HomeViestejäGaian Totuudentytär1.7.2013 - Irtipäästäminen ja itsensä vapauttaminen

1.7.2013 - Irtipäästäminen ja itsensä vapauttaminen

IRTIPÄÄSTÄMINEN JA ITSENSÄ VAPAUTTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
1.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ennen kuin toiset voivat hyväksyä sinut sellaisena, kuka olet, kuka sinusta on tullut, sinun itsesi on todella päästettävä irti … vapauttaaksesi itsesi.
 
Päästettävä irti:
 
* vanhasta itsestäsi ja kaikista itseistä joita olisit voinut olla
* katumuksesta
* vihasta ja katkeruudesta itseäsi ja muita kohtaan
* kaikista ennakkokäsityksistä joita sinulla ehkä on siitä, kuka ja miten sinun pitäisi olla
* kaikista ennakkokäsityksistä joita sinulla ehkä on siitä, kuka ja miten mielestäsi toisten pitäisi olla
* oletuksista elämän, toisten ja itsesi suhteen
* odotuksista
* tuomitsemisesta - itsesi ja toisten
* uskomuksista, ajatusjärjestelmistä, käsityksistä, prioriteeteista, arvoista ja opetuksista, jotka eivät enää palvele sinua
* suhteista joista on tullut "pakollisia" - eli joissa toinen tai kumpikin ystävyyssuhteen (kumppanuuden, parisuhteen …) osapuoli pysyy syyllisyydestä tai velvollisuudesta, vaikka toinen tai kumpikin ovat menneet selvästi eri tietä
* ja niin edelleen …
 
Olemme sanoneet aiemminkin: jotta jokin uudistus voi tapahtua ja tulla elämääsi, sinun on tehtävä sille tilaa. Eikä mikään uusi tartu, jos pidät kiinni tuosta paskasta tai kuolleesta painosta.
 
Irtipäästäminen on vaikeaa. Joskus tunnut menettävän osan itseäsi prosessin aikana.
 
Kenties. Mutta oliko tuosta osasta mitään hyötyä sinulle? Saiko se sielusi ja energiasi kohoamaan?
 
Kyllä, irtipäästäminen on joskus kuin kuolemista, mutta se on myös uudestisyntymä. Kaikki riippuu siitä, miten sitä katsoo. Muistele sitä, kun opit ajamaan pyörää. Miten vapaalta sinusta tuntui … ja miten kauhistunut olit, kun tajusit, että olit oman onnesi nojassa. Pelon järkytys ehkä sai sinut kaatumaan oitis. Ole lapsi taas. Olet vain "pyörä" ja päästät itsesi irti siitä, mikä hidastaa sinua.
 
Olet ihmisenä rajaton, mutta kaikki kama mitä kannat mukanasi, rajoittaa sinua ja vie voimasi.
 
Usein irtipäästäminen on parasta tehdä pieninä, päivittäisinä annoksina. Aloita, ennen kuin tunnet olevasi valmis, mutta päästä viimeisestä langasta irti vasta, kun tunnet olevasi täysin turvassa.
 
Jos otat pikkuaskelia, pääset usein paljon kauemmas kuin ne, jotka odottavat tunteakseen olevansa riittävän vahva jättihyppäyksen tekemiseen. Hitaus ja vakaus tuovat perspektiiviä.
 
Keveydessä ja yksinkertaisuudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >