HomeViestejäGaian Totuudentytär19.9.2013 - Hiljaisuus sanoo paljon

19.9.2013 - Hiljaisuus sanoo paljon

HILJAISUUS SANOO PALJON
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
19.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joskus on niin paljon sanottavaa, että hiljaisuus on paras vaihtoehto.
 
Silloin kun ajatuksia ja ideoita pyörii päässäsi - hajanaisia ja irrallisia - voi tulla ulos aivan vääriä sanoja.
 
Suuret ideat voivat vaikuttaa ajattelemattomilta, kun et ole ottanut aikaa muotoilla tai järjestää niitä kunnolla mielessäsi tai paperilla.
 
Huolenaiheet tai kysymykset voidaan ymmärtää väärin, kun toiset ovat ehkä epävarmoja siitä, mihin pyrit, mitkä ovat todelliset tarkoitusperäsi.
 
Joskus myös epäselvä tai yleinen kysymys kätkee suuremman - se on vain oire suuremmasta asiasta. Niinpä omien ajatustesi kanssa oleminen on parempi vaihtoehto kuin niiden jakaminen.
 
Teillä ihmisillä on tarkoituskerroksia. Ehkä huudat: "Teet liikaa töitä", kun se todellinen kysymys, minkä haluat kuiskata, on: "Rakastatko minua vielä? Toimintasi näyttää kertovan minulle, että työsi merkitsee enemmän kuin minä."
 
On paljon helpompi keskustella työstä kuin ongelmista, jotka paljastavat haavoittuvuuden. Kuitenkin haavoittuvuus voi johtaa ratkaisuihin. Small talk harvemmin. Se johtaa kehän kiertämiseen.
 
Tämä maailma rakastaa puhumista. Mutta hiljaisuus sanoo paljon. Voit paljastaa paljon asioita, kun annat itsesi istua ja olla (joskus epämukavassa) hiljaisuudessa.
 
Hiljaisuuden myötä kaikki höttö ja tarpeettomat sanat putoavat pois ja aidot ja ratkaisevat jutut tulevat esiin. Hiljaisuus näyttää, mitä sanoja sinun pitäisi sanoa …
 
Hiljaisuudessa ja armossa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >