HomeViestejäMarilyn Raffaele27.8.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

27.8.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
27.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa viestimme pariin, rakkaat lukijat.

Olette kaikki hyvin tietoisia, että moni asia maan päällä ei enää virtaa harmonisesti, niin kuin aiemmin, henkilökohtaisesti ja globaalisti. Maat ja yksilöt ponnistelevat säilyttääkseen säännöt, määräykset, ideat ja uskomukset, jotka ovat aina olleet hyväksyttyjä, yrittäen palauttaa asiat "normaaliin", Nykyajasta on tullut hämmentävää ja usein pelottavaa myös niille, jotka ovat henkisesti hereillä, yksinkertaisesti koska hyvin paljon muuttuu eikä se usein näytä muuttuvan paremmaksi.

Ne jotka ovat tietämättömiä Maan ylösnousemusprosessista, yrittävät palauttaa sen, mitä oli ennen, koska vanhat tavat näyttivät toimivat ihan hyvin, mutta niin oli, koska ne olivat harmoniassa kollektiivin kanssa. Koska monet näistä asioista olivat kuitenkin syntyneet virheistä ja vääristä uskomuksista, asiat eivät voi palata entiseen, koska tietoisuus kehittyy ja kollektiivitietoisuus muuttuu.

Hellittäkää, rakkaat ystävät. Päästäkää irti uuvuttavaista yrityksistä pitää kaikki sellaisena, kuin olette sen aina tunteneet – perheen perinteet, säännöt, käytännöt, myös ruoka jota luulette, että teidän täytyy syödä. Kamppailu asioiden pitämiseksi sellaisena, kuin ne ovat aina olleet, on erillisyyden ilmentymä, erillisyyden omasta hyvästänne. Kyse on siitä pelosta, että jos poikkeatte perinteistä ja käytännöistä, jotka ovat aina toimineet hyvin teillä, jotain pahaa voi tapahtua.

On houkuttelevaa yrittää "korjata" asioita, jotka eivät näytä enää toimivan elämässänne, koska olette eläneet ja kokeneet kolmen ulottuvuuden maailmassa ja tottuneet sen toimintaan ja ratkaisuihin. Muistuttakaa itsellenne, että aineellinen maailma jota koette maan päällä, on kuviteltu käsitys, joka on luotu energioista, jotka ovat nyt hajoamassa yksilöjen herätessä. Maa ylösnousee taajuuksiin, jotka muistuttavat paremmin sen todellista jumalaista luonnetta, vaikutelmista ja niiden ponnisteluista huolimatta, jotka pyrkivät säilyttämään vallitsevan tilan.

Kaiken ristiriidan päälähde on kollektiivinen tietoisuus kahdesta voimasta. Ihmiskunta on tietämättömyydellään totuudesta antanut vallan/voiman melkein kaikelle – ruuille, ilmastolle, vitamiineille, työlle, eläimille, rahalle, suhteille, ihmisille jne. Tietäkää tämä: on vain yksi voima – jumala/jumalainen tietoisuus joka ei ole valtaa mihinkään, vaan yksinkertaisesti voima, joka on olemassa, koska se on kaikkialla läsnäoleva, kaikkivoimainen ja kaikkitietävä.

Monet henkiset mestarit ovat paljastaneet totuuden yhdestä – Buddha, Jeesus ja muut yrittivät kertoa seuraajilleen, että jumala oli kaikki, mitä oli olemassa ja siksi heidän todellinen luontonsa, mutta enemmistö joka tulkitsi ajatuksen "minä olen" kuuluvan henkilökohtaisesti opettajalle – sen sijaan että olisi hyväksynyt sen totuudeksi omasta ykseydestään – alkoi palvoa ja palvoo tänäkin päivänä viestintuojaa viestin sijasta. Olette valmiita jättämään tämän epäjumalanpalvonnan taakse. Kukaan ihminen, opettaja, saarnaaja, pappi, "pyhimys" tai pyhä ihminen ei ole enemmän jumala kuin toinen, mukaan luettuna ne joita pidetään rikollisina tai pahoina ihmisinä.

Kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmä on antanut vallan saatanalle, pahalle tai paholaiselle ja lukee sen syyksi paljon siitä "pahasta", mitä tapahtuu maan päällä. Tietäkää tämä: ei ole mitään paholaista tai saatanaa, ellette usko olevan ja sitten luojana luo sellaisen itsellenne ja ylläpidä sitä pelon tai rakkauden avulla. Mistä paholainen voisi mitenkään tulla, jos jumala on kaikkialla läsnäoleva – kaikki olevainen?

Monet saatanaa koskevat uskomukset tulevat entisistä elämistä, joissa näitä uskomuksia opetettiin ja jatkettiin yleistietona. Monet kantavat edelleen tätä energiaa energiakentässään, jossa se on levossa, mutta elää ja voi hyvin, valmiina aktivoitumaan, kun henkilö katselee tiettyjä elokuvia, lukee tiettyjä kirjoja tai artikkeleita, puhuu muiden uskovaisten kanssa, tai käy kirkossa, joka opettaa, että paholainen on totta ja sitä pitää vastustaa. Ilmaiskaa tietoisesti aikomus puhdistaa kerta kaikkiaan kaikki jäljellä olevat energiat, jotka perustuvat uskoon itsenne ulkopuolisesta entiteetistä, joka voi vahingoittaa teitä, tuhota ja tappaa teidät tai vaikuttaa teihin.

On joitain, jotka uskovat niin vahvasti paholaisen ja saatanan voimaan/valtaan, että he tekevät palvontaseremonioita siinä uskossa, että heidän yhteytensä "paholaiseen" antaa heille voimaa/valtaa ja sallii heidän kokea, mitä haluavat, kuten kosto tai aineelliset asiat. Itse asiassa nämä seremoniat vetävät toiselta puolelta matalalla värähteleviä ei-kehittyneitä entiteettejä, jotka osallistuvat enemmän kuin mielellään kaikkeen, mikä syöttää niille energiaa, ja koska myös paholaisen palvojat ovat luovia, asioita tapahtuu, joita he pitävät paholaisen tekeminä. Ei ole ei-ilmaistua tietoisuutta.

Kolmen ulottuvuuden uskomusjärjestelmä antaa huonoille vaikutelmille (sairaus, huumeet, alkoholismi jne.) ja hyville vaikutelmille (raha, kuuluisuus, suhteet, aineelliset asiat) voiman siinä uskossa, että nämä asiat voivat kontrolloida elämää tai vaikuttaa elämään. Voiman antaminen jollekin muulle kuin jumalalle ruokkii pelkästään sitä energialla. Jokainen sota joka on julistettu sairautta tai ongelmaa vastaan, kasvattaa vain sitä, ei poista.

Millään ei ole valtaa teihin, ellette anna sille valtaa. Olette oma pomonne. Jumala (todellinen itseytenne) on ainoa valta, laki, todellisuus ja syy ja seuraus, joka teitä hallitsee. On vain yksi voima, yksi kaikkialla läsnäoleva, kaikkivoimainen, kaikkitietävä todellisuus, ja usko kahteen voimaan on johtanut ihmiskunnan tunteeseen erillisyydestä jumalaan ja muihin, samalla kun se ilmentyy kaksinaisuutena – hyvä ja paha, sairas ja terve, rikas ja köyhä.

Kaikkien täytyy jossain evoluutiomatkansa kohdassa lakata antamassa valtaa millekään itsen/ITSEN ulkopuoliselle siinä oivalluksessa, että kaikki on ilmaisumuoto jumalaelämästä, jumalaälykkyydestä, jumalakokonaisuudesta ja -eheydestä – koko jumalaisesta tietoisuudesta, jota tulkitaan väärin mielillä, jotka ovat ehdollistuneet uskolla kaksinaisuuteen, erillisyyteen ja kahteen voimaan. Jokainen ihminen on vapaa täyttämään yksilöityneen jumalatietoisuutensa millä tahansa valitsemillaan uskomuksilla, mutta hänen ei pitäisi sitten syyttää muita noista ilmentymistä.

Emme kehota teitä menemään ulos hurrikaaniin, kävelemään pimeitä ja vaarallisia kujia, tai syömään kaikkea haluamaanne roska- ja prosessoitua ruokaa, ja sano, ettei mitään tapahdu kehollenne julistaessanne maailmalle, että "jumala on kaikki". Tietoisuus yhdestä voimasta täytyy tietää, tunnustaa, hyväksyä ja sitten harjoittaa sitä, kunnes siitä tulee teidän tietoisuustilanne. Jeesus tyynnytti myrskyn. Miten? Hänen tietoisuudessaan ei ollut uskomuksia jumalan ulkopuolisesta voimasta, ja näin hän tiesi, ettei myrskyllä ollut omaa voimaa. Harjoittakaa näitä periaatteita joka asiassa, jonka teette, ja vähitellen niistä tulee teidän tietoisuustilanne. Näin homma toimii kaiken totuuden osalta.

Tehkää, mitä tunnette tarvitsevan tehdä terveyteenne ja kotiinne liittyen, mutta tehkää se tiedostaen totuus, että todellisuudessa millään ei ole valtaa teihin, hyvässä tai pahassa. Ei ole oikeasti uhreja – on vain niitä, jotka ovat vielä unessa totuudelle jumalaisesta luonnostaan. Tietäkää, että koko jumalainen tietoisuus ei ole koskaan lähtenyt eikä voisi koskaan lähteä kenestäkään, sillä sitä te olette. Ihmistila on kuin ihminen, joka elää köyhyydessä, täysin tietämättömänä, että hänellä on pankkitili täynnä rahaa.

Auttakaa itseänne ja muita niin, kuin teitä opastetaan. Apua on saatavana kaikilla tietoisuustasoilla, mutta toimikaa aina tiedostaen itsenne ja muiden luontainen jumaluus missä tahansa olosuhteissa.

Kaikista vaikutelmista huolimatta tietäkää, että vain jumala on.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >