HomeViestejäGaian Totuudentytär20.6.2013 - Aikamatkailua

20.6.2013 - Aikamatkailua

AIKAMATKAILUA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
20.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aikamatkailu on jo keksitty. Sitä on tapahtunut vuosisatoja.
 
Itse asiassa monet teistä aikamatkaavat monta kertaa päivässä. Ja jotkut teistä viettävät suurimman osan ajastaan jonkinlaisella aikamatkalla.
 
Silloin kun vellotte menneisyydessä, kaipaatte sitä, kadutte sitä, yritätte tehdä sen uudestaan tai uppoudutte johonkin onnelliseen aikaan kauan sitten, matkustatte ajassa.
 
Sama tapahtuu, kun teette hypoteettisiin tapahtumiin perustuvia tulevaisuuden suunnitelmia. Tai kun murehditte tai odotatte jotain, mikä tapahtuu (tai ei) muutaman kuukauden kuluttua.
 
Silloinkin kun olette täysin päässänne ja teette kiivaasti viikonloppusuunnitelmia torstaina (esimerkiksi) sen sijaan, että olette läsnä työssänne tai kotona, matkustatte ajassa.
 
Hyvin monet asiat voivat siis estää teitä olemasta nykyhetkessä - erityisesti silloin kun ajat ovat vaikeat, kun kaipaatte parempia aikoja. Menneisyyteen tai tulevaisuuteen katsominen on luontainen ihmistaipumus. Se auttaa teitä pysymään hengissä. Selviytymään.
 
Aina kun saatte itsenne kiinni aikamatkan keskeltä, vetäkää henkeä tuodaksenne itsenne takaisin nykyhetkeen.
 
Katsokaa, mihin sellaisiin toimiin voidaan ryhtyä nykyhetkessä, mitkä vaikuttavat joko menneisyyteen tai tulevaisuuteen - esimerkiksi tehden jotain, mikä auttaa teitä tekemään rauhan menneisyytenne kanssa tai johtaa teitä tulevaisuuteen, millaisen haluatte saada - tai kumpaakin.
 
Te ette voi muuttaa menneisyyttä, mutta voitte muuttaa tapaanne tuntea siitä. Havaintoanne siitä. Mitä tulevaisuuteen tulee, no, monia asioita voi tapahtua, ennen kuin pääsette perille.
 
Ainoa aika jolloin voitte tehdä millekään mitään, on nyt.
 
Aikamatkailu voi tuoda lyhytaikaista helpotusta, mutta se ei koskaan vie teitä minnekään. Jos mitään, niin se on jumiutumisenne syy.
 
"Tässä" on turvallisiin matkoihin läsnä olevassa hetkessä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >