HomeViestejäGaian Totuudentytär11.1.2013 - Nouseminen taas pintaan

11.1.2013 - Nouseminen taas pintaan

NOUSEMINEN TAAS PINTAAN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
11.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet teistä ovat käyneet läpi merkittäviä muutoksia muutaman kuukauden kuluessa, uskaltautuen alueille, joiden lähelle vannoitte koskaan olevanne menemättä, ja ottaen askeleita kohti uutta alkua, uutta elämää - periaatteessa kulkien suuntaan, tunnettuun tai tuntemattomaan, mihin ette koskaan uskoneet itsellänne olevan rohkeutta tai voimaa kulkea.
 
Mutta olette tehneet sitä. Ja teette vastakin.
 
Vaikka suurin osa siirtymästä tai muutoksesta on valmis, voi viedä vielä viikkoja tai kuukausia noustaksenne taas uudestaan pintaan.
 
Ei ehkä vaikuta siltä, mutta olette käyneet läpi merkittävän järkytyksen. Kaikki äkilliset päätöspisteet ovat sitä, vaikka ne johtaisivatkin teidät johonkin, mistä olette aina uneksineet. Antakaa olemuksellenne aikaa tottua uuteen ympäristöönne.
 
Olette taas löytämässä itsenne. Siinä mikä johti teidät juuri tähän hetkeen, ei ehkä ole mitään tolkkua nyt. Ei ehkä koskaan ole.
 
Ne teistä jotka ovat avoimia, virittyneitä ja herkkiä, kokevat tavallisesti tämän "maan vavahtelun" ensimmäisenä. Massat seuraavat myöhemmin.
 
Mitä tahansa elättekin läpi, tarkistakaa aina, miltä olemuksenne sisällä tuntuu. Ympärillänne voi olla kaaosta ja myllerrystä, rationaalisella itsellänne voi tulla tunteet pintaan (vihanpurkauksia, kyynelten virtaamista, jännittynyttä naurua …) - sisäinen itse mitä olette hoivanneet, näyttää teille tien. Epävarmuuden keskelläkin alatte muistaa, miksi tulitte maan päälle - vaikka vain lyhyen tarkoituksen tunteen iskiessä lävitsenne kuin salama.
 
Muistakaa rakentaa sisäiselle (todelliselle) itsellenne pesä ja palatkaa siihen, kun ulkoinen myrsky tai liike on mennyt ohi. Teidän on laitettava sivuun jotkut asiat, silloin kun teidän on suoriuduttava valtavasta tehtävästä.
 
Tulet taas pintaan, sitten kun olet valmis. Anna toisten ryntäillä.
 
Olet se ainoa sinä, joka on aina ollut. Olet arvokas. Asiat asettuvat lopulta niillä, jotka ovat käyneet läpi (pakotetun) siirtymän. Jokaisella elämän tapahtumalla on tarkoitus. Joskus et koskaan tiedä täysin miksi. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea.
 
Sisäisten tutkimusten uusi aikakausi on alkanut. Maan asukkaat ovat venyttäneet itseään ulospäin liian kauas ja liian pitkään.
 
Ole kärsivällinen. Tutkiminen on huolellinen ja tarkka ponnistus.
 
Anna sisäisen tutkimisen alkaa! Sillä on ulkoisia heijastevaikutuksia …
 
Tässä kaikki tällä erää.
 
Ystävällisyydessä ja rakkaudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >