HomeViestejäMarilyn Raffaele28.5.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

28.5.2023 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
28.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa, rakkaat lukijat. Tietäkää aina, että näissä viesteissä on tarkoituksena opastaa lukijoita korkeampaan ymmärrykseen ja tietoisuuteen siitä, mitä tapahtuu sisällä ja ulkona. Nämä ovat voimakkaiden puhdistusten aikoja, koska kaikki vanha energia joka on varastoitu ja kannettu entisistä elämistä, täytyy puhdistaa, jotta voidaan olla harmoniassa henkisen ylösnousemuksen korkeampien taajuuksien kanssa.

Älkää kuitenkaan olko huolissanne, miten se tehdään. Jos aikomuksenne on kehittyä henkisesti, teette jo sitä – usein unissa ja joskus tietoisten kokemusten kautta, jotka pakottavat teidät kohtaamaan tiettyjä ongelmia.

Intensiivisten kokemusten energia, erityisesti niiden joihin liittyy pelkoa, tuskaa tai väkivaltainen kuolema, pysyvät tavallisesti syvälle kätkettynä, jolloin tuon henkilön ei tarvitse ajatella tai elää uudelleen niitä ja hän uskoo, että ne ovat poissa. Nämä varastoidut energiat eivät ole poissa, vaan pysyvät aktiivisena, tietoisen tajunnan alapuolella, jossa ne vaikuttavat henkilön valintoihin, pitämisiin, ei-pitämisiin, valintoihin, uskomuksiin jne., kunnes ne on puhdistettu.

Kidutus, väkivaltainen kuolema ja kaikenlainen pahoinpitely olivat tavallisia kokemuksia aiemmissa, vähemmän kehittyneissä elämissä, ja vaikka useimmat ihmiset eivät tietoisesti muista näitä kokemuksia, kehon solut muistavat, mikä aiheuttaa irrationaalista pelkoa ja ahdistusta tiettyihin paikkoihin, tapahtumiin, ihmisiin ja uskomusjärjestelmiin liittyen.

Esimerkiksi henkilöllä joka kuoli yhdessä tai useammassa elämässä hukkumalla, on edelleen automaattinen pelkoreaktio vedessä tai veden lähellä olemiseen. Hän saattaa ottaa rauhoittavia lääkkeitä, käydä terapiassa tai pakottaa itsensä olemaan lähellä vettä tai vedessä, voidakseen tehdä itsesään "normaalin", mutta alla olevat pelkotaajuudet ilmentyvät edelleen, kunnes niitä ei enää ole.

Puhdistukset alkavat usein jonain kolmen ulottuvuuden kokemuksena, joka muistuttaa läheisesti tuota alkuperäistä kokemusta, mutta se tapahtuu vasta, kun ihminen on valmis puhdistamaan jotain, mistä hän ei ehkä edes tiedä, ja tämän määrittelee korkeampi itse. Myös henkisesti hyvin kehittyneet huomaavat usein kohtaavansa jonkin huolestuttavan fyysisen, tunnepuolen, mentaalisen tai henkisen ongelman, joka näytti tulevan tyhjästä.

Jonkin kauan kannetun, vanhan energian puhdistaminen on usein syntymää edeltävä valinta. Ennen inkarnoitumista sielu, joka on valmistautunut puhdistamaan jonkin asian, mikä on vaikuttanut joka elämässä, valitsee syntyä perheeseen tai tilanteeseen, joka aktivoi tuon energian. Esimerkiksi, henkilö jota on käytetty seksuaalisesti hyväksi hyvin varhain elämässä ja joka on muodostanut voimattomuuden, huonon itsetunnon ja seksuaalisen hyväksikäytön tietoisuuden, valitsee perheen, jossa on tätä samaa energiaa, voidakseen aktivoida sen, ottaa oman voimansa, tunnistaa, että se on ei-mitään, ja puhdistaa sen kerta kaikkiaan, tullen tietoisuustilaksi jossa tuota ongelmaa ei enää ole.

Henkilö joka on ollut alkoholisti monissa elämissä, voi valita perheen, jossa on tämä sama ongelma. Henkilö joka pelkää korkeita paikkoja, voi valita elää maassa, jossa on vuoria ja rantajyrkänteitä. Henkilö joka pelkää vettä, voi valita inkarnoitua perheeseen, joka ansaitsee elantonsa vedestä – kalastus, urheilu tai virkistystoiminta.

Maassa ollessaan, useimmat eivät muista syntymää edeltäviä valintojaan eivätkä voi ymmärtää, miksi heillä on negatiivisia kokemuksia, jotka näyttävät toistuvan, mutta koska korkeammalla tasolla heidän valintansa on puhdistaa, useimmat löytävät lopulta tavan tehdä sen.

Puhdistamisen tärkeä aspekti on, että jokainen ihminen aikoo tietoisesti puhdistaa kaikki valat, lupaukset, ikuiset sitoutumiset jne., joita on tehty ihmisille tai uskonnoille. Melkein jokainen ihminen on elänyt yhden tai useamman elämän luostarissa tai ashramissa ja tehnyt vilpittömästi lupauksia, hyväksyen täysin niiden opetukset. Ennen kuin ne puhdistetaan, nämä vanhat valat ja lupaukset pysyvät aktiivisena ja vaikuttavat edelleen ihmisen elämään.

Henkilö joka kamppailee jatkuvasti yltäkylläisyyden kanssa, voi aivan hyvin ilmentää yhden tai useamman vilpittömästi tehdyn köyhyyslupauksen energiaa. Lupaukset ikuisesta rakkaudesta jotka on tehty toiselle kauan sitten, voivat hyvin olla syy, miksi tietty ihminen ilmestyy jatkuvasti omaan elämään – halusi sitä tai ei.

Maa puhdistaa ns. luonnonkatastrofien kautta. Maa – joka on idea Jumalan mielessä – on elävä sielu eikä pala maata egomielien käytettäväksi ja hyväksikäytettäväksi. Se on joutunut kestämään tuhansia vuosia sotaa, väkivaltaa ja sen resurssien raiskaamista, puhumattakaan ihmiskunnan väkivallasta sen monia elämänmuotoja kohtaan. Luonnonkatastrofit ovat sen tapa puhdistaa vanhaa energiaa, vaikka jotkut luonnonkatastrofit eivät ole kovinkaan luonnollisia, vaan ihmisen aiheuttamia.

Osa luonnonkatastrofeista johtuu Maahan virtaavan korkeavärähteisen energian ja siellä jo olevan tiheämmän energian yhteentörmäyksestä, mutta luonnonkatastrofit eivät ole koskaan rangaistus Jumalalta, kuten jotkut uskovat. Rangaistusajatusta ei ole eikä ole koskaan ollut jumalaisessa tietoisuudessa. Rankaisiko Jumala itseään?

Kuvitelkaa ääretön valopallo, josta virtaa miljoonia valojuovia. Nähkää nuo valojuovat yhtä kirkkaina kuin tuo pallo, koska ne ovat pallon ulokkeita/laajentumia, kuin auringonsäteitä. Nähkää nyt noiden valojuovien tulevan himmeämmiksi, vähemmän kirkkaiksi, kun ne liikkuvat kauemmas pallosta ja tulevat lopulta hitaammaksi ja tiheämmäksi, ilmentäen paljon vähemmän alkuperäisestä säteilystään.

Tämä on ihmiskunnan tarina – mitä tapahtui, kun puhtaan valon ilmaisumuodot unohtivat, keitä ja mitä ne olivat, ja joutuivat vangiksi tiheään, matalavärähteiseen ja epäaitoon energiaan, jonka ne kohtasivat. Jokainen valojuova pysyy kuitenkin valojuovana, ja monien elämien jälkeen kun on pelattu erillisyyspeliä, teeskennelty olevansa hyvä tai huono ja koettu kaikki, mitä tuo erillisyys voi tarjota, tuo valojuova alkaa etsiä enempää ja muistaa valonsa.

Jumalainen tietoisuus virtaa ja ilmaisee aina itseään, muttei sitä voi ymmärtää rajoittuneella ja ehdollistuneella ihmismielellä, joten älkää yrittäkö tehdä sitä, vaikka jotkut uskovat ja saarnaavat tehneensä sen.

Jumalan voi ymmärtää, koska Jumala ilmentää jatkuvasti ja paljastaa itsensä itselleen, mutta mieli tai tietoisuus joka on täynnä käsityksiä kaksinaisuudesta, erillisyydestä ja kahdesta voimasta, ei voi kuulla tuota Jumalan pientä ääntä.

Meditoinnin tarkoitus on keskittyä hiljaa ja valmistautua vastaanottamaan ja kuulemaan, kun Itse paljastaa hiljaa itsensä.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >