HomeViestejäGaian Totuudentytär4.5.2013 - Millainen olette?

4.5.2013 - Millainen olette?

MILLAINEN OLETTE?
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
4.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten voitte? Ei tunteena, vaan olotilana.
 
Millainen olette? Miten reagoitte asioihin?
 
On oleellista tietää, millainen olette. Vasta silloin tiedätte, mikä toimii teillä, tien mikä sopii parhaiten olemukseenne ja temperamenttiinne, miten olla toisten kanssa ja reagoida heidän ehdotuksiinsa tai ei-haluttuihin neuvoihinsa, miten valmistautua eri tilanteisiin.
 
Millainen olette - oletteko introvertti, ekstrovertti vai siltä väliltä? Aikainen herääjä vai iltaihminen? Oletteko sellainen ihminen, jonka täytyy kirjoittaa asioita muistiin oppiakseen tai muistaakseen, vai tarvitseeko teidän paremminkin katsella jonkun toisen tekevän tai sen sijaan lukea yksityiskohtaisesti, jotta informaatio uppoaa?
 
Kunnioittaaksenne sitä, kuka olette, teidän on tiedettävä, millainen olette, ja hyväksyttävä se. Hyvin usein muut hyväksyvät teidät sellaisena, kuin olette, enemmän kuin te itse. Miksi näin on?
 
Tiedämme, ettei ole aina helppoa olla erilainen teidän tavallanne.
 
Kuin olisi varhainen lintu yöpöllöystävienne ryhmässä. Tällaisessa tilanteessa on houkuttelevaa teeskennellä jatkuvasti olevansa samanlainen kuin kaikki muutkin (joku joka ette ole), jotta tuntisitte kuuluvanne ryhmään.
 
Haluatte myöntää sitä tai ette, niin teillä on ihmisinä taipumusta torjua nopeasti itsenne, ennen kuin kukaan muu saa tilaisuuden tehdä sen. Olettaen, että teidät torjutaan … Niinpä ette mene tuon kivan pojan tai tytön luo, ette hae todella upeaa työpaikkaa tai ette tartu luuriin ja kutsu ystävää.
 
Itsesäilytysvaisto on erittäin voimakas ihmisrefleksi.
 
Silti ihmiset ovat valmiimpia ottamaan vastaan teidät sellaisena, kuin olette, enemmän kuin luulette.
 
Kun ottaa tavaksi sellaisen, mitä teidän pitäisi tehdä vain joskus, se on monin tavoin hyvin uuvuttavaa. Aivan kuten virtaa vastaan taisteleminen, yritys kävellä alaspäin liukuportaita, jotka menevät ylöspäin, tai yritys valmistaa monimutkainen ateria pimeässä voi vaarallista, jos se viedään liian pitkälle. On aina parasta nähdä, missä sormenne ovat, silloin kun käsittelette hyvin terävää veistä.
 
Kyllä, jaatte monia piirteitä monien erilaisten ihmisten kanssa.
 
Mutta olette myös "sinä". Ja on vain yksi "sinä". On aina hyvä muistaa tämä tosiasia.
 
Ihmiset rakastavat teitä sen vuoksi, kuka olette ja millaiselta saatte heidän olonsa tuntumaan. Eivät siksi, että menette nukkumaan samaan aikaan kuin he … Kunnioittakaa sitä, millainen olette.
 
Kunnioituksessa ja rauhassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >