HomeViestejäMarilyn Raffaele19.11.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

19.11.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
19.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa, rakkaat lukijat. On tärkeä ymmärtää, että te lukijat vedätte esiin jokaisen viestin sisällön. Aikomus herätä enemmän henkisesti ilmentyy automaattisesti ulkoisesti uusina näkemyksinä ja ymmärryksinä, joita usein virtaa vähiten odotetuista paikoista – sana vieraalta ihmiseltä tai ystävältä, kokemus, äkillinen oivallus, kirja tai artikkeli, kanavoitu viesti tai mikä tärkeintä, sisältänne.

Älkää koskaan epäilkö sitä, että kaikki etenee suunnitelman mukaan. Voi näyttää siltä, ettei mitään positiivista tapahdu tänä aikana, mutta kuten olemme sanoneet aiemmin, Maan ja yksilöjen siirtyminen korkeampaan taajuuteen vaatii puhdistamaan tiheät ja vanhentuneet energiat, joita on vielä läsnä. Tämä tapahtuu tavallisesti niiden aktivoitumisena, havainnointina, arviointina ja sitten poistamisena. Suuri osa väkivallasta jota todistatte parhaillaan yksilöjen sekä maiden välillä, koostuu energioista, jotka luotiin tuhansia vuosia sitten.

Koska lisääntyvä määrä yksilöitä avautuu ykseydentunteelle, suuri osa maailmasta alkaa tunnistaa sodan turhuuden ja typeryyden. Yrittäkää olla valitsematta puolta, koska silloin kun valitsette, lisäätte pelkästään energiaa tuohon tilanteeseen. Teillä on oikeus mielipiteeseenne, mutta tehkää se enemmän tarkkailijana kuin osallistujana, ellei opasteta olemaan aktiivinen. Minkään muun kuin Jumalan hyväksyminen voimaksi on vanhaa energiaa, vaikka vaikutelmat todistaisivat muuta.

Sallikaa tämä prosessi. Salliminen ei merkitse kieltämistä, vastustamista tai teeskentelemistä, että on tietämätön jostain negatiivisesta vaikutelmasta, vaan se merkitsee sivussa seisomista ja sen sallimista kehittyä niin, kuin se kehittyy, antamatta sille lisävoimaa. Koska Jumala on yksi ja ainoa voima, millään ei ole itsessään muuta voimaa kuin se, minkä annatte sille. Usko erillisyyteen Jumalasta ja toisista on kaiken sodan, väkivallan, epärehellisyyden, hyväksikäytön ja valtaongelmien perusta.

Kaikki epäsopu on kaksinaisuus-, erillisyys- ja/tai kahden voiman tietoisuustilan ilmentymä. Koska mitään muuta ei ole olemassa kuin Jumala/jumalainen tietoisuus, se on kaiken aineellisena hahmotetun todellinen substanssi. Koska jokainen ihminen on yksilöitynyt ilmaisumuoto tästä yhdestä jumalaisesta tietoisuudesta, hänkin luo ja ilmaisee jatkuvasti tietoisuudesta käsin.

Kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa eläminen on, kuin katsoisi elämää mudan peittämän ikkunan läpi. Jokainen totuuden palanen josta tulee yksilön tietoisuustila, puhdistaa osan tuota ikkunaa, kunnes monien oppimis- ja kokemiselämien jälkeen tuon henkilön ikkuna on lopulta puhdas, sallien hänen nähdä maailman uudella, korkeammalla ja todellisemmalla tavalla. Muta on vain illuusio, jäämä käsityksistä ja uskomuksista, jotka eivät olleet koskaan totta.

Mieli on tiedostamisen väylä, tulkitsija joka tuo tietoisuuden ilmentymään. Jumalatietoisuus on aina ilmaissut ja tulee äärettömästi ilmaisemaan omaa täytetyttään jumalaisen mielen kautta. Vastaavasti ihmismielet ilmaisevat tietoisuustilansa sisältöä. Ihmismieli tulkitsee automaattisesti yksilön tietoisuustilan jonain (asiana). Mieli ja tietoisuus täynnä uskomuksia kaksinaisuudesta, erillisyydestä ja kahdesta voimasta, ilmaistaan automaattisesti äärettömänä valikoimana muotoja, jotka heijastavat näitä uskomuksia – joskus hyvää ja joskus huonoa (kaksinaisuus).

Tietoisuus on taikina, mieli on muffinssivuoka.

Saattaa tuntua siltä, että jotenkin epäonnistutte henkisellä matkallanne, jos ja kun koette asioita, jotka heijastavat alempaa värähtelyä kuin nykytietoisuustilanne. Ette epäonnistu tai palaa aiempaan tietoisuustilaan, vaan koette pelkästään vanhoja energioita, kun ne kulkevat läpi voidakseen puhdistua. Sallikaa tämä prosessi ja muistakaa olla koskaan vaatimatta mitään alemmalla värähtelevää henkilökohtaisesti omaksenne. Ainoat ominaisuudet jotka ovat tai voivat koskaan olla teidän, ovat Jumalan ominaisuuksia.

Kaikki puhdistavat tällä hetkellä vanhaa energiaa. Se on osa ylösnousemusprosessia. Vähemmän kehittyneessä tietoisuustilassa eletyt elämät keräsivät matalalla värähtelevää energiaa, joka täytyy puhdistaa, jotta henkilö voi harmonisoitua uuden ja kehittyneemmän Maan korkeampien taajuuksien kanssa. Puhdistuksiin liittyy usein fyysisen kehon alueita, joita sairaus, onnettomuus tai jokin entisen elämän ongelma on heikentänyt. Esimerkiksi henkilö joka kuoli tuberkuloosiin yhdessä tai useammassa elämässä, saattaa huomata käsittelevänsä keuhko-ongelmia tällä hetkellä.

Tarkkailkaa ja tunnustakaa Jumalan virtaavan kaikessa ja kaikkena. Kun teillä on päivä, jolloin kaikki tuntuu loksahtavan täydellisesti paikoilleen, tunnustakaa se jumalaiseksi harmoniaksi, joka ilmentyy kauttanne. Kun todistatte esimerkkejä rakkaudesta, anteeksiannosta, kärsivällisyydestä jne., tunnistakaa, ettei kyse ole itse yksilöistä, vaan Jumalasta joka ilmaisee ominaisuuksiaan heidän kauttaan.

Ihmisillä ei ole itsessään annettavana rakkautta, anteeksiantoa, kärsivällisyyttä, anteliaisuutta jne. Ne ovat Jumalan ominaisuuksia, joita voidaan ilmaista vain tietoisuuden kautta, joka on avoin niille ja harmoniassa niiden kanssa. Älkää koskaan etsikö joltain henkilöltä rakkautta, anteeksiantoa, kärsivällisyyttä jne. riippumatta siitä, miten jonkin tilanteen ”pitäisi” olla, koska ihmisellä ei ole sitä annettavana, ellei hän ole avoin sen virtaamiselle lävitseen. Etsikää vain Jumalalta Jumalan ominaisuuksia, ja huomaatte niitä virtaavan teille paikoista, joita vähiten odotatte.

Hyväksykää ja luottakaa, että kaikki mitä etsitte, on jo täysin läsnä teissä ja teinä. Sana ”minä” on pyhä ja luova. ”Minä” on Jumala eikä henkilökohtainen egotunne itsestä, kuten useimmat uskovat. On hyvin tärkeää muistaa tämä, kun teidän tekee mieli sanoa: ”Minä olen sairas. Minä olen köyhä. Minä olen typerä” jne. Älkää koskaan unohtako, että olette luoja.

Sallikaa ”minun” ilmaista ilman ehdollistumista ja egon puuttumista asiaan, oivaltamalla, että Jumala on jo täysin läsnä juuri siinä, missä olette, ja kaikki yritykset vaikuttaa tai ottaa yhteys itsen ulkopuoliseen Jumalaan on epäjumalanpalvontaa.

Mitä valitsen luoda jumalaisena tietoisuutena, joka minä olen?

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >