HomeViestejäGaian Totuudentytär22.5.2013 - Sisäinen hirviö

22.5.2013 - Sisäinen hirviö

SISÄINEN HIRVIÖ
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
22.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokaisen teidän sisällä asuu voimakas hirviö, jonka ainoa tarkoitus on tappaa. Vaikka se asuu sisälläsi ja on oleellinen osasi ihmisenä, se et ole sinä.
 
Tämä hirviö on Vastustaminen.
 
Tunnet, että jotkut muurit ovat niin korkeita, niin leveitä ja niin pitkiä, ettei niiden yli voi kiivetä tai läpi ohjata ja että ainoa tapa siirtyä eteenpäin on tuhota ne.
 
Sama pätee Vastustamiseen. Kukistuakseen se on surmattava, ei kesytettävä, koska se elää yhtä pitkään kuin sinä ja syntyy jatkuvasti uudestaan, kun se näyttää olevan kunnossa riippumatta siitä, miten monta kertaa olet lävistänyt miekalla sen sydämen tai katkaissut siltä pään.
 
Vastustamishirviö ei välttämättä heikkene joka kerta. Siitä tulee kuitenkin aina salamyhkäisempi, kuin ovela muodonvaihtaja. Se voi kääntää ympäristön sinua vastaan. Sillä on tapansa estää sinua ryhtymästä kaikkeen, mikä on tavoittelemisen arvoista.
 
Minkään rakkaus- valo- ja myötätuntomäärän kaataminen siihen ei horjuta sen tarkoitusta. Muista, että sillä on tehtävä ja se on erittäin päättäväinen siinä. Vastustamista ei voi suostutella. Sillä on yksi asia mielessä. Sinun ei siis tapettava se, ennen kuin se tappaa sinut (no, ne ideat, projektit, luomiset, bisnekset jotka sinä ja vain sinä voit toteuttaa).
 
Vastustaminen on sisäinen sabotoija. Olemme puhuneet siitä aiemmin. Silloin suosittelimme sen rakastamista. Nimittäin emme koskaan mene sen yli, mitä Viestintuoja on valmis vastaanottamaan. Jos näkemykset eivät vaikuta järkeviltä hänestä, Vastustaminen estää joka sanan … Näetkö, miten kiero se voi olla? Hän törmäsi äskettäin uuteen informaatioon ja kokemuksiin, jotka todistivat hänelle tuon hirviön surmaamisen merkityksen - riippumatta siitä, miten vaistonvastaiselta se ensin tuntui.
 
Tässä oli tolkkua hänestä, koska hän oli taatusti yrittänyt rakastaa sisäisen sabotoijansa kuoliaaksi, mutta se ei toiminut lainkaan. Kun hän testasi vaihtoehtona hirviön surmaamista, hän pystyi vapautumaan voimakkaasta lamaannuksesta, mikä oli kiusannut häntä jonkin aikaa.
 
Kuten aina, jos pidät tätä ajatusta naurettavana, niin ole vapaasti piittaamatta siitä kokonaan. Toisaalta jos ajatuksessa on järkeä sinusta, testaa sitä ja katso, mitä tapahtuu.
 
Toisin ilmaisten, Vastustamishirviö on kuin valtava ja näkyvä hidaste, mikä tuntuu ylipääsemättömältä.
 
Kun oikeassa elämässä ylität hidasteen, pysähdytkö ja käännyt ympäri kertoen itsellesi, ettei sinun itse asiassa tarvinnutkaan mennä sinne, minne olit matkalla? Et. Hidastat ja ohjaat sen mukaisesti. Totta, et varsinaisesti tapa hidastetta, mutta et anna sen pomottaa itseäsi, mikä yleensä tapahtuu, jos yrität kesyttää sisäisen sabotoijan. Se on niin lipevä puhuja, että uskot kaiken, mitä se sanoo, ja että kaikki nuo ajatukset tulevat sinusta … eivät tule.
 
Aina kun surmaat Vastustamishirviön, astut yli hidasteesta tiellä, mikä on elämäsi …
 
Tämä on kaksintaistelua ja sinun on päätettävä, kuka voittaa taistelun - Vastustaminen vai sinä.
 
On aika hakea miekkasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >