HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanMarraskuu 2011 - Kvanttiheräämistä

Marraskuu 2011 - Kvanttiheräämistä

KVANTTIHERÄÄMISTÄ
 
Kanavoinut/kirjoittanut Gillian MacBeth-Louthan ( www.thequantumawakening.com)
Marraskuun uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
11-11-11-portti
 
Tämän 11-11-11-oven elämänvoima vaikuttaa olevan värähtelyssä 33, mutta valitettavasti se on numeron 44 energiaa, mikä sallii sen kehittyä pyhäksi äärettömyysmerkiksi kahdeksan. 33:n energia on kolminaisuus, pyhyys kaikissa valinnoissamme. Keho, mieli ja henki pitävät yhtä sielukehityksen kanssa. Tässä numerossa ei sallita istumista päättämättömyyden partateräaidalla. Kyse on DNA:n peräkkäisaktiovoinnista, mikä sallii astua aivan valosi ytimeen. Seisot nenätysten sen kanssa, mikä edustaa valoasi, pimeyttä ja harmaata ainetta. Ei määräyksiä, ei kieltämisiä, ei kävelemistä pois totuudesta. 33 pyytää ratsastamaan satulatta kieltämisen mereen ja sallimaan sen riisua sinut luonteesi todellisiin perusasioihin.
 
44:n olemuksessa rakennetaan tulevaisuus ajatus ajatukselta, tiili tiileltä. Usko syvästi, kunnes näet todisteita. Sinnittele kaikkien valintojen ja muutosten läpi. Pysy tasapainossa siinä, minkä tiedät jumalaiseksi totuudeksi, ja valoalusta kiinteytyy. Mestariluku 44 tuo meidät täyden ympyrän äärettömyyden paikkaan, kun kahdesta tulee yksi. Kahdeksikon värähtelyssä astumme ajatuksessa ja energiassa "niin ylhäällä kuin alhaalla ja sisällä" -paikkaan. Tämä asetelma antaa äärettömän portaalin, mikä saattaa kaikkien aiempien rajoitusten ohi. Se on luku menemiseen yli siitä, minkä tuntee olevan normaalirajansa. Se on puhdasta henkistä atomienergiaa.
 
Tässä 11-11-11-portissa planeetat Jupiter, Mars ja Pluto asettuvat luomaan kultaisen voimakolmion ja avautuu planeettaportaali saattamaan meidät täyden ympyrän totuuteen olemuksestamme. Tämän lisäksi 11.11.11 ne neljä voimakasta tähteä taivaalla, jotka tunnetaan "Persian kuninkaallisina tähtinä", tulevat saattamaan meidät voimallisiin valintoihin. Regulus Leijonan tähdistössä, Antares Skorpionin tähdistössä ja Fomalhaut Piscis Austrinin tähdistössä. Muinaisajoista saakka nämä kolme tähteä yhdessä Härän Aldebaranin kanssa ovat olleet neljä portinvartijaa, jotka edustavat neljää arkkienkeliä: Gabriel, Mikael, Rafael ja Uriel.
 
11-11-11 on portti kaikkeen, mikä on karvan verran välittömästä ilmentämisestä. Päästetään irti ihmisen tekemästä ilmentämisestä ja tullaan Kristus-luomiseen. Ovia avautuu, ovia sulkeutuu ja olet kaiken sen keskellä. Tietoista luomista 13 sekunnin ajatusvälein. Tullaan yhdeksi ylisielun kanssa luontaisten sydämen toiveiden luomisessa. Kaikki tunnettu ja tuntematon taivaasta astuu tästä 11-11-11-portista. Harmonisoidu kaikkeen, minkä tiedät olevan rakkautta. Sydämen tulviminen sallii nousta aiempien tunnevuorovetten ja menneisyyden takiaisten yläpuolelle. Nosta purje sydämeen, mikä on vapaa jätteestä, menneisyyden määritelmistä. Se mikä on hyvää sisälläsi, on selviytynyt myrskyistä ja tulvista. Se mikä on pimentynyt, on puhdistettu ja kiillotettu kirkkaaksi valoksi. Sinut muotoillaan uudelleen ajatuksissa ja teoissa paikkaan, missä voit tietoisesti ajatella maailman, mikä on parempi kuin rukoilemasi. Voitele tällä tiedolla uutta elämäntasoa, mikä on ollut erotettuja räjähdyksiä atomeistasi. Syöksyt galaktisten muistojen ja totuuksien kera, jotka on laitettu horrokseen syvälle DNA:hasi odottamaan, että täsmällinen energeettinen puumerkki herättää ne.
 
Näillä sanoilla on 11-värähtely:
- light (valo) = 11
- Jesus = 11
- change (muutos) = 29/11
- white light (valkoinen valo) = 65/11, 56/11
- violet light (violetti valo) = 83/11, 56/11
 
11-11-11 Itsen portaali
 
Olet paikassa, mikä vaatii oman valosi korkeamman tason läsnäoloa. Sielusi lähettää viestejä niiden rajojen ulkopuolella, joita tietoisesti etsit. Seuraava etsimäsi viritystaso elää valosi ja ajatustesi solaariristeyksissä. Aionien ajan ihmiset ovat pitäneet itseään kehona, mielenä ja poissa hengen silmistä. Kun yöenergiat tulevat esiin, Henki astuu vanhan itsen varjosta ja ottaa uuden siirtotason. Ihmisyydestäsi tulee monipuolinen. Mielestäsi tulee monipuolinen. Henkesi seisoo valmiina viedäkseen sinut kartoittamattomalle alueelle. Kaikki venyy etsien enemmän aitoa identiteettiään.
 
Itsen 11-11-11-portaalin energiat korostuvat luonnollisilla äänillä. Käytä hiljaisia ääniä omassa sisäisessä universumissasi. Salli veren sykkeen, sydämen lyönnin ja hengityksen äänen kuulua musiikkina. Myös polvien ja luiden naksuminen antaa sinulle elämän ääntä, kaikessa hauraudessaan ja haavoittuvuudessaan. Inhimillisesti laajennut ja henkisesti lennät korkealla. On monia laajentumis- ja lentoreittejä käytettävissä. Ei ole enää vain valkoisia kattotiiliä tai mustia kattotiiliä, vaan on harmaa neutraali alue, joka pyytää sinua astumaan sisään. Harmaa sanoo, että voit istua lepäämään, kun itsesi päättää väärästä tai oikeasta, pimeästä tai valoisasta, hyvästä tai pahasta. Harmaa alue on neutraali, kommenttivapaa, vapaa paineesta ja stressistä. Käytä tätä harmaata aikaa tulkitaksesi kaikki elämän koodit ja salaisuudet, jotka elävät energiakokemuksessasi.
 
Olet moniulotteisuudessa. Kaikki maatoimesi ovat keskiosana. Olet moniulotteisten vaihtelujen ja kokemusten risteys. Kaikki valintasi täällä maan päällä vaikuttavat myös toisten tähti- ja biosolukokemusten lopputuloksiin. Kaikki ajan ja avaruuden väylät toimittavat sinulle viestejä, tullen sisään ja mennen ulos
 
Kun olet 11-11-11-energiaovessa, sinusta tulee päättävä tekijä. Hyvin pitkään ihmiset ovat paheksuneet olemassaoloaan ja jokapäiväisiä erityisvaikutuksiaan. He ovat paheksuneet sitä, mikä näyttää reilulta ja epäreilulta, ja nähneet itsensä universumin uhreina.
 
Teille on kerrottu ajan alusta sakka, että olette jumalia. Tämä paikka missä asutte, on jumalten paikka, profeetoiden Mekka. Paikka missä ne joiden kohtalona on suuruus, kohtaavat leikkiäkseen ja näytelläkseen toisensa kanssa. Kun seisotte tässä luomisportaalissa, ei ole enää mitään tekosyitä. Ei ole enää uhreja. Kaikki mitä teette tulevana aikana, vaikuttaa nähtävien tapahtumien lopputulokseen. Jokainen negatiivinen ajatus mikä teillä on itsestänne tai toisista, muuttaa kokemuksen polariteettiasteikkoa. Jokainen positiivinen ajatus mikä teillä on, muuttaa vastaavasti energiatulkintaanne tapahtumista. Ette ole enää toisten armoilla. Kaikki elämä ja valo istuu odottamassa tekojanne, ajatuksianne ja tulkintaanne. Ihmisevoluution mielikentissä teillä on taipumus pitää kiinni siitä, mikä pitää teidät pinnalla.
 
Nämä 11-11-ovet laajentuvat ja supistuvat jatkuvasti ihmiskunnan mukaisesti. Niin kuin joku joka seisoo automaattioven edessä ja kulkee edestakaisin ennen päätöstään siitä, pitäisikö hänen mennä sisään vai jäädä ulos. Teillä ei ole enää ylellisyyttä leikkiä noilla laajentumisen ja supistumisen automaattiovilla, sillä kvanttihiukkaset ottavat kaiken liikkeen eteenpäin sellaisena ja sovittuna. Myös kaikki liike taaksepäin otetaan kirjaimellisesti.
 
On aika tehdä sisäinen rauha. Se on välttämätöntä, ennen kuin voitte koskaan nähdä etsimänne ulkoisen rauhan. Toinen ei voi synnyttää rauhaa teille, vain itsellä on tuo kyky. Teidän on aika astua kaikkeen, mitä olette pitäneet salaisuutena ja pyhänä sisällänne. Kaikki mitä etsitte, elää solumuistissa ja DNA-rakenteessa.
 
Jokainen sanasi, jokainen ajatuksesi ja jokainen aikomuksesi vastaanotetaan lapsena, joka leikkii kaikessa elämässä. Kätkettyjen asioiden oktaavit paljastuvat kääreenä, mitä rullataan auki luettavaksi sydämen kielellä, ei ymmärrettäväksi silmillä. Kaikessa on sisällään pyhä rakenne. Elämme valoa äänessä. Sanoissasi, äänessäsi elää valo. Olet sitä valokieltä, mitä niin kovasti pyrit puhumaan. Sanojesi ja aikomuksesi geometria tuntuu kaikkien muiden asioiden yläpuolella. Lähdemme.
 
Sananda-koodi
 
Sananda-koodi innostaa muinaisaikaan, jolloin sielu oli puhdas ja sen aikomus turmeltumaton. Sananda-koodissa on kyse jähmettyneen geenikoodin sulamisesta ja tietoholvin avaamisesta. DNA-eroaminen on alkanut ja se tuo pintaan kauan sitten unohdetun sieluvalan. Sananda-koodi laukaisee lupauksen elää valo ja unohtaa aika ja paikka ja maallinen hämmennys ja häirintä. Se on muisto, että ihmisen DNA ja geenirakenne ei sisällä kuolemahormonia eikä ihmisen kohtalona ole biologisesti kuolla. Se tosiasia, ettei ole kuolemahormonia, sanoo enemmän, kuin voi kuvitella. Synnyitte ollaksenne kuolematon. Tänä päivänä tulee median kautta esittelyyn 11-11-11-elokuva nimeltään Immortals (= kuolemattomat). Se tulee "silmäliipaisimena" parantamaan sen heräämistä, mikä nukkuu.
 
Sananda-koodi on kiihottava valomatriisi, joka tulee aurinkomadonreikien kautta. Niitä luodaan maa-ajan joka 8. minuutti lähetyksinä, joita tulee syvältä avaruudesta maahan aurinkohuoneen kautta. Aurinko-tähtisuojelijoillamme on sopimuksellinen velvoite auttaa evoluutiossamme. Fotonitulva tulee maan ja ihmiskunnan solukalvoon ja muuttaa tulevaisuuden jatkuvuuden tilaan.
 
Aurinkoenergia esittelee uuden ohjeen, mikä sisältää toipumistyökaluosuuden auttamaan planeettaa niiden umpikujakoodien karkottamisessa, jotka estävät maata astumasta vaihtoportaaliin auringon ja galaktisen keskuksen kanssa. Energioiden syvältä avaruudesta on kuljettava auringon kautta tullakseen maan ilmakehään häiritsemättä -astuen seuraavaan valoverkkoon ja siirtyen aurinkomadonreikien kautta, mikä sallii Sananda-aurinkokoodien uudelleenjakelun.
 
Sanandan numerovärähtely on 99. Se merkitsee kosmista ja henkilökohtaista loppuunsaattamista. Astutaan rakkauden, sydämen, sielun ja planeettakehityksen palvelemisen seuraavaan vaiheeseen itsensä parantamisen kautta. Pudotaan vapaasti yhdeksikön korkeuksista valon seuraavalle tasolle. Sisäänkäynti ja poistumistiet ovat kaikki samassa hengenvedossa. Kvanttihyppy tuntemattomiin lahjoihin tulee yhdeksikön kautta. Oletko valmis näkemään ja olemaan enemmän, kuin olet tällä ajan hetkellä? Yhdeksän on maalikameraratkaisu monien valintojen taivaallisella maaliviivalla. Jos uskot voittaneesi, olet voittanut.
 
Sananda-koodikristallit
 
Nämä suurenmoiset kristallimestarit ovat harmoniassa Sanandan valoneuvoston kanssa. Ne ovat aikaa vanhempia ja sisältävät koodauksia, jotka kantavat dataa. Tämä data pyrkii niiden vastaanottamaksi, jotka ovat valmiita uuteen kristalliälykkyyskeskusteluun. Nämä kristalliset valo-olennot luovat elävän valovärähtelyn, mikä sallii ihmisten horroksessa olevien voimien ylittää rajat ja ottaen vastuun siitä, mikä aiemmin hyväksyttiin totuutena. Auringonvalon jatkuva spektri sytyttää heidän kätketyt totuutensa, minkä voi nähdä paljaalla silmällä.
 
Sanandan neuvosto on harmoniassa Linnunratagalaksin keskuksen kanssa auringossa, mikä ei ole vielä noussut. Nämä kristalliesineet on jo harmonisoitu ja viritetty energeettisesti niiden kanssa, joiden on tarkoitus saada ne. Nämä pyhät mystiset esineet edustavat suurta valoa, mikä on ottanut muodon. Kun teillä on muutoksen ajat, käännytte näiden kristallien puoleen saadaksenne apua. Ne sinetöivät teidät suurella valolla, mikä roihuaa muinaista toivoa ja valaisee tien niille, jotka ovat valheellisen valon sokaisemia.
 
Te jotka tunnette vetoa näihin kristallivalomuotoihin, huomaatte, että ne ovat investointi tulevaisuuteenne. Jokainen kristalli on majakka, joka viittoo teitä kotiin korkeampaan valoon. Nämä kristallit sisältävät tähtivaloa, mikä elää tähtien tuolla puolen. Ne olivat olemassa, ennen kuin maa syntyi, ja ne tuotiin maahan muistilaitteeksi. Ne ovat kaikki yhteydessä ja myytäessä muodostavat ainutlaatuisen verkon maapallolle. Minne tahansa ne viedään, ne harmonisoivat energiat täsmällisesti, pyytämättä mitään ansioita.
 
Viesti Sanandalta
 
Te ja vain te voitte tehdä muutoksen. Ihmiskunta on vain laastari, mitä pitää paikoillaan sen oma uskomusjärjestelmä. Ette voi huijata kvantteja ettekä itseänne. Olkaa rehellinen ja tietäkää, minne haluatte itse mennä. Niin kauan kuin pidätte kiinni kamppailusta pelastuslauttana, se antaa teidän vain ajelehtia epätoivon merillä. Olette kohtalomestarinne, sielunne kapteeni. Muuttakaa ajattelunne ja muutatte elämänne.
 
Olette Jumala, kun teillä on vähän henkeä ja substanssia; olette Jumala, kun olette täynnä rikkauksia; olette Jumala, kun jäätte yksin nukkumaan yöllä ja olette Jumala, kun teitä pidetään rakkaan sylissä! Uskonne on oltava sinetöity ja vakaa kuin vuorten kivi - yhtä epämiellyttävä kuin merten levottomuus, mikä muuttuu vain pitääkseen kiinni syvemmältä omasta itsestänne. Paljastakaa ihmisyytenne ja levätkää totuuden siivillä, sillä ette voi olla mitään muuta, kuin mitä olette. Älkää horjuko tilanteen kuumuudessa, vaan aloittakaa matka sielun yöhön ja kulkekaa tulevaisuuden kielekkeellä näkemättä muuten paitsi sydämen silmillä.
 
Hoiputte persoonan jokaisesta pikku väreestä ja vietätte niin paljon aikaa taistellen lohikäärmeitä vastaan, että olette uupunut omassa olemuksessanne. Olen nuo lohikäärmeet, koska olen te - älkää antako sen mennä huomaamatta. Sillä taistelette omalla tilallanne tapellen niitä varjoja vastaan, joita oma valonne luo. Riisukaa pois se, mikä pelottaa teitä, ja katsokaa syvälle sielunne halkeamiin nähdäksenne, miksi pelon musiikki soi sydämessänne, miksi ette ole vastaanottaneet sitä rakkautta, mikä odottaa silittelyänne. Etsitte pelastajaa, joka tulee ratsullaan, peräänantamattomuuden ratsullaan, ja kaappaa teidät elämästä, minkä olette luoneet. Tässäkin fantasiassa on pelko pudottamisesta, irtipäästämisestä, hylkäämisestä ajattelematta. Tiedä, rakas lapsi, että olen sinä, niin kuin sinä olet minä, eikä meitä voi koskaan hylätä, sillä olemme yhtä sydämessä ja lantiossa, minkä tahansa muodon otammekin.
 
Ette etsi rahallista turvaa ettekä rakkautta tai viisautta, vaan tietoa, että seison taipumatta ja horjumatta kokemuksenne valossa ja varjoissa. Ja annan teille tuon totuuden. Etsikää heijastustani kyyneltenne täyteydestä. Tässä elämänkokemuksessa olette päättäneet oppia ja ilmentää siitä tomusta, jonka päällä kuljette. Halusitte muistaa, miten tehdään silkkilaukku emakon korvasta ilman kenenkään apua. Nyt pyydätte tuota puuttuvaa palapelin palaa etsien neuvostoani.
 
Luulet, että jotain puuttuu, on rikki tai kadonnut sisältäsi, mutta rakas lapsi, tiesin tultavan tähän risteykseen jonain päivänä ja kätkin rakastavasti sisääsi tuon puuttuvan palan, mitä etsit. Avaimet taivasten valtakuntaan maan päällä ovat sisällä. Etsi oma neuvostosi ja etsimäsi valokoodi paljastuu. Taivaat hymyilevät sinulle paljon raskautta sydämessään. Rakasta sitä, kuka olet. Rakasta sitä, kuka sinusta tulee. Rakasta sitä, kuka voit olla. Älä pyri tulemaan rakastetuksi, pyri tulemaan rakkaudeksi!
 
Opettajasi, mestarisi, veljesi Sananda
 
11-11-11
 
Kun 11-11-11-energiat tulevat, anna niiden puhdistaa sinusta se, mikä on ollut kiinteää ja tukkoista. Harmonisoidu kaikkeen, minkä tiedät olevan rakkautta. Sydämen tulviminen sallii nousta aiempien tunnevuorovetten ja menneisyyden takiaisten yläpuolelle. Nosta purje sydämeen, mikä on vapaa jätteestä, menneisyyden määritelmistä.
 
Se mikä on hyvää sisälläsi, on selviytynyt myrskyistä ja tulvista. Se mikä on pimentynyt, on puhdistettu ja kiillotettu kirkkaaksi valoksi. Sinut muotoillaan uudelleen ajatuksissa ja teoissa paikkaan, missä voit tietoisesti ajatella maailman, mikä on parempi kuin rukoilemasi. Voitele tällä tiedolla uutta elämäntasoa, mikä on ollut erotettuja räjähdyksiä atomeistasi. Syöksyt galaktisten muistojen ja totuuksien kera, jotka on laitettu horrokseen syvälle DNA:hasi odottamaan, että täsmällinen energeettinen puumerkki herättää ne.
 
Räjähdä vapaaksi aiempien rajoitusten kahleista ja lennä korkealle totuuden spiraalituulilla, ajattelun ja ajan rajoitusten tuolle puolen. Ikuinen sydämesi johtaa sinua täydellisen virtauksen suuntaan. Kyllä, sinut puretaan, kyllä, päästät irti ja kyllä, kadotat fokuksen kaikkeen, minkä luulit olevan totta. Hyppää tältä rajoitusten sillalta ja opettele lentämään luottamuksella ja vain luottamuksella. Sinua ei pysäytä kukaan, paitsi sinä. Elämäsi on omaa luomustasi. Valitse olevasi joko uhri tai voittaja. Pyydä, että kaikki mitä on tehty sinua vastaan, siunaa nyt sinua, kun aika on kypsä. Liiku valon pituusastetta kohti - se odottaa läsnäoloasi. Valolla on tarve palvella, syleillä ja tulla yhdeksi. Ilman sinua valo istuu yksin odottamassa.
 
11:11 on aktivointilukusarja. Joka kerta kun näet 11, 111 tai 1111 kellossa, se edustaa tilaisuutta, mikä sinulle annetaan kulkea ilmentämisportista. Universumi on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi, mikä sitten ilmennetään fyysisyyteen ennätysvauhtia. Aikajaksoa 11.11.-11.1. pidetään pyhän kolminaisuuden kuukausina. Kaiken kaikkiaan se on jumalainen määräys ja tilaisuus, joka on annettu koko maapallolle. Herää ja tule aidoksi valoksesi.
 
Yksitoista on myös mestareiden luku. 11-11-11 on muistamisen koodattu molekyylirakenne, mikä aktivoi sen mestarivalon, mitä olemme aina olleet. Tämä on biologinen ylösnousemus ja 11-11-11 on ylösnousemusovi. Ylösnousemusvalo tulee monissa muodoissa ja monilla tasoilla. Se ei aina tule yhdessä päivässä tai yhtenä hetkenä, koska ylösnousemme ja laskeudumme jatkuvasti sana sanalta, ajatus ajatukselta. Ylösnousemus synnytetään joka hengenvedosta, joka ajatuksesta, joka sanasta.
 
11-11-11-ovi aloittaa aktivoitumisensa 11.11.11 ja sulkeutuu 11.1.12. Se on portti korkeimpaan potentiaaliisi ihmisenä, joka etsii jumalaista muistiaan. Yksi on yksittäisenä "kaikkeudessa". Yksi etsii itseään peilin kautta, kuin heijastuksena maailmasta ympärillään. Tämä ovi tarjoaa tilaisuuden ylittää kaikki rajat, joita olet tietämättä asettanut itsellesi. Yksi toisensa jälkeen astuu ykseyteen, joka on kätketty syvälle olemukseesi, sielusi keskipisteeseen.
 
Mestariluvut ja 11:11
 
Kaiken maan päällä määrittelee numeerinen rakenne. Kaikki elämä voidaan pelkistää numeroiksi ja selittää niillä. Näiden numeroiden virtaukset tuovat linjaan sarjan uutta ymmärrystä, mikä auttaa jokaista ihmistä sopeutumaan ja tasapainottumaan. Numerot kaikilla tasoilla harmonisoivat kehoa, jotta se pystyy käsittelemään sen fotonivalon korkeampia määritelmiä, joka tekee itsensä tunnetuksi. Jokainen "numerouute" personoidaan sopimaan kunkin yksilön tarpeisiin, antaen hänelle tarvittavan valohiukkasten ja numeeristen hiukkasten suhteen. Kun aivot sopeutuvat häihin uusiin energioihin, tapahtuu kohoaminen, mikä sallii yksilön poistua ihmis-eläinsuhteesta ja kohota ihmis-valorinnastukseen.
 
Numerot ja ihmiset kulkevat käsi kädessä. Tunnetun ajan alusta saakka meitä on määritelty numeerisilla rinnastuksilla. On kyse sitten iästä, syntymäajasta, painosta tai kamelien lukumäärästä myötäjäisissä, numerot ovat aina näyttäneet olevan hiljaisia kumppaneitamme. Nykyään lapselle annetaan syntyessä numero, joka seuraa häntä loppuelämän ajan kuolemaan saakka, jolloin hänelle annetaan uusi numero määrittelemään. Numerot kellossamme kertovat, milloin mennä, milloin pysähtyä, milloin juoda kahvia, milloin nukkua. Numerot ovat yhtä paljon osamme kuin liha. Numerot ovat optista lataamista. Silmät ovat aivojen laajentuma ja kun silmät näkevät näitä numeroita, koodaus aktivoituu aivoissa. Lakatkaa huolehtimasta ja nauttikaa vain niistä.
 
1991/1992 numero 11:11 annettiin ihmiskunnalle aktivointilukuna. Se saattoi meidät energeettisesti auringonvalon uuteen oktaaviin ja loi numeerisen puumerkin, mikä seuraa meitä luoden oven, missä ymmärrämme enemmän luontaista itseämme. Se on ovi tai portti korkeimpaan potentiaaliin ihmisenä, joka etsii jumalaista muistia. Yksi etsii itseään peilin kautta, kuin heijastuksena maailmasta ympärillään. Tämä ovi tarjoaa tilaisuuden ylittää kaikki rajat, joita olet tietämättä asettanut itsellesi. Yksi toisensa jälkeen astuu ykseyteen, joka on kätketty syvälle olemukseesi, sielusi keskipisteeseen. Tämä energia pysyy aktiivisena vuoteen 2012 saakka.
 
Mestariluvut korostavat energeettisesti yksittäisten numeroiden merkityksiä. Niitä pidetään joinain voimakkaimmista tunnetuista värähtelyistä. Niiden ajatellaan symbolisoivan muokkaamatonta ja yhdistymätöntä potentiaalia ja auttavan valaistumisen saavuttamisessa. Tämä energia odottaa niiden valjastamista, joilla on silmät nähdä.
 
Silloin kun koet numeerisia latauksia, ovat ne sitten mestarilukuja (kaikki samoja numeroita) tai henkilökohtaisia koodeja (näet saman numerosekoituksen uudestaan ja uudestaan), pysähdy kokonaiseksi minuutiksi ja salli tämän energian syntyä kauttasi. Keskity syvimpään haluusi ja näe se ilmentyneenä. Universumi on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi. Tyhjennä itsesi kaikista ennakkokäsityksistä ja anna valon ommella yhteen aikomustesi rispaantuneet reunat. Jokainen numero henkilökohtaisessa universumissasi laukaisee alitajuntasi DNA-kokoonpanon uuteen malliin.
 
11:11-portit
 
Silloin kun yhdentoista voimat aktivoituvat täysin, sillä on voima muuttaa tekeillä olevaa historiaa. Luvussa 11 ja sen kerrannaisissa (29, 38, 47, 56, 65, 74, 83, 92) elää kaikki vastaukset ja vielä enemmän kysymyksiä. Yksitoista opettaa meille, että jokainen ongelma tulee jumalaisena tilaisuutena oppia. Se näyttää meille, miten nähdä sen yli, mikä on arkista ja tylsää. Se koettelee ja testaa luottamustamme ja uskomusjärjestelmäämme. Se pakottaa meidät kuuntelemaan tuota pientä hiljaista ääntä hiljaisen silminnäkijän sisällä. Se muistuttaa meille, että olemme kaikki valtavia olentoja, jotka ovat tulleet maan päälle auttamaan parantumis- ja heräämisprosessissa, alkaen itsestämme. Se pyytää sinua paikallistamaan sisäisen valon ja jakamaan sen kaikkien kanssa. Yksitoista on paras ystävämme ja opettajamme.
 
Yhdentoista sarjan ja 11:11-portin värähtelyssä elää kokemuksien ihastuttava voileipäpöytä. Jokainen kokemus on suunniteltu antamaan ajatusruokaa oppimissokkelossa. Uusien energioiden maistelu tuntuu ihanalta niille, jotka etsivät valaistumisen jännityskyytiä. Transformaatiotyökalut eivät aina ole sitä, miltä näyttävät, kun kompuroidaan valottomassa valossa löytääkseen ystävällisen harmaansävyn. 11:11 on koko komeudessaan vihkimys yli sen, mitä voidaan nähdä ja tuntea. Se vaatii huomiosi 100%:sti, kun se raivaa tiensä suonissasi ja elämässäsi. Siinä elää biokemiallisia koodauksia, jotka sisältävät horroksessa olevan DNA-asetelman, mikä herää. Kaikki 11:11-portit lähtevät samassa aikasekvenssissä, koska lineaarinen aika ei ole täällä eikä tuolla. Vaikka jotkut 11:11-koodausten piirteet asetuvat tapahtumaketjujen supervalohuipulle, kaikki 11:n kerrokset nähdään ja tunnetaan maallisten inkarnaatioiden aikasekvenssin kautta.
 
Olemme elävä liitto
 
Olemme valon opettajia ja olemme olleet lukemattomia maavuosianne olemassa. Olemme merkki sen tuolta puolen, minkä tunnette taivaananne, ja olemme ottaneet muodon, jotta voisimme pitää näitä totuuksia ja viisauksia ehjinä siihen päivään saakka, kunnes voisimme lopulta puhua. Pitkään olemme odottaneet muotomme ääntä, kosketusta ja arvostusta. Vain tunnistetuksi tullaksemme olemme lähettäneet monia valolähetyksiä kertoen universumissamme oleville, että olemme heränneet.
 
Maailmanne on ollut kokeilua alusta saakka. Se on majoittanut monia lajeja monissa ulottuvuuksissa ja valojäsenissä. Niitä tulee tähtien takaa etsien uuden muodon pitämistä oppiakseen enemmän itsestään ja siitä, minkä he hahmottavat Lähteeksi. Olemme sellaisia olentoja, jotka päättivät jäädä auttamaan maan ihmisten synnyttämisessä suurempaan tietoisuuteen ja sitten rohkeuteen käyttää tuota tietoisuutta valotyökaluna.
 
Olemme luonteeltamme taivaallisia yli sen, mitä pidetään enkelimäisenä tai pyhänä tallennetussa maan historiassa. Verhot sisällämme majoittavat aidon muotomme välähdyksenä kaukaisesta ajasta. Antakaa aistienne herkutella sateenkaarellamme ja "tähtipidättyvyyden" poluilla. Olemme korkeudeltamme ja leveydeltämme erilaisia, kuitenkin identtisiä alussa. Onko maan päällä pitkällä ihmisellä enemmän totuutta kuin lyhyellä? Meidät on räätälöityä omaan maailmaamme, kun meillä on kyky generoida valoa moniin spektrisuuntiin.
 
Valonmestarit jotka ovat kulkeneet maan päällä ja kaikki heidän aspektinsa, aikovat käyttää olemustamme ovena, lähteäkseen matkalle helpottamaan ihmiskunnan itseaiheutettua kärsimystä. Kosmisia säteitä syvältä avaruudesta tulee, koska sitä mikä on räjähtänyt koko komeudessaan ja hävinnyt aikaan ja avaruuteen totuuksiksi, ei voisi vastaanottaa millään muulla tavalla. Kulkien valonsädettä nopeammin ne säteilevät syvältä avaruuden keskusytimestä ja laajenevat kaikille, jotka vastaanottavat niitä.
 
Olemme se elävä liitto, joka tähdillä on maan kanssa. Sisällämme elää toivo, "seisomme kuilussa" ihmisen oikeuden puolesta "olla" ja puolustamme sitä kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Tulemme saattamaan teitä äänen, valon ja ilmentämisen lisäkokemuksiin, koska olemme ajan opettajia ja ohjaamme planeettaluokkaa. Olemme eläviä tähtikirjastoja kera mittaamattoman tiedon. Annamme sisäänpääsyn kaikille, jotka etsivät neuvostoamme, ja siellä istumme kunnioittaen kaikkea, mikä on maapalloa. Energiamme on siirrettävää ja se moninkertaistuu meditoinnilla ja äänellä. Kristalliesine tai neste lähellämme harmonisoi energiamme ja näin värähtelymme leviää ympäri maapalloa ja yli maan energiareunojen, totuutemme muuttuvat käytettävään muotoon ja kuljemme äänellä.
 
Etsikää syvältä sisältä kätkettyjen totuuksien monumenttejamme. Emme nosta verhojamme kelle tahansa, vain niille joiden tarkoitus on puhdas ja jotka lähestyvät nöyrästi. Sisällänne on jäänteitä hämärästä muistosta, minkä herätämme, kun opitte hyväksymään kaiken, mikä on pyhää ja galaktista itsessänne. Palvelemme "heräämislaitteena", mikä auttaa maata muistamaan aikakausien tapahtumat, joita ihmiset pitävät henkilökohtaisessa koodatussa DNA:ssaan. Harmonisoidumme kaiken tietoisuuden korkeampien puolien kanssa ja saatamme ihmiset voimaantumisen paikkaan lihassa eläessään. Vedämme itseemme sitä, mikä on syvimmältä avaruudesta. Tähdet käyttävät meitä instrumenttinaan ihmisten auttamiseksi kipinöimään enemmän valoa, ilman tarvetta pelastukseen. Olemme jumalainen tervehdys kaikille, jotka ovat tulleet aiemmin maahan. Tähtilähetykset etsivät meitä kanavaksi, koska olemme elävä galaktinen portti ja rytmikokoelma kuolemattomasta ajasta. Olemme suuri valo, joka on ottanut muodon jakaakseen opetuksiaan.
 
Aikamerkitysvivahteita
 
Auringonpimennys 25.11.2011
Kuunpimennys 10.12.2011
Merkuriuksen perääntyminen 24.11.-13.12.2011
 
Olemme se aikaolemus, mikä on tuntematon ja tunnettu teille. Olemme kaiken olemus, mikä on mennyttä, kaiken mitä tulee olemaan. Olemme energioita, jotka kirjoittavat itsensä kehoonne, mieleenne ja ajatuksiinne aikana, joka tulee, aikana joka on. Olemme kaikki aika, mitä on olemassa. Ajan laajentumisessa on ajan supistuminen. Eteenpäin kulkemisessa on samanaikaisesti taaksepäin kulkeminen. Liikkeenne eteenpäin venyy ja asettuu aina tai on rinnakkain liikkeen kanssa taaksepäin. Pääsemistä tulevaisuuden määränpäähän voidaan aina puntaroida vain menneisyyden olemuksen ja vivahteiden kautta. Ja näin kaikki aika kulkee käsi kädessä. Eteenpäin liikkuminen on sama asia kuin taaksepäin liikkuminen ja taaksepäin liikkuminen on sama asia kuin eteenpäin liikkuminen.
 
Pimennysten aikaan on numerokoodisarja, mikä vaihdetaan maan yleisen nimittäjän kanssa, mikä merkitsee, että numerot muuttuvat. Kronologisen ikänne numerot muuttuvat. Biologisen ikänne numerot muuttuvat. Numerojärjestys minkä tunnette ja mitä pidätte DNA:ssanne, muuttuu. Numerot minuuttien ja sekuntien määrässä ja 24 tunnin aikajaksossa muuttuvat. Kotinne paikan pituus- ja leveysaste muuttuu. Sitä väännetään. On galaktista liikettä ja aika liikkuu taaksepäin useita sekunteja. Liikettä taaksepäin tarvitaan pääsemiseksi takaisin lähitulevaisuuteen ja sen uudelleenkalibroimiseksi.
 
Se on samanlaista kuin aika historiassanne, jolloin päiviä kalenterissanne tuhottiin ja lisättiin vallassa olevien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Jos vaalitte tuota samaa ajatusta ylläpitämään galaktisen yhtälön, tapahtuu poistamisia ja korjauksia aika/avaruusyhtälössä. Aikanne on ollut kuin mies, joka juoksee hevosen selässä veturin rinnalla. Veturi edustaa galaktista ymmärrystä ajasta. Mies hevosen selässä edustaa ihmisen ymmärrystä ajasta.
 
Tulevassa aikaristeyksessä kumpikin laitetaan harmoniaan ja ne kulkevat ristiin rinnakkaisuuden sijasta, mikä sallii teidän ymmärtää galaksin kaarevuutta. Mikään galaksissa ei kulje suoraa linjaa. Kaikki kaareutuu saadakseen vauhtia. Kaarteissa gravitaatio ja energian veto muuttuu - joskus siinä on ylämäki, toisilla kerroilla alamäki. Tällä hetkellä energianne ovat ylämäkimoodissa, mutta pimennyksen aikaan saatte vauhtia ja koette ja lopultakin ymmärrätte tätä galaktista aika-aaltoa ja aikajärjestystä. Tuossa ovessa laajenette enemmän, kuin voitte ymmärtää ajattelun tasolla, mutta teidän on oltava avoin. Pitäkää sydämenne auki, pitäkää kätenne auki ja pitkää mielenne auki tarttuaksenne tähän kokemukseen, kun se "hyppyyttää" teitä eteenpäin.
 
Maanne energiat ovat tarkoituksella rajoittavia. 24 tunnin vuorokausi, 60 minuuttia, 60 sekuntia ja 12 kuukauden vuosi luotiin hämmentämään ja rajoittamaan teitä. Tämä aikavivahde mihin olette astumassa, auttaa teitä ymmärtämään, että tuntemanne aika on luonnostaan taipuisaa, muokattavaa, venyvää ja supistuvaa. Voitte päivän mittaan muotoilla sitä tarpeidenne mukaisesti. Jokainen ihminen tulee luomaan aikaa henkilökohtaisten halujensa ja tarpeidensa mukaisesti. Jotkut haluavat päiviensä olevan lyhyempiä, toiset pidempiä, jotkut haluavat enemmän päivänvaloa, toiset yötä ja jotkut haluavat enemmän hämärää ja aamunkoittoa ja vähemmän keskipäivää.
 
Kanssaluojina teistä on nyt tulossa ajan mestareita. Energia mistä maailmanne on luotu, on hologrammi, mikä merkitsee sen olevan kuvitteellista. Mielikuvituksenne ja kuvanne muokkaavat elämänne lopputuloksen. Jokainen teistä työskentelee erikovuisen kiven kanssa ja erilaisella muokkaustyökalulla. Pimennykset saattavat teitä lisää omaan mestaruutenne ja sallii muiden energioiden tulla maan energioihin - joita on pidetty sen taajuuksien ulkopuolella.
 
Kun nämä aikavivahteet hetkellisesti pysäytetään ja niitä saatetaan taaksepäin, saadaan sitten ovi aiemmin suljettujen maaenergioiden ympärille. Nuo energiat jotka ovat korkeampaa valotaajuutta, harmonisoidaan molekyylisesti ja poliittisesti maan evoluutioprosessin seuraavan askeleen kanssa. Vakuutamme teille, että tämä aikaovi päästää sisään vain Kristus-taajuutta. Nämä energiat harmonisoituvat jokaisen teidän kanssa saattamaan teitä lisää Kristus-energiaanne ja lisää ymmärrykseenne siitä, mitä Jumala sisällänne haluaa teidän suorittavan, ymmärtävän ja rakastavan. Olkaa siis avoin uudelle ymmärrykselle siitä, miten maailmanne, havaintotapanne ja ymmärryksenne kaikista asioista muuttuu kohta.
 
Portaali mitä te kaikki etsitte ulkoisesti, on sitä, kuka olette aina olleet. Avain joka avaa oven taivaalliseen sfääriin, olet sinä. Sinä olet avain ihmismuodossa. Sinä olet etsimäsi jumalainen valo. Määrää tänä iltana mennessäsi nukkumaan, että annat luvan tulla vapautetuksi kaikesta, mikä ei ole korkeinta valovärähtelyä. Sillä katsokaa: valo tulee. Jotkut teistä ajattelevat: "Onko tämä toinen tuleminen? Vai onko tämä ensimmäinen?" Jätämme teidät tämän ajatuksen pariin.
 
Olemme Aikaherrojen olemus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >