HomeViestejäGaian Totuudentytär2.7.2013 - Ole lempeä kehollesi

2.7.2013 - Ole lempeä kehollesi

OLE LEMPEÄ KEHOLLESI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
2.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sielusi ja sydämesi muuttuu ja avautuu usein helposti ja sujuvasti. Näin ei ole fyysisellä astiallasi, kehollasi. Se vaatii monta kertaa päiviä, jos ei viikkoja, sopeutuakseen ja toipuakseen.
 
Se on kuin muovipullon täyttämistä vedellä ja jäädyttämistä. Vesi laajenee ja pysyy itsenään, mutta joskus pullo (astia) ei pärjää yhtä hyvin. Samoin on kehollasi.
 
Neuvomme sinua ottamaan tavaksi tutkia sekä sieluasi ja sydäntäsi että kehoasi päivinä, jolloin olet väsynyt, loppuun kulunut, kehoa särkee, olet hidas ja ärtyisä - etkä pysty itsesi rakastamista varten selvittämään miksi.
 
Yllätyt ehkä havaitessasi, että sielusi lentää korkeuksissa ja sydämesi on täysin laajentunut, mutta kehoastiasi on tyhjä, väsynyt ja mielelläsi pysyisit sängyssä tekemättä mitään - tai hyvin vähän.
 
Mutta elämäsi jatkuu ja sinulla on maallisia velvollisuuksia.
 
Lepää noina päivinä mahdollisimman paljon, syö hyvin (paljon proteiinia), juo paljon nestettä, mutta ennen kaikkea vietä mahdollisimman paljon aikaa "lioten" siinä ilossa ja laajentumisessa, mitä sinä (sielusi) koet. Jo muutaman minuutin hiljaisuuden tunteminen voi tehdä ihmeitä ja energisoida sinut tunneiksi.
 
Tavallaan sallit sielusi ladata kehosi. Tätä on erittäin vaikea selittää.
 
Tällaiselta tuntuu kokea se, ettet ole yhtä kuin kehosi - että olet paljon enemmän kuin se keho, mihin synnyit ja mikä on kasvanut mukanasi. Se voi olla hyvin eriskummallista.
 
Muista vain olla lempeä kehollesi ja antaa sille, mitä se tarvitsee, jotta saavutat täysimmän potentiaalisi ollessasi tällä planeetalla - hyvinä ja pahoina päivinä.
 
Ego ei välitä siitä, mikä on parasta sinulle. Se haluaa sinun pysyvän vain vaikutelmien mukana, esimerkiksi tekevän 40 minuutin aamujoogan, vaikka sinulla on energiaa vain 15 minuuttiin. Tai 10 minuutin kävelyyn. Kun kehosi on täysin toipunut, sitten voit palata rutiiniisi. Jos pusket kehoa toipumisen aikana, prosessi vie pidempään ja saatat myös loukata itsesi tai sairastua.
 
Jos pidät hyvää huolta kehoastiastasi ollessasi täällä maan päällä, saatat hämmästyä siitä, miten voit kasvaa ja mitä saavuttaa.
 
Lempeydessä ja rakkaudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >