittyvät kaksinaisuuteen, erillisyyteen ja kahteen voimaan uskomiseen, he hyötyvät siitä edelleen jotenkin.

On vaikea mennä yli opetuksista ja uskomuksista, jotka ovat palvelleet henkilöä hyvin suuntaviivoina elämässä. Jokaisen evoluutiomatkalla tulee kuitenkin aika, jolloin hänen täytyy päästää irti monista uskomuksista, jotka ovat edelleen tuttuja ja mukavia, mutta jotka eivät enää resonoi, voidakseen integroida korkeampia tietoisuustasoja. Tätä prosessia ei tavallisesti valita tietoisesti, vaan sen aiheuttaa korkeampi itse, kun henkilö on valmis.

Silloin kun kaikki mitä henkilölle on opetettu, mihin hän on uskonut ja mille rakentanut perustansa, ei enää resonoi samalla tavalla, se suistaa tavallisesti hänet pelon, hämmennyksen, epäilyn ja vastarinnan jaksoon ja myös siihen uskoon, että hän on tulossa hulluksi, koska kaikki mihin hän on vilpittömästi uskonut siihen saakka, tuntuu olleen valhetta.

Tämä jakso muodostaa ”sielun pimeän yön”, erityisesti niillä jotka ovat etsineet vakavissaan pitkän aikaa ja uskoneet löytäneensä kaikki vastaukset. Se kestää niin kauan, kuin henkilö vastustaa, yrittää energisoida menneisyyden uudestaan tai kieltäytyy katsomasta syvemmälle sisään. Se voi olla erityisen traumaattista aikaa niille, jotka pitävät kiinni tiukoista uskonnollisista, metafyysisistä tai ”pakanallisista” uskomuksista.

Jossain kohtaa tuossa kokemuksessa tulee aika, jolloin etsitään, tutkitaan ja opiskellaan maailman uskontoja, pohditaan, kyseenalaistetaan ja parannutaan, ja silloin uusi tietoisuus alkaa juurtua, vaikka vähän vanhaa jäisi. Tietäkää, että korkeampi itsenne opastaa teitä aina ja johtaa teidät matkanne tämän vaiheen läpi, koska olette valmis siihen, mutta useimmat eivät käynnistä sitä omin päin.

Jumala ei ole vanha mies, joka istuu pilven päällä ja tuomitsee jokaisen ihmisen pätevyyden saada hyvää tai rangaistuksen sen mukaisesti, miten hän on noudattanut jotain ihmisen keksimää sääntöä. Jumala on kaikkialla läsnäoleva, kaikkivoipa, kaikkitietävä tietoisuus, ja koska jokainen on tämän yhden ja ainoan tietoisuuden ilmaisumuoto, kaikki mitä se on, on jo täysin läsnä jokaisessa yksilössä. Te ette ole osa Jumalaa – olette tuo kokonaisuus.  

Ei ole ainoastaan tyhmää, vaan myös hedelmätöntä rukoilla jotain käsitystä Jumalasta joka on tehty ihmisen kuvaksi, antamaan teille asioita, tapahtumia, ihmisiä jne. Jumala ilmaisee jo itseään täysin jokisessa ihmisessä, eikä se tiedä mistään muusta kuin itsestään, koska mitään muuta ei ole olemassa. Jos sairaus, puute, kärsimys jne. olisivat jumalaisen tietoisuuden puolia, niitä ei voisi koskaan parantaa, muuttaa tai poistaa, koska jumalainen laki pitäisi ne ikuisesti paikoillaan. Henkinen evoluutio on matka oivaltaa tämä ja sallia Itsen täysin ilmentyä.

Jumala ei anna asioita, ihmisiä, työpaikkoja ja tavaroita, koska Jumalatietoisuudella ei ole mitään ajatusta puutteesta ja rajoittuneisuudesta. Jumala ilmaisee itseään äärettömästi ihmisten ja kaikkien ilmaisumuotojensa kautta. Sitten kun ihminen saavuttaa tietoisuuden ykseydestä ja täydellisyydestä, mieli voi tulkita tämän tietoisuustilan sisällön tasoilla, jotka hän voi ymmärtää.

Esimerkkejä. Henkilö tarvitsee kodin. Jos hän on saavuttanut tietoisuustilan, joka tietää, ettei hän voi koskaan olla erillään todellisesta kodistaan, joka on jumalainen tietoisuus, mieli voi sitten tulkita tämän ulkoisesti oikeana kotina. Mekaanikon valaistunut tietoisuus ei ilmenny ulkoisesti uusina ideoina leikkaukseen, eikä kirurgi ilmennä ideoita kaasuttimen korjaamiseen – ellei hän tarvitse sitä.

Tästä syystä on välttämätöntä päästää irti niistä monista tutuista, mutta vanhentuneista uskonnollisista tai metafyysisistä opetuksista, jotka kannustavat teitä rukoilemaan näin tai noin voidaksenne saada, mitä uskotte teidän tai muiden tarvitsevan. Nämä harjoitukset palvelivat hyvin aiempina evoluutioaikoina, mutta olivat vain askelia matkan varrella, eikä niistä ollut tarkoitus pitää kiinni ikuisesti. Nämä harjoitukset edistävät ja voimaannuttavat itse asiassa erillisyysuskomuksia. On tullut aika laittaa pois aiemman ja vähemmän kehittyneen tietoisuustilan työkalut ja siirtyä tietoisuuteen, mitä oikeasti merkitsee olla yhtä Jumalan kanssa.

On turhaa rukoilla rauhaa, koska Jumala ei tunne muuta kuin Yhden kaikkialla läsnäolevan Itsensä rauhan, jolla ei ole vastakohtia. Sen sijaan, että rukoilette Jumalalta rauhaa, oivaltakaa, että koska jokainen ihminen on yksilöitynyt jumalainen tietoisuus, se energia joka virtaa ja yhdistää kaiken elämän (rakkaus), pysyy täysin läsnä, vaikkei sitä tunnisteta, koska se on todellisuus.

Älkää kieltäkö ulkoisia vaikutelmia, mutta lakatkaa antamasta niille voimaa, tunnustamalla kaikkien vaikutelmien alla olevan todellisuuden. Sota on toimintaa kollektiivisesta uskosta erillisyyteen, ja joidenkin täytyy kokea se voidakseen oppia ja kehittyä erillisyysuskomusten yli.

Moni jatkaa elämistä jalka kummassakin maailmassa pitkään sen jälkeen, kun he ovat valmiita laittamaan kummankin jalan totuuden maailmaan. Tämä voi olla vaikeaa, pelottavaa ja johtaa myös tulemiseen perheen ja ystävien torjumaksi, mutta tulitte maahan herätäksenne täysin, raivataksenne jäljellä olevat vanhat energiat ja auttaaksenne muita tekemään saman, ja tekemällä tämän auttamaan maan ylösnousemusprosessissa. Ongelmat joita näette maan päällä tänä aikana, ovat tämän prosessin puolia, koska kaiken vanhan ja valheellisen täytyy tulla pintaan, tapahtua ja tulla tunnistetuksi, jotta siitä voidaan päästää irti ja siirtyä sen yli.

Älkää koskaan käännyttäkö tai yrittäkö pakottaa omaa tietoisuuttanne muille siinä uskossa, että autatte heitä, vaan olkaa pelkästään esimerkki rauhasta ja tuomitsemattomuudesta. Luottakaa, että ne jotka ovat valmiita siihen, mitä teillä on annettavana, löytävät tiensä luoksenne, koska samanlaiset energiat vetävät puoleen toisiaan.

Henkisesti kehittynyt ihminen on voimaantunut ihminen, joka ei salli muiden hallita tai kontrolloida itseään siinä uskossa, että hän on kärsivällinen ja rakastava tehdessään niin. Älkää antako kenenkään ihmisen tai ryhmän väärinkäyttää tai hallita teitä. Se on loukkaus jumaluudellenne. Henkisesti voimaantunut ihminen ei pelkää koskaan sanoa rakastavasti: ”Kiitos mielipiteestäsi, mutta teen näin.”

Jotkut jäävät väkivaltaisiin tai jopa vaarallisiin tilanteisiin pelkästään, koska he haluavat miellyttää, mikä heijastaa matalalla värähteleviä yrityksiä olla rakastettu. Toisille on opetettu, että on henkistä olla rakastava ja kärsivällinen kaikista negatiivisista olosuhteista huolimatta. Ei ole henkistä sallia jonkun ihmisen tai ryhmän manipuloida itseänne fyysisesti, tunnepuolella, mentaalisesti tai henkisesti. On kuitenkin hyvin tärkeää olla hyvin rehellinen itsellenne tämäntyyppisissä tilanteissa, ollen tulkitsematta toisen halua keskusteluun tai muutokseen helpoksi tekosyyksi juosta karkuun tai välttää käsittelemästä jotain.

Usein on niin – ja etenkin näinä voimakkaina puhdistusaikoina – että tuskalliset tilanteet joita henkilö käsittelee tässä elämässä, ovat todellisuudessa vanhoja energioita, joita on koettu ja kannettu monien aiempien elämien läpi. Silloin kun henkilö tuntee itsensä tarpeeksi vahvaksi ja kehittyneeksi lopultakin tunnustamaan ja puhdistamaan erittäin tuskalliset ja matalalla värähtelevät energiat, joita hän edelleen kantaa (kamalat kokemukset, kuten kidutuskuolema tai yksi tai useampi väkivaltainen elämä), hän valitsee usein inkarnoitua perheeseen tai tilanteeseen, joka aktivoi tämän vanhan energian uudelleen. Koska nyt hän on henkisesti voimaantunut ja tunteellisesti valmistautunut, hän pystyy kokemaan uudelleen tuon energian jossain muodossa, tunnistamaan, mitä se edustaa, ja vapauttamaan sen täysin tietoisuudesta.

Tehkää tämäntyyppisissä tilanteissa aina, mitä täytyy sanoa tai tehdä, samaan aikaan tietäen sisäisesti kaikkien osallisten henkiluonnon. Sillä tavalla ette luo negatiivista energiaa, joka täytyy puhdistaa.

Pidätte siitä tai ette, nautitte siitä tai ette, haluatte sitä tai ette, uskotte siihen tai ette, jumalainen suunnitelma toteutuu ja olette osa sitä.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >