HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanLokakuu 2015 - Kvanttiherääminen

Lokakuu 2015 - Kvanttiherääminen

KVANTTIHERÄÄMINEN
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan (www.thequantumawakening.com)
Lokakuun 2015 uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sana valoemännältänne
 
Planeetan tunteet ovat kouriintuntuvia ja päällekäyviä. Ne ottavat energeettisen ja säätilamuodon ja pyyhkäisevät elämämme läpi kuin jättiaalto, joka saa aikaan pakkopuhdistumista – nestemäinen purkautuminen tunkeutuu sydämemme ja elämämme joka käytävään. Tämä voima poistaa kaikki surullisten ajatusten saaret, jotka kerran ajelehtivat pois näkyvistä. Näemme luonnonvoimia, kun ne hitaasti paljastavat todellisen luonteensa. Vahvana ja mahtavana, ne seisovat ylväänä kuin mikä tahansa enkeli ja joskus tulevat tilaamme ja kasvoillemme. Oli aika, jolloin komensimme luontoa ja kerroimme sille, mitä tehdä! Entisaikaan kun meillä oli velhon asu, se kuunteli ja totteli kuin ketjussa oleva koira, joka murisi, kun käskimme sitä tottelemaan.
 
Ajat ja energiat ovat muuttuneet ja ihmiskunnan on opittava yhdistymään siihen, mitä se yrittää komentaa – pulttiin kuorma-auton alla tai syystuuleen. Erillisyys on tullut kaikkien valopisteiden ja kokonaisuuksien osaksi menneisyydessä, joten balanssia tarvitaan kosmisen keskipisteen pitämiseksi tasapainossa.
 
Kaiken komentamisaika on ohi – olet varmasti huomannut. Vaikkemme voi hakata ruuan hintaa alistumaan, voimme toisaalta harmonisoitua niiden elämän ja olosuhteiden molekyylien kanssa, jotka reagoivat hienovaraisiin sisäisin signaaleihin kuin ratsastettaessa ilman satulaa hevosella rannalla – vain hienoinen liike ja yhteisellä maaperällä hevonen ja ratsastaja ovat yhtä.
 
Ykseyteen tulemisessa ei ole kyse vain ihmisistä, paikoista tai asioista. Elämme nyt virtuaalisesti, kun useammat ja useammat ihmiset valitsevat henkilökohtaisen kommunikointitapansa – vähemmän sähköpostia, enemmän tekstailua, enemmän facebookia, vähemmän puhelinsoittoja, hyppysellinen kirjeitä. Vähemmän tehtäviä asioita, helpompi pääsy yhteyteen, vähemmän sanoja – kaikki osoittavat sydänyhteyteen. Mikään ei merkitse niin rakastavaa kuin käytännön kontakti, sydämestä sydämeen.
 
Meidän pitäisi tulla vahvemmaksi, mutta meistä tuntuu vähän herkemmältä. Emme tiedä, mille, mutta "kuudes aistimme kihelmöi". Luota kehoosi, älä silmiisi, kun alat nähdä "ulotteisesti". Katso väliin, harmaita alueita … kaihia, tuskinpa! Et ehkä kuuntele uutisia viikkoon, mutta takaan, että kehosi tunsi kaiken sen, sinun tarvitsematta tietää mitään. Olemme kaikki yhteydessä ja hämähäkinverkko tiukentuu.
 
Muutama seuraava kuukausi antaa meille lisäpotkua monilla alueilla, kun opimme, että se mitä ajattelemme, ilmentyy nopeasti ja melkein kirjaimellisesti. Tarkkaile siis sanojasi, erityisesti voimalla ladattuja, kuten: "Olen sairas ja väsynyt, en kestä enää, se ja se on kiusankappale". Jos voisit olla herra Velho ja tietäisit, että jokaisella sanalla on merkitystä, mitä sanoisit? Mitä et sanoisi? Yhdessä kunnon (tekstin)kappaleessa seuraavat kolme kuukautta ovat nostaneet kosmiset kolttunsa ja näyttäneet alushameensa.
 
Puhumme umpimähkään, luomme mielijohteesta ja ennustamme pelosta käsin
 
Olemme yhteydessä kaikkeen universumissa. Ei ole mitään, minkä osa emme ole – kaikki virtaa kauttamme ja meille. Energiamme, ajatuksemme ja sanamme virtaavat kaiken elämän läpi maapallolla ja muualla. Meillä ei ole loppua tai alkua, on vain jatkuva elämänvirta, joka muuttuu uudestaan ja uudestaan. Kehitämme jatkuvasti muotoamme joka inkarnaatiossa, on se sitten elementti, kasvi, eläin, ihminen, tähti tai galaksi. Haastamme itsemme tarkoituksella tulemaan kaikeksi, miksi voimme tulla. Tämän tyyppisessä olemassaolossa ei ole epäonnistumista, on vain evoluutio.
 
Kun saavutamme huipun tällä kehitystasolla, alamme oivaltaa, mikä vaikutus sanoillamme, ajatuksillamme ja peloillamme on tässä käännekohdassa. Puhumme umpimähkään, luomme mielijohteesta ja ennustamme pelosta käsin. Puhumme, niin kuin sanamme eivät merkitsisi yhtään mitään. Näemme ne vain sanoina oivaltamatta, että maailmoja luotiin sanalla, ajatuksella, määräyksellä – näkemättä voimaa, mikä meillä on tuhota kaikki tai luoda utopia, paratiisi, taivas maan päälle. Sabotoimme omaa elämämme, talouttamme, terveyttämme, avioliittoamme ja tulevaisuuttamme.
 
Jokainen ajatuksesi on elävä. Jokainen puhumasi sana syntyy olemassaoloon. Vapautat sen sisäiseltä alueelta. Aivan kuten pullohenki, sanasi ja ajatuksesi odottavat käskyäsi tulla aineen maailmaan ja tehdä, mitä ne parhaiten osaavat – luoda! Kaikki luominen tapahtuu sinun toimestasi, sinulle ja sinun kauttasi!
 
Aika ajatuksen ja ilmentämisen välillä lyhenee ja lyhenee, mikä pakottaa kaikkien huomion vastuullisuuden peilikäytävään. Siellä heijastus huutaa: "Katso, mitä olet luonut. Katso, mitä olet synnyttänyt!" Annamme itsellemme ihmeellisiä, taianomaisia lahjoja päivän joka hetki puhumillamme sanoilla. Ei ole ketään jahtaamassa meitä, ei ole ketään tuhoamassa meitä – jokainen tilanne on itse tekemämme, jumalainen luomus, työkalu saattamassa meitä korkeampaan tietämispaikkaan.
 
Emme tee tätä ainoastaan yksilöinä, vaan myös maina, perheinä, mantereina ja myös maailmana. Monia tilaisuuksia oppia, kehittyä ja rakastaa. Ikään kuin lapset leikkisivät ydinaseilla, tietämättä käsissä olevien laitteiden voimaa. Teemme parhaamme toteuttaaksemme muinaiset ja raamatulliset profetiat. Uskomme jollain tavalla, että menneisyyden ihmiset tiesivät enemmän kuin me. Annamme voimamme ja maailmamme menneisyyden kuivaneille luille. Jos nuo samat ihmiset ennustaisivat tänä päivänä, nauraisimme heille omalaatuisina tai jonkin kultin jäseninä, kunnioittamatta heidän sanojaan tai pelkojaan.
 
Monet kulttuurit ympäri maailmaa tuntevat tarvetta saada muinaiset profetiat toteutumaan. Niiden uskonto ei ole täydellinen ilman luvattua massatuhoa. Jos profetiat eivät ole totta, niin mikä muu opeissa ei ole totta? Onko heidän Jumalansa valehdellut heille jostain muusta? Tämän tyyppinen ajattelu on lopetettava alkuunsa. Ei yhteenotolla tai vihalla tai sormella osoittelulla, vaan rakkaudella, rakkaudella ja lisää rakkaudella. Ulkoinen maailman vain peilaa sisäisiä ajatuksiamme ja sisäistä dialogiamme. Elämä ei ole jotain, mikä tapahtuu meille – se on jotain, mitä luomme jatkuvasti.
 
Tietäen, että voimme luoda ja luomme kollektiivisesti kaiken, ruvetaan töihin ja luodaan rakkauden, rauhan ja ilon maailma, missä jokainen lapsi menee sänkyyn vatsa täynnä ja jokainen koditon muuttaa pahvilaatikkokotinsa todelliseksi kodiksi. Katsotaanpa maailmalasiamme aina täytenä puolityhjän ja innottoman sijasta. Kaikki elämä reagoi ajatuksiisi ja haluihisi, erityisesti puolihuolimattomaan ajatukseen tai määräykseen.
 
Sen tietäminen, miten voimakkaita sanamme ovat 24 tuntia vuorokaudessa koko ikuisuuden, vaimentaa vähän vitsailuamme. Sekin mitä sanomme leikillämme, heijastuu koko aikaan ja avaruuteen. Annamme itsellemme sen, mitä määräämme toiselle. Vihamme, pelkomme ja kateutemme elävöityy ja potkaisee meitä saadakseen huomiota.
 
Kun rakastat, vedät puoleesi. Olet tänään siellä, minne ajatuksesi ovat ilmentyneet – olet huomenna siellä, minne ajatuksesi vievät sinut. Et voi paeta ajatustesi tulosta, mutta voit kestää, oppia, hyväksyä ja olla iloinen. Oivallat sydämesi vision, ei joutavaa toivetta. Sinua vedetään sitä kohti, mitä rakastat salaa eniten. Käsiisi laitetaan juuri se tulos, minkä ansaitset – ei enempää, ei vähempää. Mikä tahansa nyky-ympäristösi onkin, putoat, pysyt tai nouset ajatuksillasi.
 
Ainoa tapa vaatia kauneutenne, varallisuutenne ja rakkautenne on nähdä se toisissa
 
Olen kotoisin plejadeilta. Olen feminiininen ja rakkautta kuten tekin. Tunnette läsnäoloni, kun yhdistyn kanssanne, sillä te kaikki olette sydämessäni. Teidän ihmisten on tärkeää nähdä kauneus elämässänne, päivässänne ja fyysisessä olemuksessanne. Hukkaatte paljon elämänvoimaa ollen vihainen siitä, millaista elämänne on ollut, ja niistä korteista ja siitä korttipelistä, jotka teille on jaettu. Katsotte toisianne kärkevin ajatuksin ja terävin sanoin. Tulette vihreäksi ja sydämenne kylmenee, kun näette toisen, joka on saanut vähän enemmän valoa, vähän enemmän kauneutta, vähän enemmän itseluottamusta – ei siksi, että hän syntyi sen kera, vaan koska hänellä on lahja ja kyky nähdä nuo kauniit ominaisuudet toisissa.
 
Ainoa tapanne vaatia oma kauneutenne, varallisuutenne ja rakkautenne on nähdä se toisissa, sillä maailma peilaa omaa heijastustanne. Jos ette tunne arvokkuutta ja vaurautta, näette sen omassa heijastuksessanne. On tärkeää nähdä sen taika, että joku voittaa lotossa. Onnitelkaa häntä energeettisesti ja lähettäkää hänelle rakkautta, kun hän on energeettisesti ansainnut tämän rahanlahjan. Nähkää kotinne ja autonne todellinen energeettinen arvo. Älkää keskittykö väheksyvään ajatukseen, vaan arvostavaan ajatukseen. Sallikaa sen, mitä omistatte, saada arvoa teidän kauttanne. Saatte arvoa, kun näette toisten arvon. Saatte kauneutta, kun näette toisten kauneuden. Ja saatte varallisuutta, kun ette ole kateellinen jonkun pärjäämisestä hyvin – riemuitkaa hänen hyvästä tuuristaan, sillä hänen hyvä onnensa merkitsee, että teidän hyvä tuurinne on seuraavan kulman, seuraavan ajatuksen takana.
 
Joka päivän joka minuutti sinuakin siunataan, jos siunaat hiljaa toisia
 
Silloin kun näet ympärilläsi toisten rakastuvan, sinullakin on tilaisuus saada rakkautta. Maailma heijastaa sinua. Jos vedät puoleesi niitä, jotka ovat masentuneita, surullisia ja epätoivoisia, katso omaa värähtelyäsi ja muuta energiaasi. Muuta tapaasi nähdä maailma ja muutut itse. Sano kohteliaisuuksia toisten kauneudesta. Sano kohteliaisuuksia heidän kauniista energiastaan joka päivä. Maan asukkaat ovat lakanneet sanomasta kohteliaisuuksia tosilleen, kunnioittamasta toisiaan ja se näkyy Maan aurassa.
 
Hankkikaa sisäänpääsy valon valtakuntaan arvostamalla kaikkea Maan päällä. Silloin kun heitätte pois jotain, mikä on vanha ja rikki ja mitä ette enää rakasta, Maan energia puristuu kiinni surusta. Silloin kun katsotte jotain, jolla oli kerran arvoa teille, ja päästätte irti siitä rakkaudella, Maan energia avautuu ilosta. Arvostakaa valoanne ja elämäänne ja sitä monumentaalista luomusta, joka olette. Ei ole toista teidän kaltaistanne rotua. Olette Valotalon yksittäisluomus. Luoja ei ole koskaan luonut toista kaltaistanne rotua. Siitä syystä teille annetaan vastuu enkeleistä, koska olette suuria valmistelussa. Olette suuria ajattelussa ja Luojan sydänhalun asettamia yhteen sfääriin, yhteen energiaan ja yhteen kehoon.
 
Koette kaiken, mitä Maa käy läpi. On aika valmistella sydämenne vastaanottamaan enemmän rakkautta. Tykytys sydämessänne on muurien hajoamista ympäriltänne, kun auringonvalo huudahtaa teille säteilynsä kautta: "Antakaa valoni loistaa." Lähden luotanne upean rakkauden kera, sillä olette jo suuressa valossa.
 
Kun muutoksen pyörretuuli tulee ja piiskaa kosmisen kampauksemme sekaisin
 
Katsomme kaikki sydän kiitollisena tietäen, että muutoksen tuulet voisivat tulla kadullemme minä päivänä hyvänsä. Niin paljon tapahtuu itsen ja planeetan joka tasolla, ettei ole helppoa tietää tarkkaan, miten se käsitellään tai minkä tyyppistä energiaa lähettää sille. Emme tiedä, mitä maa tarvitsee tai joki tai meri – useimmiten emme tiedä, mitä me tarvitsemme.
 
Jokaisella aikajanalla ja tilanteella, jonka kanssa olemme tekemisissä, näyttää olevan tarkistettu tunne itsestä, joka itää kuin taikapapu. Emme pysty vain näkemään suurta kuvaa omasta ymmärryspisteestämme. Astummeko tulevaisuuteen, etsimme mahdollisen vastauksen ja otamme riskin nyt-hetken muuttumisesta vai sallimmeko sen jatkua, mitä tapahtuu? Jos teemme rauhan tässä osassa maailmaa, puhkeaako sota rinnakkaispituuspiirillä tai –leveyspiirillä?
 
Näen, miten sekaantuminen – myös parasta tarkoittaen – siirtää lopputulosta, muttei koskaan oikeasti muuta sitä. Mitä siis teemme? Istummeko vain elämämme valtateiden ja sivuteiden vieressä katsellen ulos ikkunasta, osallistumatta? Ajan ja elämän nopeutuessa huomaamme, ettemme pysty pitämään aina sanaamme itsellemme tai kenellekään toiselle. Juhlapyhät menevät huomaamatta, sähköpostit jäävät vastaamatta ja teksti häviää kun pilvi.
 
Aikomuksemme on hyvä, mutta täynnä kuumaa ilmaa, kun pystymme hädin tuskin pääsemään ajan tasalle siitä, että selviämme useimmista päivistä ilman draamaa. Tunnemme kävelevämme juoksuhiekassa, kun uppoamme syvemmälle ja syvemmälle välittämättömyyden tilaan. Voimme syyttää siitä kuukautta tai tähtiasetelmaa tai "bossanovaa", mutta tiedämme kaikki, että olemme menettäneet puhtimme ja terämme. Kuin väljähtynyt samppanjalasi, emme saavuta täyttä potentiaaliamme.
 
Uuvumme odottaessamme valoa muuttamaan. Kierros kierroksen jälkeen siirrymme eteenpäin sentti sentiltä. Ennen kirkas sisäinen valo etsii varjoa, kun ulkoinen paine muodostuu hurjaksi. Haluamme syyttää jotakuta tai jotain, mutta perimmiltään tiedämme olevamme itse vastuussa. Syyllisyysmatkat on pakattu viikonloppulomia varten, kun opimme rohkeasti astumaan sivuun.
 
Ihmisen sisällä on toivon siemen, jumalainen suunnitelma, joka on pysyvä. Siemen joka pysyy kylvettynä, vaikka sää olisi miten huono. Toivon siemen joka on ollut horroksessa monta vuotta. Monet ovat nähneet unelmansa laitetun lepäämään ilman seremoniaa. Kun heidän unelmansa alkavat nuutua keskipäivällä, toivon valo haalistuu himmeäksi.
 
Kehomme potkii ja huutaa ja sielumme tekee piruettia ja pyörii pois kontrollista, kun aika vaatii jakamattoman huomiomme. Kaikki henkilökohtaiset näkökohdat jäävät odottamaan, kun nämä valtavat energiat tulevat kenttäämme. "Taistele tai pakene" laukkaa biologisen järjestelmämme läpi, kun "adrenaliinirauhaset" (lisämunuaiset) pumppaavat kovaa kuin hevoset neljännesmailin juoksussa. Mennemme sisäämme tarttumaan ongelman ytimeen, kun se mitä ei näy aineessa, vetää meitä pahasti turpaan – kuin naapurin lapset lumisodassa, tarkoittamatta pahaa, mutta silti se sattuu.
 
Tunnemme avuttomuutta ja toivottomuutta, kun unelmamme näyttävät kuihtuvan. Hoivaamiskykymme on muuttunut selviytymiseksi. Alamme panikoida ja etsiä varauloskäytävää päästäksemme ulos! Kaikkia näitä tapahtumia on ennustettu monta vuotta, mutta emme ole halunneet kuulla emmekä ole halunneet nähdä. Nyt olemme tässä tyhjässä paikassa ja pyydämme mitä tai ketä tahansa pelastamaan. Tässä paikassa missä ei näy paha, ei kuulu paha, ei puhu paha, leijuu vaaran haju ilmassa. On aika päästä pois väsyneestä kyykystämme ja puolustaa kaikkea, mihin uskomme. Valomme tai sydämemme ei ole pieni. Meidän on tarkoitus vaikuttaa, pelkäämättä seuraamuksia. Olemme vastuussa toiminnastamme tai toimimattomuudestamme.
 
Meillä on välineet muuttaa atomit kaikessa siinä, mikä näyttää ottavan pois valinnanvapautemme. Melomme puulaivojamme sirpaloituneilla toiveilla ja unelmilla. Emme ole sätkynukkeja, jotka ripustetaan uudelleen hetken varoitusajalla. Emme ole sokeita uhreja huijauspelissä – olemme tulleet tähän maailmaan silmät täysin avoimena. Meillä on suuri lupaus, että pidämme tuon elämän sydämessämme ja sielussamme. Tällä suurella valalla on suurempi valo kuin mikään varjo. Toisten tehtävä ei ole päättää kohtalostamme. Taivas odottaa meidän tulevan siksi muutokseksi, jota etsimme. Jokainen ajatus on arvokas ja sillä on merkitystä. Muista sielusi vala ja lupaus.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >