HomeViestejäMarilyn Raffaele23.7.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

23.7.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
23.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, toivotamme teidät jälleen kerran tervetulleeksi viestimme pariin.

Monilla on houkutusta epäillä ja kyseenalaistaa koko ylösnousemusprosessi, ja ymmärrämme sen, koska niin on erittäin helppoa tehdä näinä aikoina, kun väkivalta ja väärinymmärrys lisääntyvät maiden ja yksilöjen välillä. Ylösnousemusprosessi tuo automaattisesti muutosta, mutta siirtymisen sen väärän uskomusjärjestelmän yli, joka on hallinnut maailmaa tuhansia vuosia, täytyy tapahtua vähitellen tänä aikana, kun on pelkoa ja muutosvastarintaa.

Monet pitkään hyväksytyt uskomukset muuttuvat tai häviävät, kun tätä aina vain voimakkaampaa korkeataajuista energiaa virtaa Maahan. Nämä energiat paljastavat virheellisyyden paljossa sellaisessa, mikä on pitkään hyväksytty totuudeksi ja todellisuudeksi. Ne jotka ovat eläneet yhdestä tietystä uskomusjärjestelmästä riippuvaisena, menevät paniikkiin, kun se alkaa hajota, koska heillä ei ole mitään korvaamassa sitä. Näette tämän tuloksia hyvin monien toimissa, jotka yrittävät luoda uudelleen ja pakottaa vanhentuneita traditioita ja omia uskomusjärjestelmiään kaikille muille, vaikka sitten väkisin.

Voimaantuminen on henkinen ominaisuus, evoluution osa, mutta monille jotka eivät ole vielä ymmärtäneet tätä uutta voimaantumisentunnetta, se tuntuu luvalta tuputtaa omaa tahtoaan ja omia uskomuksiaan muille. Omien uskomusten pakottaminen muille – perheelle, ystäville tai vieraille – heijastaa erillisyys/egotietoisuutta korkeimmalla tasollaan. Kuitenkin myös tämä menee lopulta ohi, koska se saa itse asiassa monet harkitsemaan uudelleen omia uskomuksiaan ja kyseenalaistamaan paljon sellaista, minkä he ovat hyväksyneet automaattisesti. Se on osa ylösnousemusprosessia – paljastuminen, kyseenalaistaminen, uusin silmin näkeminen ja muutos.

Todistatte myös monien sellaisten toimia, jotka tuntevat oikeutusta olla ilkeitä, epämiellyttäviä ja väkivaltaisia, koska he tuntevat voimaantumisensa luvaksi ilmaista vanhoja tunteita ja uskomuksia, jotka he pitivät ennen kurissa. Tämäkin on osa ylösnousemusprosessia. Jossain kohtaa he oivaltavat joko muiden kautta, itsessään tai energiapalautuksen kautta sen tuskan, jota heidän sanansa ja toimensa aiheuttavat, ja alkavat jollain pienellä tavalla herätä.

Monet eivät vielä ymmärrä, että heidän todellinen luontonsa on jumalainen ja että heidän elämänsä kolmen ulottuvuuden kokemukset ovat askelia henkisen evoluution polulla. He näkevät kuoleman vihollisena, eikä vain siirtymisenä paikasta toiseen. Huume-epidemia on tulosta siitä, että hyvin monet tuntevat – aivan oikein – että elämässä on pakko olla enemmän, mutta eivät tiedä, miten siihen päästää käsiksi. Älkää olko liian huolissanne yliannostuskuolemista, koska nämä rakkaat sielut oppivat tuosta kokemuksesta voimallisen oppitunnin itsensä ulkopuolelta etsimisestä ja palaavat Maahan paljon suuremman viisauden kera.

Monilla teistä on uupumusta, kehokipuja ja pahoinvointia toisinaan. Tämä johtuu siitä, että Maahan virtaavista korkeamman taajuuden energioista on tullut hyvin voimakkaita, mikä pakottaa matalalla värähtelevän energian taskut, joita on jäljellä entisistä elämistä ja tästä elämästä, kulkemaan kehon läpi ulos, saaden monet teistä kokemaan tuon energian fyysisesti, tunnepuolella, mentaalisesti tai henkisesti.

Jotkut ovat traumaattisia vammoja, onnettomuuksia, kidutuksia, jotka ovat saattaneet johtaa kuolemaan tai tuskalliseen elämään. Jotkut ovat sairauksia, joita olette kantaneet elämien läpi, ja kun tuo energia puhdistuu, se vaikuttaa samaan kehoalueeseen. Puhdistuksiin liittyy usein entisiä kiinnikkeitä johonkin ihmiseen (rakastan sinua ikuisesti) tai tiettyihin paikkoihin, maihin ja uskomusjärjestelmiin. Vaatii energiaa integroida uusia ja korkeampia taajuuksia ja tehdä niitä muutoksia, joita vaaditaan fyysisessä kehossa, ja teille jää vähemmän energiaa, kuin mihin olette tottuneet.

Luottakaa, että kaikki mitä elämässänne tapahtuu tänä aikana, on osa matkaanne korkeampaan tietoisuustilaan. Jos olette tarpeeksi hereillä lukeaksenne näitä viestejä, niin voitte olla vakuuttunut, että korkeampi itsenne ohjaa prosessia ja vetää teille sen, mikä on tarpeellista. Ainoa tehtävänne on todeta aikomuksenne kehittyä ja puhdistaa vanha energia, ja sitten mennä pois tieltä. Ihmisiä on ohjelmoitu elämien ajan "tekemään" – sanomaan tätä, tekemään tuota jne. saadakseen jotain tapahtumaan. Se on menneisyyttä. Olkaa omassa valossanne ja pelkästään sallikaa prosessi.

Älkää surko minkään menettämistä, vaikka se olisi ollut miten hyvää. Kaksinaisuuden, erillisyyden ja kahden voiman luomukset ovat ja ovat aina olleet epätodellisia, kuvitteellisia käsityksiä, joiden aineellista ulkomuotoa mikään ei pidä pysyvästi paikoillaan, vaikka ne näyttäisivät miten upeilta. Tämä ei merkitse, että nämä asiat eivät ilmesty uudelleen uudessa muodossa, koska kaikki aineellinen on käsitys jostain pysyvästä henkisestä todellisuudesta. Useimmat – eivät kaikki – ihmissilmät eivät vielä näe asioiden todellisuutta. Jos näkisitte jonkin puun todellisen ydinolemuksen, näkisitte tukivan kirkkaan muodon, korkealla värähtelevien valo-oksien/haarojen kera, jotka yhdistyvät kaikkiin puihin sen ympärillä.

Rauha on Jumalalaatu, ilmentymä kaiken ykseydestä, yhdessä. Rauha ei ole asia, joka voidaan neuvotella maiden johtajien välillä, jotka uskovat olevansa erillisiä, parempia tai oikeutettuja siihen, mitä toisella maalla on. Koska rauha on tietoisuustila, siitä täytyy tulla kollektiivin ensisijainen energia, ennen kuin todellinen rauha voi ilmentyä täysin maan päälle.

Rauhassa on kyse yksinkertaisesti heräämisestä todellisuuteen – että on vain yksi ja tuo yksi ilmentyy jokaisessa elävässä olennossa ja sen kautta. Kantakaa rauhaa mukananne, kun kuljette päivänne läpi, vaikka löytäisitte itsenne tilanteista, joissa että halua olla. Yrittäkää olla antamatta valtaa työpaikalle, suhteelle tai millekään tilanteelle, koska se vain antaa sille lisää energiaa.

Älkää uskoko opetuksia, jotka sanovat, että on rakkautta jäädä väkivaltaiseen suhteeseen tai tilanteeseen, joka vetää teitä jatkuvasti matalalla värähtelevään energiaan. Henkinen voimaantuminen sallii ihmisen poistua rakastavasti, horjumatta ja ilman syyllisyyttä mistä tahansa tilanteesta, joka sitoo hänet negatiiviseen energiaan tai pahoinpitelyyn. Teillä ei ole mitään velvollisuutta jäädä fyysisen, tunnepuolen tai mentaaliseen väkivallan tilanteisiin, ja sen tekeminen muilta tulevan paineen vuoksi on ihmisajattelua, joka ei heijasta itserakkautta tai kunnioitusta omaa jumaluuttanne kohtaan.

On kuitenkin erittäin tärkeä kuunnella omaa sisäistä opastusta ja intuitiota näissä tilanteissa. On aikoja, jolloin väkivaltaisessa tilanteessa oleminen voi olla ennen syntymää valittu kokemus, koska tuo ihminen tuntee henkisesti valmiutta puhdistaa sen ja siirtyä sen yli asiana, jota hän on raahannut mukanaan moniin elämiin. Myös sanottaessa tarpeellisia sanoja, jotka voivat kuulostaa kovilta, mutta ovat kieltä, johon muut voivat samaistua, muistakaa aina, että hekin ovat jumalaisia olentoja maan päällä oppimassa. Kun poistutte jostain negatiivisesta tilanteesta tällä tavalla, vihan ja kiukun sijasta, ette luo energiaa (karmaa), joka täytyy selvittää myöhemmin.

Monet teistä tuntevat surua. Surua vanhojen ja paremmalta näyttävien aikojen vuoksi, surua ystävän tai perheen menettämisestä kuoleman tai uskomusten erilaisuuden vuoksi. Surua siitä, mitä näette maailmassa. Suru on ihmistunne, joka johtuu uskomuksesta, että jotain todellista on menetetty. Mitään todellista ei koskaan menetetä tai voi menettää. Aineellinen maailma on käsitysten maailma. Suru tulee siitä uskomuksesta, että jokin käsitys on todellisuus.

Kolmannen ulottuvuuden tietoisuustila tulkitsee todellisuuden hyväksi tai pahaksi, väliaikaiseksi, vaaralliseksi, pelottavaksi tai hyväksi ja upeaksi. Aineelliset muodot muuttuvat aina ja häviävät, koska ne ovat mielen muodostamia kuvia takana olevasta todellisuudesta.

Kun yksilöt kehittyvät korkeampaan tietoisuustilaan, monet luomukset (hyvät ja huonot) häviävät heidän elämästään, koska energiaa joka on ylläpitänyt ne, ei enää ole. Tämä voi ilmentyä suhteen tai työpaikan loppumisena, joka ei ole enää harmoniassa, tai asuinpaikan vaihtumisena. Yrittäkää ymmärtää, että nämä eivät ole "pahoja" asioita – ne ilmentävät pelkästään uuteen tietoisuustilaan siirtymistä. Muistakaa, että tietoisuus on muodon substanssi.

Tunnustakaa valo jokaisen ihmisen sisällä, vaikka se olisi vain piste. Ette tulleet niinkään kärsimään ja oppimaan kolmen ulottuvuuden kokemuksista (olette jo tehneet sen), vaan tuomaan kehittyneen tietoisuutenne valoa maailman kollektiiviin, joka on valmis heräämään.

Pitäkää valonne korkealla, rakkaat ystävät – sitä tulitte tekemään.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >